Zobacz pełną wersję : Metanabol??
Witam!Nazywam sie Daniel i mam 17 lat ,masa :60kg ,wzrost-1 80.
Chciałbym zacząć spożywać Ruski Metanabol.Czy duże efekty bedą??
Jaką Diete dostosować do cyklu?i jaką osłonke??Mam nadzieje ze zadziala na mnie.Ćwicze 4 miesiące na sucho.Spożywalem Białko Sarwatkowe.Prosze o odpowiedzi:) z gory dziekuje:)
Anaboliczny Koks
06-09-09, 17:29
Cześc nie nazywam sie Daniel ,ale odkryłem ,że jest dział Doping
moja prpozycja brzmi,wez sie za miske a metke zainstaluj w koszu!!!!! jestes za młody na metke,a poza tym niema juz dobrej ruskiej mety wiec pewnie jakies gówno masz a nie metke. a poza tym TO NIE TEN dział!!!!!
Witam!Nazywam sie Daniel i mam 17 lat
,masa :60kg
,wzrost-1 80.
Ćwicze 4 miesiące na sucho.
Chciałbym zacząć spożywać Ruski Metanabol.
Spożywalem Białko Sarwatkowe.
Zacznij lepiej spożywać dietę, a mete zostaw za pare lat!
zreszta jestes niepełnoletni wiec nie ma gadki o saa
Jakbym nazywał się Daniel to bym mety nie brał :)
efektów nie da i tak ci staż brak wiedzy itd nic pożytecznego.
Boże!. Widzisz a nie grzmisz!
Witam!Nazywam sie Daniel i mam 17 lat ,masa :60kg ,wzrost-1 80.
Chciałbym zacząć spożywać Ruski Metanabol.Czy duże efekty bedą??
Jaką Diete dostosować do cyklu?i jaką osłonke??Mam nadzieje ze zadziala na mnie.Ćwicze 4 miesiące na sucho.Spożywalem Białko Sarwatkowe.Prosze o odpowiedzi:) z gory dziekuje:)
ziomus czy Ty przypadkiem nie jesteś z Lidzbarka Warmińskiego?:P
Chlopaki sorki za to ze do tego dzialu dodalem temat ale chcialem na szybko itp:)
Widze ze nie ktorzy z was to tacy inni ludzi nie potrafia normalnie odpowiedziec i tyle w temacie...Co niektorym dzieki:)
a ja mam pytanie właśnie moj ziomek brał mete jak miał 15 lat troche mu siadło przez to na psychike jakie moze miec jeszcze efekty branie mety w młodym wieku ??
brak sprawnej pałki do wieczornych igraszek przed redtube
katastrofalne skutki moga byc,w tym wieku sie rozwijasz a metka ci namiesza w organizmie w wieku tam 15lat do 20 testosteronu jest az za duzo wiec podawanie metki nie ma sensu.
metanabol w dziale dla zielonych :]. Tego jeszcze nie było :D
a ja mam pytanie właśnie moj ziomek brał mete jak miał 15 lat troche mu siadło przez to na psychike jakie moze miec jeszcze efekty branie mety w młodym wieku ??
Branie sterydów przed 21 rokiem życia to głupota. Jak wiadomo działają one na gospodarkę hormonalną organizmu, a do 21-25r życia jest ona jeszcze nieuregulowana. Co do samych skutków:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=8550