Zobacz pełną wersję : 50 Cent =D XD
Ma ktoś coś o tym kolesiu?
Wiem że ma 183 Wzrostu a chciał bym wiedzieć ile ma wagi nie powiem jest nieźle zbudowany a wy jak sądzicie? :) PS: A co do muzyki to nie słucham :)
przenosze do hydepraku, bo nie wiem, co to ma wspolnego z dieta.
ciaastek91
heh a co podoba ci sie?????jak dla mnie to juz dawno sprzedał ten czarny tyłek i bardziej discopolo niz rap te jego piosenki,a co do wyglądu???ma dietetyka,siłownie,koks,kase wiec jak na te warunki jest dla mnie czarnym dnem!
Damian st-ce
06-09-09, 16:42
Tak, tak a 95 % forumowiczów zazdrości mu sylwetki... dajcie se siana....
slim shady
06-09-09, 16:46
ma osobistego trenera, codziennie zajecia z pływania itp itd zreszta murzyni genetycznie sa lepiej umięśnieni
Anaboliczny Koks
06-09-09, 16:54
bo sa nigerami
a to ze kutasy maja wielkie to nie tak ze wszyscy, tylko czesc z nich. Tak jak u nas.
Ludzie opanowania! Nie chodzi o muzykę tylko o sylwetkę to forum kulturystyczne a nie muzyczne :) Mi jego sylwetka się bardzo podoba i sam chciał bym taką mieć jak myślicie ile może ważyć ?
a to ze kutasy maja wielkie to nie tak ze wszyscy, tylko czesc z nich. Tak jak u nas.
my nie mamy 30 cm rur;p
Anaboliczny Koks
06-09-09, 17:30
sts mow za siebie xD
BUll2 wazy 85kg z lancuchem jak krowa nas szyi
Lol co ma kutas do sylwetki xD Ludzie dajcie se siana masz na chuj ci większy kutas skoro murzyn całego nawet nie włoży XD
50 cent jesteś gangster daj ognia, dopóki cie nie zawoła z okna siostra na obiad, nie ma dla bloków króla, a te 50 centów lata nam wokół chuja!!!
xD
Jolly leci sog widzę żę OSTR-A słuchasz heh pozdro :)
aja takiego czegoś nie słucham bo żal.
fallenursus
06-09-09, 18:32
murzyni genetycznie sa lepiej umięśnieni
bo evolucja zaczela chlac jak rozdzielala ich od malpy...
aja takiego czegoś nie słucham bo żal.
Za takie teksty to cie siwy j**ie w więzieniu w d**e... xD
A pierdolicie o małpach i o murzyńskich kutasach o.O
Tutaj jest dyskusja o wspaniałym muzyki i super umięśnionym facecie 50 Cencie on tyle zrobił dla hip-hopu szacunek mu się należy jedna nie trafiła go w łeb jaka szkoda :lol:
fallenursus
06-09-09, 18:40
A pierdolicie o małpach i o murzyńskich kutasach o.O
wspaniałym muzyki i super umięśnionym facecie
lol?clap
Jak ostry o nim wspomniał w swoim kawałku to musi być wybitnym gościem ;]
nie bedziesz wygladał tak jak on bo nie jestes czarny...i inaczej to bedzie wygladac nawet jesli bedziesz maił identyczne wymiary
Szkoda ! A w ile nabiorę 10 kg masy?
zalezy hjakie dawki bedziesz kuł...jesli chodzi o byle jaką mase to w miesiąc spokojnie
Chyba śnisz!!. W miesiąc to tłuszczu cięzko 10kg nabić.
na dobrym cyklu i duzo zeby jadł to powinno go zalac spokojnie...i 10kg bedzie...
fallenursus
06-09-09, 18:50
mlody juz wyzej stwierdziles ze nie masz pojecia o koksach. nie poglebiaj sie....
na dobrym cyklu i duzo zeby jadł to powinno go zalac spokojnie...i 10kg bedzie...
To go zleje 9,7 tłuszczu, 0,3 mięśnia... fajno:D
Żadnego fata!!!! Nie zero stop!!
Tak w miesiąc jak będę ćwiczyć miał dietę bd jadł to co w diecie to ile masy mięśniowej nabiorę?
Ale panowie na poważnie :)
Za takie teksty to cie siwy j**ie w więzieniu w d**e... xD
ja tam raczej się nie wybieram :) xD
ja tam raczej się nie wybieram :) xD
Tam nikt się nie wybiera. Tam po prostu zawijają.