PDA

Zobacz pełną wersję : metka...

Beni
05-09-09, 22:06
witam mam sasiada ma 16 lat...cwiczy moze z pol roku...jechal na kreatynie... i cos mu odwalilo i chce sobie strzelic metanabol.... oczywiscie mu to odradzam powiedzialem zeby sobie lepiej bialko za to kupil ale on swoje ze chce zobaczyc co po tym bedzie... i mam pytanie czy w tym wieku moze mu to zaszkodzic?chodzi do mnie na silke wiec wolalbym miec pewnosc czy mi czasami nie wykorkuje podczas treningu....

vold
05-09-09, 22:18
Oczywiście że może zaszkodzić i to bardzo a zwłaszcza w takim wieku gdzie organizm rozwija się na maxa.

Po PIERWSZE nie da to efektów dobrych a co najważniejsze długotrwałych.

Po DRUGIE w tym wieku może bardzo poprzestawiać gospodarke hormonalną.

Odradz mu jakikolwiek doping , przynajmniej przez 2 lata a lepiej dłużej.

fallenursus
05-09-09, 22:22
zmien mu na jakas witamine, powsadzaj do pudla po mecie. powiedz ze ma wpierdzielac jak kon bo meta duzo jedzenia wchlania, a z efektow napewno bedzie zadowolony:)

KowalX
05-09-09, 22:24
najlepiej coś na przeczyszczenie

Beni
05-09-09, 23:18
no wlasnie mowil mi zebym mu zalatwil... albo pojdzie to takie 2 kumpla... to powiem mu ze jak chce to mu kupie...i wezme mu jakies witaminy kupie...;] on wlasnie ma narabne w czubie jak sie upsze to... mowie mu zeby sobie kupil bialko a on ze bialko sobie tez kupi....sprobuje mu wytlumaczyc najpierw a jak nie to wcisne mu te witaminy...jak potem jego matka ma do mnie z pretensjami przyleciec...

talentinho
07-09-09, 01:32
słodzik mu tam wsadz i bedzie ok ;)

karolak89
07-09-09, 20:50
hehehe ten numer ze słodzikiem.. rozbrajające.
A potem koleś bedzie chodził i się spinał bez efektów :D

Beni
07-09-09, 22:10
;] juz mu nawkrecalem ze lepiej bedzie wygladal na bialku;p i niech sobie odlozy kase na odzywki za pare miechow...dobrze ze nie jest kumaty w te klocki;d no ale coz:D...teraz juz ma banie poryta a co by bylo po ssa

talentinho
07-09-09, 23:35
No i git :) niech kupi jakies gainery i kretke i pewnie mu to pomoze przy diecie ;) ale to juz osobny dzial ;)

KowalX
08-09-09, 00:27
szkoda :( myślałem ,że zrobi cyklon na słodziku :twisted:

karolak89
08-09-09, 07:24
bueheheh jak sobie przypomne slodzikowych koksow z mojego osiedla i ich spinki to az brzuch boli ze smiechu xD

sts
08-09-09, 08:51
ale słodzik to nie za słodki?;p

talentinho
08-09-09, 11:49
jak chlopak nigdy metki nie jadl to skad ma wiedziec jak to smakuje ? ;) rozmiar podobny :D

pozniej by bylo : " łoo ale rozpier**dala ta meta :D sila idzie ze łooo " :D:D:D:D

sts
08-09-09, 12:07
jak chlopak nigdy metki nie jadl to skad ma wiedziec jak to smakuje ? ;) rozmiar podobny :D

pozniej by bylo : " łoo ale rozpier**dala ta meta :D sila idzie ze łooo " :D:D:D:D

ale może jadł słodzik i wie jak smakuje :)

fallenursus
08-09-09, 13:38
Wcisnij mu tabsy anytykoncepcyjne' naciagnie wody bedzie myslal ze legit meta:)

karolak89
08-09-09, 20:06
ale słodzik to nie za słodki?;p

Jak im powiedzieli ze to metka to dla niech słodkie było gorzkie :]
Ale ci kolesie to juz skrajna patologia wiec..

Beni
08-09-09, 20:25
nie no ten to nie pattologia...ale jak zostawil u mnie creatyne i powiedzialem ze matka dala do placka creatyne zamiast maki to uwierzyl:] juz mi sie zaczola zalic ze szkoda creatyny...:]

talentinho
08-09-09, 21:16
to taki placek to dobry by byl :D matka by rzezby podlapala :D

Beni
08-09-09, 21:46
ta potem jak bym w lampe dostal to bym nie pojal;d;d;d;