Zobacz pełną wersję : Co zrobić aby pozbyć sie włosów z głowy na stałe ??
Witam, mam pytanie do tych co gola się na łyso i mają cały czas łysine, jak to robicie, golicie się co 2-3 dni czy jakiś macie sposób na łysą pałe ??
Początkująca
05-09-09, 21:38
dres??:D
-
słyszałam, że taka maszynką jak się goli nogi/jednorazówka/,
ale trzeba mieć wprawy bo można się pozacinać.
gie wiem jak często trzeba, nie jestem pewna
ja się gole maszynką :) brzytwa jeszcze lepsza
ja gole sie co 2 dni maszynka :] , najgorszy jest 1 miesiac , pozniej sie przyzwyczaisz:].
BTW. Kowal , brzytwa ? musze sprobowac ;].
dres??:D
czemu zaraz dres ?? :P lubię być krótko ścięty, same plusy sa wygodny fryz, nie trzeba sie czesać ani rano modelować włosów :P jedyny minus to zima czasem zawieje :)
ja gole sie co 2 dni maszynka :] , najgorszy jest 1 miesiac , pozniej sie przyzwyczaisz:].
BTW. Kowal , brzytwa ? musze sprobowac ;].
najpierw krótko zetnij później pianka i jechane do zera :)
ja ścinam do 3 mm maszynka a później jednorazówką gilleta na łyso gole, tylko mijaja 3-4 dni i juz sa wlosy, a moze macie taki sposob aby nie odrastały ??
Początkująca
05-09-09, 21:48
laserowe usunięcie;D
laserowe usunięcie;D
hmm a cenowo ?? a chyba kiedyś czytałem ze to nie daje 100% skutecznosci i ze trzeba 3 razy iisc na laser. A może woskiem do depilacji ??
Anaboliczny Koks
05-09-09, 22:06
wil-qu odradzam na starosc zatesknisz za wlosami :)
ja tam golę się co 2tygodnie hehe
wil-qu odradzam na starosc zatesknisz za wlosami :)
a już tak masz ?? że odradzasz ?? :smile:
uuu no może lepiej po prostu golić bo jak ci sie przestanie podobać...
ja sie ścinam na krótko ale tak że jakieś tam włosy zostawiam, sory że nie na temat ale zawszye mnie to ciekawiło co robicie jak sobie rozetniecie skóre albo rozbijecie to co? plaster na łep? czy popylacie po mieście z taką "wentylacją" ?
fallenursus
05-09-09, 22:13
wysokie dawki provironu
/end thread:twisted:
wodą utlenioną zdezynfekujesz i chodzisz bez żadnych plastrów, przynajmniej rana wysnie :) szramy zdobia :P
gorzej jak dojdzie do zareczyn przed tesciami i w tedy gdzie moje wlosy hehe
hehe no tak...
Poczytaj tutaj http://www.lysienie.fryzury.org/metody-trwaego-usuwania-zbednego-owosienia/ (http://www.lysienie.fryzury.org/metody-trwaego-usuwania-zbednego-owosienia/)
słyszałem, że jak się ma łysą glace i dużo na słońcu przebywa to mogą się wypalić cebulki i się jest już łysym na stałe, nie wiem ile w tym jest prawdy, jakie są aspekty zdrowotne itd, piszę tak dla informacji ;)
mnie jakoś lysa głowa nie przekonuje ;/ nie że lubie czy nosze długie włosy ale jednak coś musi być