Zobacz pełną wersję : gruuuubbbooooo
panowie co wy na to??? ma byc grubo:smile:koles waga ok 110. z saa nie pierwsza stycznosc:
1-12 bold 600mg ew
1-12 enan 200mg e3d
1-6meta 30mged
10-18tren enan 150mg e3d
12-18prop 150mg e2d
12-18masteron 400mg ew
18-26 oxa 40mg ed
16-26 prima 600mg ew
jakies poprawki???
musisz czekac na Ig volda i fallena , ja tylko powiem od siebie ze cykl zajebisty ;]. Tylko nie wiem po co metka przy tym cyklu - wiem ze na kick starta ale nie lepiej cos innego ??
panowie co wy na to??? ma byc grubo:smile:koles waga ok 110. z saa nie pierwsza stycznosc:
1-12 bold 600mg ew
1-12 enan 200mg e3d
1-6meta 30mged
10-18tren enan 150mg e3d
12-18prop 150mg e2d
12-18masteron 400mg ew
18-26 oxa 40mg ed
16-26 prima 600mg ew
jakies poprawki???
pierwsze co rzuca sie w oczy to to ze enanth podawany e3d przez okres 12 tyg szybko przestanie krecic w organizmie (biorac pod uwage jeszcze fakt ze gosc dosiwadczony jak piszesz), a prop dopiero wchodzi w 12 tyg...
1-10 omo e3d
11-20 prop 150mg e2d 4-5tyg, dalej 200mg e2d
fallenursus
04-09-09, 22:53
oxy nie poczuje.....
kolega sie na cos szykuje?
fallenursus
05-09-09, 00:11
dobra starry powiem tak i wali mnie to co sobie o mnie pomyslicie :twisted:
zabardzo skompplikowany cykl na nic.
jesli jest zamiar tyle towaru ladowac w siebie mozna to zrobic inaczej...
1-18/20 omnadren 250mg eod
1-10 tren ace 150mg eod
11-20 winstrol 100mg ed(oral)
1-18/12 eq albo deka 200-300mg week----ochrona na stawy
slin po treningowo 8-10 iu
przy tym nie bedzie za duzo wody i duzo dobrej jakosciowo masy. uwaznie z dieta oczywiscie bo to nie przelewki kurwa jego mac :P
juz mnie lepp boli od myslenia:) dozucil bym t3 profilaktycznie dawka zamienna na start 25mcg i obadal jak idzie, najwyzej podniusl na 50, wiecej nie potrzeba...
Jak dla mnie może być pierwotna wersja,
Ogólnie długi i męczący cykl , mnie osobiście by się nie chciało, wolał bym wywalić prime a oxe zacząć wczesniej, ale ogólnie jest ok :)
a mi cos tu nie gra...
czemu na poczatku dajesz wiecej bolda niz testa ???? wiadomo ze bold nie blokuje jak deka,ale test jest kregoslupem cyklu,i powinien byc taki sam stosunek ilosciowy bolda do testa, jak deki do testa.czyli nie moze byc wiecej bolda od testa!
600mg bolda week + 200mg enana e3d..... raczej powinno byc ODWROTNIE,
tzn 600mg enana + 200mg bolda e3d [czyli jakies 500mg week].tak by bylo OK.
ale ogolne zamiary fajne,lubie takie cykle. sam teraz robie 22 week.
powodzenia i zdrowia.
Smoki nie ma takiego czegoś że jednego środka powinno być więcej a drugiego mniej, wszystko zależy od potrzeb i do nich dobieramy dawki.
nie chce sie sprzeczac,kazdy ma prawo do wlasnego zdania.
ale twoja wypowiedz mozna zrozumiec w tan sposob,ze akceptujesz i popierasz np. deke solo,albo wiecej deki od tescia.
ja dotychczas spodkalem sie z raczej innymi opiniami,raczej przeciwnymi.
np.ze tesc to podstawa,a deka robi wiecej zlego niz dobrego- jesli nie ma tescia,wiecej i dluzej.
bold to nie deka,ale zawsze mierzylem te srodki podobna,jesli nie ta sama miara.
kazdy robi jak uwaza za najlepsze.poprostu moja nabyta wiedza[teoretyczna i praktyczna] kazalaby mi zamienic stosunek ilosciowy,dwoch wspomnianych srodkow. stosunek bold-test widze poprostu inaczej.
ale czlowiek cale zycie sie uczy,wiec chetnie poznam odmienne teorie i zasady stosowania saa. moze sie czegos naucze...
fallenursus
05-09-09, 13:16
zgadzam sie ze smokiem w 100% zawsze to klepie tu :) tescia wystarczy jak pusci o 100wiecej od eq, 700/600. eq nie aromatyzuje. ale jak Vold mowi, tez cykl dla mnie rowniez do bani bo takie przeskoki i tyle czasu....wogole tren enan smierdzi:)
na 3ech srodkach+insa zrobisz taka gore miesa ze kolega bedzie musial zmienic auto:twisted: wystarczy dobrze obserwowac i dostarczac cukru. dawki insy sa nie takie duze...
tren w takiej ilosci da mu spory przyrost, jak juzprzestanie rosnac na trenie, zacznie rosnac na winie. Uwinie sie z tym calym bajzlem w 2 miechy wczesniej niz planowane...
ok chyba zostaneimy przy wersji pierwotnej. tylko zamienimy propka tak jak napisal Ig. dzieki za pomoc.
wstaw ostateczna wersje z dawkowaniem
Jak napisałem na począdku , chce taki długi cykl to wersja pierwotna jest ok i nie ma co szukać kwadratowych jaj :)
fallenursus
05-09-09, 21:57
nie ma co szukać kwadratowych jaj :)
Beda rodzynki...:twisted: jak cos to niech bije hcg protokolem dr. Swale'a