Zobacz pełną wersję : Cypionete + Metka
Witam chciałbym zrobić taki cykl tylko nie bardzo wiem jak rozpisać
(Testosterone Cypionate z Zambonu i Metka oczywiście Razak 10mg)
Jak słabe lekarstwa to ostrzegać mnie :)
Dane:
Waga: 74kg
Wzrost: 170cm
Staż: 3 lata z niewielkimi przerwami.
SSA: Brak
Dodam jeszcze ze mam trochę brzuch zalany fatem ale pracuje nad tym..
Jest to mój 1 cykl ale proszę nie pisać mi bzdur w stylu poczekaj itp... gdyż nie mam 16 lat, nie jestem dzieckiem i jestem zdecydowany.
Czekam na odpowiedzi :)
PS. Przepraszam za ta literówkę w tytule.. wszyscy wiedza ze chodzi o Cypionate :)
rozumiem ze masa cie interesuje,
zmien tego cypka na prolke i zrob tak:
1-4 meta 20mg ed
1-8 prol 200mg e5d
pct 14 dni po clomid
5 x 100mg
14 dni 50mg
do pct dodaj clen i lec 14 dni on 14 dni off, w przerwie od clenu daj efe 50-75mg ed,
w tym samym wieku byłem jak miałem 1 cykl i tak samo wyglądał jak tu kolega podał tylko że ja mam 180cm wzrostu i wtedy wazyłem 65kg......ale po cyklu z efektów byłem zadowolony :)
Tak tak licze na mase.. i tak sobie myslałem jaka to bedzie masa.. wiecie o co mi chodzi.. czy bede spuchnięty czy raczej sucha masa.
adasko12222
05-09-09, 11:56
Wez lepiej Prolongatum wal co 3 dni :) do tego dolacz metke i bedzie dobrze :)
adasko12222
05-09-09, 11:59
Ja Jak bralem Prolongatum tylko ze do tego jeszcze nitrobolon II to pompa byla Zaje...:) i bylem caly spuchniety nie tak ze zalalo tluszczem :) i dobra żyłka po tym jest a o sile na sztandze to juz nie wspomne :)
No tak.. tyle ze mam maly problem bo nie mam jak trzymać diety zbytnio i wpierda*lam co popadnie aby ciągle coś leżało na żołądku
Troche zawalony dzień z poczatku potem po 15 juz jest lepiej.
Bez diety sztywnej tez bedzie dobrze? bo chciałbym wycisnać jak najwiecej z tego cyklu.
adasko12222
05-09-09, 12:07
w tej chwili jem Metke razaka 10mg i po niej nie mam takiego apetytu jak normalnie jak nic nie bore :) Tylko mam zgagei to straszna .Najważniejsza jest dieta :)
No wiem wiem.. ale cieżko mam ne z chęciami tylko z mozliwościami ale ostaram sie to ogarnąć.
To mi wyjdzie 12 zastrzykow i 120 tabletek metki.. troche dziwne bo wolałbym 10 zastrzykow i 100 tabletek zeby opakowania wystarczyly akurat.
"pct 14 dni po clomid
5 x 100mg
14 dni 50mg
do pct dodaj clen i lec 14 dni on 14 dni off, w przerwie od clenu daj efe 50-75mg ed, "
słabo zrozumialem tę część wypowiedzi :/
fallenursus
05-09-09, 13:22
w tej chwili jem Metke razaka 10mg i po niej nie mam takiego apetytu jak normalnie jak nic nie bore :) Tylko mam zgagei to straszna .Najważniejsza jest dieta :)
mnie tez meta z brzuchem zrobila burdel. zgagi, wzdecia smierdzialo mi z ryja:twisted:( tak Vold mylem zeby 3x dziennie!:P). no ale to ponoc u niektorych normalne...
cyipo zambonu sprzedaj komus kogo nie lubisz:smile:
Mam 10ml ile to chodzi? bo ja mam za darmo wszystko wiec nie wiem nawet.
A co z nim jest nie tak?
Na priv jak mozesz :P
wiem wiem.. cen nie podajemy.
To mi wyjdzie 12 zastrzykow i 120 tabletek metki.. troche dziwne bo wolałbym 10 zastrzykow i 100 tabletek zeby opakowania wystarczyly akurat.
cykl sie robi z takiej ilosci towaru aby byla z niego wymierna korzysc, a nie z ilosci jaka tam sie komus akurat podoba bo to czy tamto...
hehhe szkoda ze nie leja po 12 ml.
leją jak im się naleje hehe :)
To nie jest dla mnie problem poprostu byloby mi to na reke :D
adasko12222
07-09-09, 00:43
fallenursus a jak z efektami po tej metce ?
fallenursus
07-09-09, 00:55
fallenursus a jak z efektami po tej metce ?
a tak
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=21007