Zobacz pełną wersję : kreatyna kiedy brać
edward3213
04-09-09, 20:23
mam kreatyne i biorę ją od pół miesiąca,15 min przed treningiem i gdy idę spać ( po umyciu zębów)
biorę ją 6 razy w tygodniu, ćwiczę w
poniedziałek
środa
piątek
i w te trzy dni biorę krete
15 min przed treningiem, i gdy kładę się spać, myślę że dobrze robię, efekty są niesamowite, tylko nie wiem czy nie za duże, bo wyciskam o 10 kg więcej.
powiedzcie czy dobrze że ją tak biorę, i czy te efekty to normalka
pozdro
WTF?
po 1 to źle że masz efekty? gdyby ich nie bylo to pisalbys temat ze ich nie masz.
po 2. dobrze jak sie napisze cos wiecej o sobie, waga wzrost, staz, nr buta itp
po 3. jaka to kreatyna.
po 4. kreatyne bierz 30min przed i zaraz po treningu badz na czczo i po a nie po umyciu zebow na noc ;] ale skoro piszesz ze masz takie efekty to w sumie moze jakis to lepszy sposob ;]
po 4. tydzien ma 7 dni wiec bierz codziennie a nie 6x w tygodniu w dodatku tylko 3dni w tyg.
edward3213
04-09-09, 20:37
ok zobacze, a te efekty sam nie wiem czy pewne są, bo wcześniej nie miałem obciążenia, musiałem dokupić, a jak brałem 56 które miałem to było ciężko więc sam już nie wiem, ale przetestuje jeszcze mój sposób brania, jak za miesiąc będę brać 81 kg to nie zmienie sposobu brania, a jak nie weznę to zmienię.
Dzięki można zamknąc
trening masz na sile czy mase?
ok zobacze, a te efekty sam nie wiem czy pewne są, bo wcześniej nie miałem obciążenia, musiałem dokupić, a jak brałem 56 które miałem to było ciężko więc sam już nie wiem, ale przetestuje jeszcze mój sposób brania, jak za miesiąc będę brać 81 kg to nie zmienie sposobu brania, a jak nie weznę to zmienię.
Dzięki można zamknąc
To ile masz zamiar to brać?Na pudełku pisze jak stosować.W ogóle to jaki masz staż treningowy.
edward3213
05-09-09, 10:31
trenuję na siłe, kowal problem w tym że ja mam pudełko białe, nie ma żadnych naklejek ani nic, bo kupiłem od kumpla, a nie wiem skąd on ma.
pomyslałem że krete bierze się przed treningiem aby dodało siły, no i przed snem, aby pomogło w regeneracji.
a staż mam 4 miechy, ale 3 miechu bez sprzętu, domowe ćwiczenia, a miesiąc mam siłownie i ćwiczę treningiem siłowym z neta jakiś ściągłem,
wcześniej trenowałem rok, ale bez sensu, bo robiłem codziennie wieczorem pompki, katowałem mięśnie, a potem 3 miechy robiłem już z regeneracją i z hantla ćwiczenia, no a miesiąc mam już cały sprzęt, oprócz atlasu, łamanego gryfa i wyciągu, i maszyn, i drążka, reszte mam
problem w tym że ja mam pudełko białe, nie ma żadnych naklejek ani nic, bo kupiłem od kumpla, a nie wiem skąd on ma.
A może to sproszkowane geny goryla?
po 1 edward3213 (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=14766) duzo za wcześnie wziałeś sie za kreatynę no ale nie moja sprawa.
po 2. jesli w profilu masz prawdziwe dane to może na razie na mase ćwicz nie na siłe.
po 3. napisz tu swoj plan treningowy bo coś czuje że trochę on kuleje
po 4. na samym początku siła idzie masakrycznie wiec te 10kg to bez kreatyny by doszło.
edward3213
05-09-09, 20:55
te dane co mam w profilu są z przed dwóch tygodni, zmierzę się jutro i poprawię je.
rekordy siłowe są tylko świeże, ale wątpię abym przybrał na masie.
a plan brałem z neta, nie pamiętam jaka strona, mam wydrukowany na kartce, ćwiczenia są z atlasu, nie chce mi się go całego przepisywać.
pytałem się tylko kiedy krete brać i mam nadal pytanie
po 4. kreatyne bierz 30min przed i zaraz po treningu badz na czczo i po a nie po umyciu zebow na noc ;] ale skoro piszesz ze masz takie efekty to w sumie moze jakis to lepszy sposob ;]
co to znaczy czczo? i po
tak więc brać ją 30 min przed i po treningu ?
na czczo tzn przed porannym posiłkiem ;] jakies 30min przed nim
i po tzn po treningu. ;]
na pudełku jest napisana faza ładowania więc nigdy nie powinno się tego stosować. Najlepjej się bierze na czczo 5g i po treningu 5g. Na mnie mono osobiście nie działa.
edward3213
06-09-09, 12:54
a mógł by ktoś jaśniej
to znaczy np.
Brać 30 min przed i po treningu i 30 min przed śniadaniem i po śniadaniu? codziennie? czy jak?
a mógł by ktoś jaśniej
to znaczy np.
Brać 30 min przed i po treningu i 30 min przed śniadaniem i po śniadaniu? codziennie? czy jak?
bierzesz 5gram 30minut przed śniadaniem po obudzeniu
następna porcja 5g po treningu jak tylko skończysz
lub
30min przed treningiem 5g
następna porcja 5g zaraz po treningu
czyli 10g na dobę w dwóch porcjach
edward3213
06-09-09, 15:25
codziennie brać?
tak codziennie na czczo po obudzeniu i po treningu ja brałem odrazu nie 30min bo po 30min bym chciał coś zjeść pamiętaj żeby unikać tak z 30min po wypiciu krety produktów mlecznych.