Zobacz pełną wersję : co dalej ?
mialem miesięczną przerwe od silowni w wakacje teraz pod koniec sierpnia zaczalem cwiczyc przed wakacjami skonczylem swoj pierwszy cykl brania kreatyny bralem Olimpa 1250 300 kapsulek moim zdaniem to gowno ale na pierwszy raz moze byc na laweczce troche mi poszlo ale teraz zastanawiam sie nad czyms mocniejszym np nad Universal Storm 756g lub cos z BSN doradzcie mi chodzi mi bardziej zeby masy nabrac cena nie gra roli narazie w lapce mam 39 cm nie satysfakcjonuje mnie to :) staż na silowni 13 miesięcy wiek 19 lat
Choć nic nie napisałeś na ten temat, to popracuj lepiej nad dieta i treningiem, bo tu pewnie lezy przyczyna twoich frustracji. Kreatyna nic za ciebie nie zalatwi. Chcesz zwiekszyc sile, dobierz sobie odpowiedni trening, chcesz zyskac na masie, duzo i dobrze wpierd@#?laj.
mialem miesięczną przerwe od silowni w wakacje teraz pod koniec sierpnia zaczalem cwiczyc przed wakacjami skonczylem swoj pierwszy cykl brania kreatyny bralem Olimpa 1250 300 kapsulek moim zdaniem to gowno ale na pierwszy raz moze byc na laweczce troche mi poszlo ale teraz zastanawiam sie nad czyms mocniejszym np nad Universal Storm 756g lub cos z BSN doradzcie mi chodzi mi bardziej zeby masy nabrac cena nie gra roli narazie w lapce mam 39 cm nie satysfakcjonuje mnie to :) staż na silowni 13 miesięcy wiek 19 lat
efekty na kreatynie zależne są również od diety.
kup creapure ,albo inną kreatynę i połącz z aakg
tez tak mysle jak kowlaix , pewnie lipnie sie odzywiales i dlatego male przyrosty byly
tak na prawde to na mono da sie bardzo duzo wyciagnac
odżywiać dobrze sie odzywiam produkty wysoko bialkowe sery makarony ryz jogurty ale tak od 2 miesiecy przytyłem tylko 2 kg a caly czas prawie jem mam bardzo dobrą genetyke bo przez rok tzn od wrzesnia jak zaczalem swoja przygode z silownią przytylem 15 kg teraz warze 85 - 84 moj kolega po koksach tyle samo przytyl co ja :D a ja nic nie bralem :D ...... a wiec doradzcie mi ktora lepsza ta kreatyna dla mnie
nie wiem co Ty chcesz od tej kreatyny z olimp-u ludzie chwalą ziomuś jadł i efekt na +,
połaczenie kreatyna+aakg bylo by dobre wiec moze tak daj? kreatyna jak dla mnie obojetnie jaka moze być creapure (strasznie ja chwala) może być jakies inne mono.
Pamietaj o nadwyżce kalorycznej bo bez tego i tona najlepszej kreatyny nie wiele da
co z tego ze przytyles tyle co ten koles ? tylko pewnie on przytyl miesniej a nie sadlem i woda
na mnie mono też nie działa ale jabułczan kopie strasznie. Po za tym sama kreatyna to nic nie da ja zawsze robię sobie cykl z przynajmniej 4-5 supli.
no to ci wspolczuje mlody...
no pewnie dla tego że 1 suple jadłem w wieku 15lat i tu jest ta przyczyna tak mi się zdaje
no pewnie dla tego że 1 suple jadłem w wieku 15lat i tu jest ta przyczyna tak mi się zdaje
na mnie też mono nie działa a suple jem od 19 lat znaczy jak miałem 19 to zacząłem.