Zobacz pełną wersję : Biosterol
WITAM WSZYSTKICH!!!!
Dopiero się wpisałem na forum i mam pytanie,ćwiczę już około sześciu lat i wcześniej na sucho(od roku zacząłem brać creatyne i białko a teraz mi proponują BIOSTEROL I TESTOSTEROL 250 ) jeżeli możecie mi pod powiedzieć co jet lepsze i czy można to brać jednocześnie to byłbym wdzięczny.
DZIĘKI Z GÓRY!
fajne tanie produkty, raczej brałbym razem ale nie spodiewaj sie po tym jakis super przyrostow.
właściwie to... niczego sie nie spodziewaj, bo jeszcze nie spotkałem nikogo kto by je brał i chwalił
elo
WITAM WSZYSTKICH!!!!
Dopiero się wpisałem na forum i mam pytanie,ćwiczę już około sześciu lat i wcześniej na sucho(od roku zacząłem brać creatyne i białko a teraz mi proponują BIOSTEROL I TESTOSTEROL 250 ) jeżeli możecie mi pod powiedzieć co jet lepsze i czy można to brać jednocześnie to byłbym wdzięczny.
DZIĘKI Z GÓRY!
kup zamiast tego kreatynę ,dokup aakg będziesz bardziej zadowolony.
tamte produkty niech sobie polecają.
DZIĘKI ZA PODPOWIEDZI.
Może podpowiedzieli byście jaka kreatyna jest dobra i co do niej dokupić(GLUTAMINĘ CZY DEKSTROZĘ)?
Pozdrawiam.
gluta i dext to dwie inne rzeczy ale do kretki moze lepiej dext,+bcaa jesli koniecznie chczesz cos dokupic,a co do kreatyny to mi zawsze odpowiadł trec
DZIĘKI ZA PODPOWIEDZI.
Może podpowiedzieli byście jaka kreatyna jest dobra i co do niej dokupić(GLUTAMINĘ CZY DEKSTROZĘ)?
Pozdrawiam.
Bralem kiedys przez miecha testosterol i to chujnia jest jak wiekszosc wynalazkow megabola. Zgodze sie z kowalem, faktycznie kreatyna daje widoczne efekty i fajnie sie cwiczy, jak miesnie pieknie sie pompuja. Zdecydowanie na poczatek monohydrat, bralem olimpa 1250 jest ok, teraz vitalmaxa i efekt podobny. kiedys tez cm3 ale jakos mi nie podszedl ten jablczan. wez mono bedziesz zadowolony a te dekstrozy to sobie daruj, pic na wode, bcaa faktycznie cos tam dziala, polecam z bcaa xtra activlaba, tam masz w skladzie od razu troche gluty.
nie wiem czego sie spodziewacie po tym produkcie, bo to jest coś a'la tribulus nic wicej ;) Dużo ludzi chwali w wieku 30+
I tu jest sedno sprawy. Ludzie kupuja suplementy myslac, ze zalatwia sprawe, albo beda tak skuteczne jak sterydy i niestety spotyka ich wielkie rozczarowani. Prawda jest taka, ze jak chcesz wygladac, to musisz swoja diete obrocic o 180 stopni i wypruc z siebie flaki na silowni a czasem nawet poza nia. Wtedy jeszcze od ch@#?ja cierpliwosci i wytrwaliosci i sa efekty... PROSTE... Nie ma drogi na skróty...