Zobacz pełną wersję : Nitrobolon energizer
kreciik3000
03-09-09, 18:45
Witam!
Ostatnio dość głośno się zrobiło o NITROBOLON-ie ENERGIZER... niby bardzo dobry produkt, bardzo dobre efekty i w ogóle... ale mam pytanie dla osób, które już stosowały Nitro... czy zauważyliście jakieś skutki uboczne... i w ogóle jak sie czujecie po stosowaniu Nitro?! Czy jak już go się odstawi to nie spadnie nam przez to forma i czy np: mięsnie nam nie sflaczeją ??? Prosił bym, aby nie pisać całego opisu produktu bo już poczytałem wszystkie możliwe Po prostu chce sie zapytać osób, które już go stosowały ... Z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam!
Kumpel brał Nitrobolon, ale dwójkę. Miał pryszcze na czole i na klacie (plecy chyba też), aż tak mu się szczegółowo nie przyglądałem, ale mówił, że się laska skarży, że go strasznie porobiło...
Witam!
Ostatnio dość głośno się zrobiło o NITROBOLON-ie ENERGIZER... niby bardzo dobry produkt, bardzo dobre efekty i w ogóle... ale mam pytanie dla osób, które już stosowały Nitro... czy zauważyliście jakieś skutki uboczne... i w ogóle jak sie czujecie po stosowaniu Nitro?! Czy jak już go się odstawi to nie spadnie nam przez to forma i czy np: mięsnie nam nie sflaczeją ??? Prosił bym, aby nie pisać całego opisu produktu bo już poczytałem wszystkie możliwe Po prostu chce sie zapytać osób, które już go stosowały ... Z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam!
Ja to brałem
,ale może coś o sobie ile lat ,staż treningowy?
to zalezy od czlowieka , ale raczej nie ma skotkow ubocznych
ale tak jak pisze kowalix produkt nie dla poczatkujacych , skupienie b.dobre
napisz też do czego konkretnie jest ci potrzebny
kreciik3000
04-09-09, 14:35
Chodzi mi o mase i o siłe waże około 83 kg rekord na klate to 110 kg ćwicze około 10 miechów ale z przerwami i czy nitrobolon bedzie dobrym rozwiązaniem w moim przypadku ???
Chodzi mi o mase i o siłe waże około 83 kg rekord na klate to 110 kg ćwicze około 10 miechów ale z przerwami i czy nitrobolon bedzie dobrym rozwiązaniem w moim przypadku ???
Tak będzie dobrym.Tylko nie bierz jeśli ostatnio brałeś kreatynę ,bo słabo kopnie ;),a i na cykl trzeba 2puchy.
jw.
jeśli będzie dieta i uczciwy trening to nitro powinno cie dobrze klepnąć. pucha 1100g powinna być ok na 1 raz. w sumie jest to jeden z najlepszych supli cena/jakość porównywany przez wielu z noxplodem
I ma wielkiego plusa 6g kreatyny w porcji.Dlatego nie trzeba już nic dokupować :)
kreciik3000
05-09-09, 14:37
no to chyba zdecyduje się ją zakupić :D bo ostatni brałem X-PAND RECOVERY ale muszę powiedzieć że takie sobie jest zobaczymy jak to będzie na nitrobolonie hehe xD
Dzięki wszystkim za pomoc :D
P.S Cieszę się że znalazłem to forum :p
pamiętaj ,że dwa pudła na cykl ;)
kreciik3000
05-09-09, 15:41
ale dwa pudła po 1.1 kg >>?<< tak?? bo są jeszcze po 550 g....
tak jest :)
w ostateczności duże + małe
kreciik3000
05-09-09, 21:54
ok :) to wezmę 2 duże hehe xD
moim zdaniem w h*j nie oplacalne 2 puchy bo wyjdzie ci ponad 300zl a za ta kase mozna zrobic lepszy cykl
moim zdaniem w h*j nie oplacalne 2 puchy bo wyjdzie ci ponad 300zl a za ta kase mozna zrobic lepszy cykl
czemu ma na 6tygodni po dwie miarki dziennie i nie musi kupować kreatyny do uzupełnienia