PDA

Zobacz pełną wersję : Omnadren 250ml , 10 szczałów.

GregorAKAmasa
03-09-09, 10:59
Witam Wszystkich !

informacje o mnie :

a) Staż - rok
b) Celu Cyklu - masa oraz siła !
c) Dotychczasowego kontaktu z saa - odzywki , Micha , micha jeszcze raz micha , gainery , odżywki białkowe oraz 3 cykle na kreatynie mono bo jabłczan słabo mi wchodził. Dodam że bardzo dbam o posiłki , jem dużo i to co trzeba ( diete jaką taką posiadam i się jej trzymam )
d) Przeciwwskazań - jestem zdrowy , brak przeciwwskazań.
e) wiek, waga - 19 lat , ważę 87 kg , wzrost - 186 cm

Zakupiłem 10 szczałów omki 250 ml i proszę Was o pomoc w rozpisaniu mi tego na tygodnie , Ja chce zrobic tak , jeżeli coś źle robie proszę mnie poprawic.

1 szczał w poniedziałek i odrazu potem na siłke.
nastepny za 7 dni w poń ,
i reszta ( 8 ) tak samo co poń !

Niektórzy znajomi mówią bym kuł się co 5 dni , a inni mówią że nie opłaca się tak , jak sądzicie ? dobrze zrobie jak bede co poń się kłuc ? przez 10 tygodni ? ( 10 szczałów )

Po cyklu zrobie odblok , lecz nie wiem co najlepszego jest aktualnie na odblok - prosze o polecenie czegoś.

I na pewno kupię sobię kreatyne do tego cyklu i jakies białko / gainer

ps. i tak na marginesie moje pytanie następne to :
-jakimi igłami sie kłuc ? ( kłuc sie bede w pośladek ) , jaka igła najlepsza? i co na odblok.

Aha i czy kupywac coś na osłonę wątroby ? przy cyklu na omce czy nie trzeba ?

Prosze o pomoc panowie , liczę znów na bardzo dobrą pomoc i odpowiedź.

pozdro.

piuras86
03-09-09, 11:26
Po 1 To "Strzał" bo "szczał"-to pewnie pod płotem........

10 strzałek omki to za mało
a po 2 to jestes chyba za młody.

Pewien człowiek polecił mi cykl

Omen Co 3 dni -11tyg
metka 20mg dziennie -6tyg
na 2 tyg pezed końcem kucia zapodaj sobie wino i ciągni je do 3 tyg po ostatnim zastrzyku, na drugi dzień odblok hcg+clomid
24tab cloma i 3 amp hcg
przez 1 tydzień clomid 100mg z rana i wieczorem po jedzeniu pozniej normalnie po 50mg z rana hcg co 3 dzień dawka 2500j.m chyba niech reszta sie wypowie co do odbloku...........

vold
03-09-09, 11:54
Sog za elegancko zadane pytanie, wszystkie potrzebne informacje wypisane i to się chwali :)

Ogólnie na pierwszy raz nie polecam mixów testo, ale jak juz zakupiłeś to trudno.

bił bym 1 omo co 6 dni to wyjdzie 2 miesiące i jest git, taka dawka na pierwszy raz jest ok.

na odblok 20 cloma, 5 dni po 100mg, kolejne 10 dni po 50 mg, wieczorem.

myśle że nie będzie objawów gino bo dawka niewielka jak by co to tamox.

igła do wyciągania z fiolki np. 0,9,

do wbijania może być 0,7,

najlepsze miejsce na injekcje - posladek - górna zewnętrzna częśc (głęboko.)

AMEN!

.

ht
03-09-09, 12:26
piuras 86. na pierwszy cykl polecasz koledze cykl na 3 srodkach???
omo tak jak napisal vold. ja osobiscie bym poelcial e5d. ale dzien w jedna lub druga nie przesadzajmy.
ogolnie troche lipa ze mixa dales na 1 cykl.
odblok sie obejdzie bez hcg.

vold
03-09-09, 13:00
Mogło by byc co 5 dni ale jak na omo to troszke krótki cykl ale na pierwszy raz na upartego może być.

fallenursus
03-09-09, 13:45
Piuras przeanalizuj dokladnie archiwum na GG bo Ci sie hcg niezle pokielbasilo!Ty juz brales staf , kolega nie. Twuj cykl nie dla niego...

adasko12222
03-09-09, 14:17
A Propo omadrenu Mam taki problem ,że biore juz drugi strzal w bark i na poczatku nic nie boli a po jakis 8-10 h nie moge podniesc reki nie wspomne juz o goraczce i zawrotach glowy . To normalne i jak bede bral juz 5,6 strzal nie bedzie tak bolalo czy pokazdym bedzie mnie tak bolalo ? a moze zrobic tak ze przed omka zapodac z 10 strzałow testosteronu a dopiero potem omke ?a i do omki biore mete 10mg RAZAK

waga 85kg , 2 lata stazu 8 miesiecy temu cykl na testo .wzrost 177cm

vold
03-09-09, 14:27
adasko jak zadajesz pytanie zakładaj nowy temat bo ten nie jest twój,

ale odpowiem na twoje pytanie,

omka niekiedy lubi być bolesna a ty jeszcze ją podaje w tak mały mięsień i tak bardzo unerwiony jakim jest bark, nie wiem po co?

bij w pośladek i unikniesz problemów.

adasko12222
03-09-09, 14:30
Sorry jestem nowy i tak tez Zrobilem :)ale teraz bede zakladal swoj temat . a z Tym posladkiem to jest problem bo mam troche wielki Tylek , i jak jeszcze teraz zadam tam strzal to spuchnie mi i beede mial jeszcze wiekszy :(

piuras86
03-09-09, 14:31
Na 1 cykl 3x omen to za wiele..... Przyznaje bez bicia.... źle napisałem

Ale na jego miejscu to bym kupił sobie 25amp prolo czyli 5 opak.... i z 200 tab metki 5mg/tab lub razak 10mg tab.......

wsumie to tak wygladał mój 1 cykl biłem 200mg prolo co 5 dni i do tego 20mg metki......... i byłem bardzo zadowolony z efektów .... no i oczywiscie (święta dieta)...........

vold
03-09-09, 14:34
Sterydy to nie synthol , nie rośnie tam gdzie wbijasz więc podszkol się troszke bo coś mi się wydaje że za wczas na koksy.

adasko12222
03-09-09, 14:36
masz pewni racje . ale dlaczego jak bije w bark to mi tak spuchl ze mam wiekszy troche od drugiego?

piuras86
03-09-09, 14:40
Vold moze ty mi wytłumaczysz co prowadzi do takich popuchnięć po synthol'u

a po 2 zastanawiam się jak ludzie mogą się za to brać :neutral:

vold
03-09-09, 14:55
masz pewni racje . ale dlaczego jak bije w bark to mi tak spuchl ze mam wiekszy troche od drugiego?

bo zrobiło się tak zwane zapalenie przez co jest opuchlizna , wbij tam jeszcze jeden zastrzyk i już napewno ręki nie podniesiesz.

vold
03-09-09, 14:58
Vold moze ty mi wytłumaczysz co prowadzi do takich popuchnięć po synthol'u

a po 2 zastanawiam się jak ludzie mogą się za to brać :neutral:

To nie są popuchnięcia , poprostu podajesz obcą substancjie która zostaje pod skórą i nie ma nic wspólnego z mięśniami, coś takiego jak kobiety mają silikon, tylko synthol to co innego .

karolak89
04-09-09, 06:25
Na 1 cykl 3x omen to za wiele..... Przyznaje bez bicia.... źle napisałem

Ale na jego miejscu to bym kupił sobie 25amp prolo czyli 5 opak.... i z 200 tab metki 5mg/tab lub razak 10mg tab.......

wsumie to tak wygladał mój 1 cykl biłem 200mg prolo co 5 dni i do tego 20mg metki......... i byłem bardzo zadowolony z efektów .... no i oczywiscie (święta dieta)...........

Chciałbym zobaczyć twoja twarz po tym pierwszym cyklu.

hans1237
04-09-09, 07:27
Chciałbym zobaczyć twoja twarz po tym pierwszym cyklu.

niekoniecznie,mi jakos sie na twarz nigdy nie rzucały skutki omki,zalezy od organizmu

vold
04-09-09, 07:29
Jeśli chodz o tą opuchlizne sporo też zależy od jedzenia.

hans1237
04-09-09, 07:53
np????? podaj pzykład czego nie jesc?

piuras86
04-09-09, 10:12
po moim 1 cyklu geba była pełniejsza, i nawet dobrze bo wcześniej po po pysku wygladałem jak szczur ...... niby waga sie zwiekszyła masa była co raz wieksza a buźka dalej sucha i dopiero po tym 1 cyklu zaczołem wygladać jak człowiek :P.............

vold
04-09-09, 11:27
np????? podaj pzykład czego nie jesc?

napewno jak najmniej tłuszczu

vold
04-09-09, 11:29
po moim 1 cyklu geba była pełniejsza, i nawet dobrze bo wcześniej po po pysku wygladałem jak szczur ...... niby waga sie zwiekszyła masa była co raz wieksza a buźka dalej sucha i dopiero po tym 1 cyklu zaczołem wygladać jak człowiek :P.............

No tak ale jak ktoś już jest okrąglutki to wygląda jak księżyc w pełni, podgardle jak u świni, oczka jak u chińczyka, nie prezentuje się to rewelacyjnie.

GregorAKAmasa
04-09-09, 13:09
Dzięki voldemort za pomoc, innym tez dzieki.
Zastanowie się na tym biciem omki co 6 dni , a jak nie to co 7 . Na odblok kupie clomid , jaka jest tego cena w aptece?

Mam jeszcze pytanie , czy brac coś na osłonę wątroby ?? Jak sądzicie ? I po jakim czasie jak skończe cykl okmki to brac ten clomid na odblok ? ile tygodni albo dni po cyklu ?

I ile wody pic dziennie ? Przy tym cyklu na omce.

......

igła do wyciągania z fiolki np. 0,9,

do wbijania może być 0,7,

To do każdego wbijania osobna igła tak ? i do wyciągania wody z fiolki tak samo ? i potem inną nakładac i bic nową ? tą np.0.7 ?

vold
04-09-09, 13:41
Nie podajemy cen na forum ale głownie rozchodzi się o ceny czarnorynkowe a to żadna tajemnica ile co kosztuje w aptece, clom w aptece na recepte zniżkową będzie koszt ok 4 zl, bez zniżki ok 15, oczywiście za 10 tab

Jeśli chodzi o osłonki to by się obeszło ale dodatki takie jak witaminy, cynk, magnez itp i co najważniejsze odpowiednia dieta to podstawa.

clomid zaczynasz 3 tyg po ostatniej omce.

ile wody pić to raczej nie ma największego znaczenia,

do wbijania zawsze nowa igła, a strzykawka jak i igła do wyciągania z fiolki może być jedna ale czy warto oszczędzać jak to kilka groszy.

GregorAKAmasa
04-09-09, 13:53
Ok , dzięki to jeszcze kupię sobie ten cynk i magnez w aptece. clomid kupię też . Wody postaram sie pic dziennie 3 l + minimum ( 2 wody mineralne niegazowane ) + to co jeszcze w dniu wypije np na dworze , w szkole itp...

Dziękuje jeszcze raz. pozdro . Po cyklu powiem Wam jak mi poszło :)

vold
04-09-09, 13:56
Znowu sie tak nie opychaj tą wodą bo przez to nie będziesz miał miejsca na jedzenie a to najwazniejsze, na wodzie nie urośniesz.

karolak89
04-09-09, 15:09
No tak ale jak ktoś już jest okrąglutki to wygląda jak księżyc w pełni, podgardle jak u świni, oczka jak u chińczyka, nie prezentuje się to rewelacyjnie.

Dokładnie o to mi chodziło :P a dodam jeszcze, że przy 1 cyklu organizm róznie reaguje.. napewno jest wrażliwszy niz przy kolejnych.

GregorAKAmasa
04-09-09, 15:18
ok to z wodą będę ostrożny , a jedzonko na pewno będzie odpowiednie i spore to co potrzebne . Aha a kreatyne jaką najlepiej do tego cyklu zastosowac ? Vold ? co myslisz?

vitalmaxa zielonego ? czy z olimpu 1250 mono , czy jeszcze inne cudo ??

Bo chce kreatyne przy cyklu na omce zażywać

vold
04-09-09, 15:27
Nie ma najmniejszej potrzeby podawania kreatyny na cyklu bo nic to nie da, jak już chcesz to po cyklu.

fallenursus
04-09-09, 15:52
Unikaj soli jak ognia
Nie buj sie wody. Kreta 15 dziennie poszukaj tu juz pisalem nie raz dlaczego z koma nie wkleje linka . Jesli masz zamiar unikac fatu suplementuj przynajmniej 5g omega 3.to nie fat zalewa tylko za duza ilosc wegla.

piuras86
04-09-09, 16:31

Nie no ja to bardziej przypominałem jakiegoś wygłodzonego Kojota hahahhahahahahahah, zawsze miałem problem z tym żeby przytyc no i jeszcze jednym moim minusem są Papierosy;/ niestety

fallenursus
04-09-09, 16:43
Nie no ja to bardziej przypomina?em jakiego? wyg?odzonego Kojota hahahhahahahahahah, zawsze mia?em problem z tym ?eby przytyc no i jeszcze jednym moim minusem s? Papierosy;/ niestety
Marcus Ruhl jara jak smok I tyje jak chce:)

damianox89
17-09-09, 13:14
Mam 15 strzałów omki. I tak zamierzam pierwsze 5 strzałów co 7 dni poźniej następne 10 poniedziałek-czwartek. Na odblok poleci pewnie clomid + hcg... Czy jest sens bicia omki w taki sposób?