Zobacz pełną wersję : Omnadren 250ml , 10 szczałów.
GregorAKAmasa
03-09-09, 10:59
Witam Wszystkich !
informacje o mnie :
a) Staż - rok
b) Celu Cyklu - masa oraz siła !
c) Dotychczasowego kontaktu z saa - odzywki , Micha , micha jeszcze raz micha , gainery , odżywki białkowe oraz 3 cykle na kreatynie mono bo jabłczan słabo mi wchodził. Dodam że bardzo dbam o posiłki , jem dużo i to co trzeba ( diete jaką taką posiadam i się jej trzymam )
d) Przeciwwskazań - jestem zdrowy , brak przeciwwskazań.
e) wiek, waga - 19 lat , ważę 87 kg , wzrost - 186 cm
Zakupiłem 10 szczałów omki 250 ml i proszę Was o pomoc w rozpisaniu mi tego na tygodnie , Ja chce zrobic tak , jeżeli coś źle robie proszę mnie poprawic.
1 szczał w poniedziałek i odrazu potem na siłke.
nastepny za 7 dni w poń ,
i reszta ( 8 ) tak samo co poń !
Niektórzy znajomi mówią bym kuł się co 5 dni , a inni mówią że nie opłaca się tak , jak sądzicie ? dobrze zrobie jak bede co poń się kłuc ? przez 10 tygodni ? ( 10 szczałów )
Po cyklu zrobie odblok , lecz nie wiem co najlepszego jest aktualnie na odblok - prosze o polecenie czegoś.
I na pewno kupię sobię kreatyne do tego cyklu i jakies białko / gainer
ps. i tak na marginesie moje pytanie następne to :
-jakimi igłami sie kłuc ? ( kłuc sie bede w pośladek ) , jaka igła najlepsza? i co na odblok.
Aha i czy kupywac coś na osłonę wątroby ? przy cyklu na omce czy nie trzeba ?
Prosze o pomoc panowie , liczę znów na bardzo dobrą pomoc i odpowiedź.
pozdro.
Po 1 To "Strzał" bo "szczał"-to pewnie pod płotem........
10 strzałek omki to za mało
a po 2 to jestes chyba za młody.
Pewien człowiek polecił mi cykl
Omen Co 3 dni -11tyg
metka 20mg dziennie -6tyg
na 2 tyg pezed końcem kucia zapodaj sobie wino i ciągni je do 3 tyg po ostatnim zastrzyku, na drugi dzień odblok hcg+clomid
24tab cloma i 3 amp hcg
przez 1 tydzień clomid 100mg z rana i wieczorem po jedzeniu pozniej normalnie po 50mg z rana hcg co 3 dzień dawka 2500j.m chyba niech reszta sie wypowie co do odbloku...........
Sog za elegancko zadane pytanie, wszystkie potrzebne informacje wypisane i to się chwali :)
Ogólnie na pierwszy raz nie polecam mixów testo, ale jak juz zakupiłeś to trudno.
bił bym 1 omo co 6 dni to wyjdzie 2 miesiące i jest git, taka dawka na pierwszy raz jest ok.
na odblok 20 cloma, 5 dni po 100mg, kolejne 10 dni po 50 mg, wieczorem.
myśle że nie będzie objawów gino bo dawka niewielka jak by co to tamox.
igła do wyciągania z fiolki np. 0,9,
do wbijania może być 0,7,
najlepsze miejsce na injekcje - posladek - górna zewnętrzna częśc (głęboko.)
AMEN!
.
piuras 86. na pierwszy cykl polecasz koledze cykl na 3 srodkach???
omo tak jak napisal vold. ja osobiscie bym poelcial e5d. ale dzien w jedna lub druga nie przesadzajmy.
ogolnie troche lipa ze mixa dales na 1 cykl.
odblok sie obejdzie bez hcg.
Mogło by byc co 5 dni ale jak na omo to troszke krótki cykl ale na pierwszy raz na upartego może być.
fallenursus
03-09-09, 13:45
Piuras przeanalizuj dokladnie archiwum na GG bo Ci sie hcg niezle pokielbasilo!Ty juz brales staf , kolega nie. Twuj cykl nie dla niego...
adasko12222
03-09-09, 14:17
A Propo omadrenu Mam taki problem ,że biore juz drugi strzal w bark i na poczatku nic nie boli a po jakis 8-10 h nie moge podniesc reki nie wspomne juz o goraczce i zawrotach glowy . To normalne i jak bede bral juz 5,6 strzal nie bedzie tak bolalo czy pokazdym bedzie mnie tak bolalo ? a moze zrobic tak ze przed omka zapodac z 10 strzałow testosteronu a dopiero potem omke ?a i do omki biore mete 10mg RAZAK
waga 85kg , 2 lata stazu 8 miesiecy temu cykl na testo .wzrost 177cm
adasko jak zadajesz pytanie zakładaj nowy temat bo ten nie jest twój,
ale odpowiem na twoje pytanie,
omka niekiedy lubi być bolesna a ty jeszcze ją podaje w tak mały mięsień i tak bardzo unerwiony jakim jest bark, nie wiem po co?
bij w pośladek i unikniesz problemów.
adasko12222
03-09-09, 14:30
Sorry jestem nowy i tak tez Zrobilem :)ale teraz bede zakladal swoj temat . a z Tym posladkiem to jest problem bo mam troche wielki Tylek , i jak jeszcze teraz zadam tam strzal to spuchnie mi i beede mial jeszcze wiekszy :(
Na 1 cykl 3x omen to za wiele..... Przyznaje bez bicia.... źle napisałem
Ale na jego miejscu to bym kupił sobie 25amp prolo czyli 5 opak.... i z 200 tab metki 5mg/tab lub razak 10mg tab.......
wsumie to tak wygladał mój 1 cykl biłem 200mg prolo co 5 dni i do tego 20mg metki......... i byłem bardzo zadowolony z efektów .... no i oczywiscie (święta dieta)...........
Sterydy to nie synthol , nie rośnie tam gdzie wbijasz więc podszkol się troszke bo coś mi się wydaje że za wczas na koksy.
adasko12222
03-09-09, 14:36
masz pewni racje . ale dlaczego jak bije w bark to mi tak spuchl ze mam wiekszy troche od drugiego?
Vold moze ty mi wytłumaczysz co prowadzi do takich popuchnięć po synthol'u
a po 2 zastanawiam się jak ludzie mogą się za to brać :neutral:
masz pewni racje . ale dlaczego jak bije w bark to mi tak spuchl ze mam wiekszy troche od drugiego?
bo zrobiło się tak zwane zapalenie przez co jest opuchlizna , wbij tam jeszcze jeden zastrzyk i już napewno ręki nie podniesiesz.
Vold moze ty mi wytłumaczysz co prowadzi do takich popuchnięć po synthol'u
a po 2 zastanawiam się jak ludzie mogą się za to brać :neutral:
To nie są popuchnięcia , poprostu podajesz obcą substancjie która zostaje pod skórą i nie ma nic wspólnego z mięśniami, coś takiego jak kobiety mają silikon, tylko synthol to co innego .
Na 1 cykl 3x omen to za wiele..... Przyznaje bez bicia.... źle napisałem
Ale na jego miejscu to bym kupił sobie 25amp prolo czyli 5 opak.... i z 200 tab metki 5mg/tab lub razak 10mg tab.......
wsumie to tak wygladał mój 1 cykl biłem 200mg prolo co 5 dni i do tego 20mg metki......... i byłem bardzo zadowolony z efektów .... no i oczywiscie (święta dieta)...........
Chciałbym zobaczyć twoja twarz po tym pierwszym cyklu.
Chciałbym zobaczyć twoja twarz po tym pierwszym cyklu.
niekoniecznie,mi jakos sie na twarz nigdy nie rzucały skutki omki,zalezy od organizmu
Jeśli chodz o tą opuchlizne sporo też zależy od jedzenia.
np????? podaj pzykład czego nie jesc?
po moim 1 cyklu geba była pełniejsza, i nawet dobrze bo wcześniej po po pysku wygladałem jak szczur ...... niby waga sie zwiekszyła masa była co raz wieksza a buźka dalej sucha i dopiero po tym 1 cyklu zaczołem wygladać jak człowiek :P.............
np????? podaj pzykład czego nie jesc?
napewno jak najmniej tłuszczu
po moim 1 cyklu geba była pełniejsza, i nawet dobrze bo wcześniej po po pysku wygladałem jak szczur ...... niby waga sie zwiekszyła masa była co raz wieksza a buźka dalej sucha i dopiero po tym 1 cyklu zaczołem wygladać jak człowiek :P.............
No tak ale jak ktoś już jest okrąglutki to wygląda jak księżyc w pełni, podgardle jak u świni, oczka jak u chińczyka, nie prezentuje się to rewelacyjnie.
GregorAKAmasa
04-09-09, 13:09
Dzięki voldemort za pomoc, innym tez dzieki.
Zastanowie się na tym biciem omki co 6 dni , a jak nie to co 7 . Na odblok kupie clomid , jaka jest tego cena w aptece?
Mam jeszcze pytanie , czy brac coś na osłonę wątroby ?? Jak sądzicie ? I po jakim czasie jak skończe cykl okmki to brac ten clomid na odblok ? ile tygodni albo dni po cyklu ?
I ile wody pic dziennie ? Przy tym cyklu na omce.
......
igła do wyciągania z fiolki np. 0,9,
do wbijania może być 0,7,
To do każdego wbijania osobna igła tak ? i do wyciągania wody z fiolki tak samo ? i potem inną nakładac i bic nową ? tą np.0.7 ?
Nie podajemy cen na forum ale głownie rozchodzi się o ceny czarnorynkowe a to żadna tajemnica ile co kosztuje w aptece, clom w aptece na recepte zniżkową będzie koszt ok 4 zl, bez zniżki ok 15, oczywiście za 10 tab
Jeśli chodzi o osłonki to by się obeszło ale dodatki takie jak witaminy, cynk, magnez itp i co najważniejsze odpowiednia dieta to podstawa.
clomid zaczynasz 3 tyg po ostatniej omce.
ile wody pić to raczej nie ma największego znaczenia,
do wbijania zawsze nowa igła, a strzykawka jak i igła do wyciągania z fiolki może być jedna ale czy warto oszczędzać jak to kilka groszy.
GregorAKAmasa
04-09-09, 13:53
Ok , dzięki to jeszcze kupię sobie ten cynk i magnez w aptece. clomid kupię też . Wody postaram sie pic dziennie 3 l + minimum ( 2 wody mineralne niegazowane ) + to co jeszcze w dniu wypije np na dworze , w szkole itp...
Dziękuje jeszcze raz. pozdro . Po cyklu powiem Wam jak mi poszło :)
Znowu sie tak nie opychaj tą wodą bo przez to nie będziesz miał miejsca na jedzenie a to najwazniejsze, na wodzie nie urośniesz.
No tak ale jak ktoś już jest okrąglutki to wygląda jak księżyc w pełni, podgardle jak u świni, oczka jak u chińczyka, nie prezentuje się to rewelacyjnie.
Dokładnie o to mi chodziło :P a dodam jeszcze, że przy 1 cyklu organizm róznie reaguje.. napewno jest wrażliwszy niz przy kolejnych.
GregorAKAmasa
04-09-09, 15:18
ok to z wodą będę ostrożny , a jedzonko na pewno będzie odpowiednie i spore to co potrzebne . Aha a kreatyne jaką najlepiej do tego cyklu zastosowac ? Vold ? co myslisz?
vitalmaxa zielonego ? czy z olimpu 1250 mono , czy jeszcze inne cudo ??
Bo chce kreatyne przy cyklu na omce zażywać
Nie ma najmniejszej potrzeby podawania kreatyny na cyklu bo nic to nie da, jak już chcesz to po cyklu.
fallenursus
04-09-09, 15:52
Unikaj soli jak ognia
Nie buj sie wody. Kreta 15 dziennie poszukaj tu juz pisalem nie raz dlaczego z koma nie wkleje linka . Jesli masz zamiar unikac fatu suplementuj przynajmniej 5g omega 3.to nie fat zalewa tylko za duza ilosc wegla.
Nie no ja to bardziej przypominałem jakiegoś wygłodzonego Kojota hahahhahahahahahah, zawsze miałem problem z tym żeby przytyc no i jeszcze jednym moim minusem są Papierosy;/ niestety
fallenursus
04-09-09, 16:43
Nie no ja to bardziej przypomina?em jakiego? wyg?odzonego Kojota hahahhahahahahahah, zawsze mia?em problem z tym ?eby przytyc no i jeszcze jednym moim minusem s? Papierosy;/ niestety
Marcus Ruhl jara jak smok I tyje jak chce:)
damianox89
17-09-09, 13:14
Mam 15 strzałów omki. I tak zamierzam pierwsze 5 strzałów co 7 dni poźniej następne 10 poniedziałek-czwartek. Na odblok poleci pewnie clomid + hcg... Czy jest sens bicia omki w taki sposób?