Zobacz pełną wersję : pytanie o możliwość dołączenia prasy do nóg..
koksikkaka
02-09-09, 16:04
czy do tej ławki scotta można dołączyć prasę do nóg?
http://allegro.pl/item729922796_marbo_home_modlitewnik_lawka_scotta_ mh_l005.html
po co ci to dajesz 150 zł więcej i masz ławeczkę płaską + skos z modlitewnikiem
siwy170588
02-09-09, 22:06
nie ma sensu rozbudowywac takiej ławki lepiej doluz jak wyzej zaproponowano i kuc cos lepszego modlitewnik masz w promocji za 40 zl sam mam 2 takie a prasa do nog to cos ok 90 zl niby 120 kg wytrzyma wejz lawke z obustronna regulacja i masz lux sprzęt gdzie naprawde pocwiczysz jakos ciezko mi wyobrazic sobie cwiczenie nóg i siedzenie na takim malym siedlisku
jesli sie myle to mnie popraw
pozdro
koksikkaka
03-09-09, 09:56
tylko że ja upatrzyłem sobie taki zestaw:]
http://www.allegro.pl/item726458010_marbo_home_zestaw_11_2xlawka_stojaki _reg_wyciag.html
Ja bym na twoim miejscu wziął zestaw nr.5 home, tylko poprosił o wyciąg montowany do ściany i ewentualnie zrezygnował ze stojaków niskich. Jak dobrze zagadasz to możesz zgarnąc jeszcze 7% rabatu i ewentualnie ponegociować z kosztem wysyłki. Pozdrawiam
jezeli cwiczysz sam to kup wraz z lawka , a jezeli cwiczysz z paroma qmplami to poprostu kup wszystko osobno - jak tak zrobilem i przynajmniej sie miescimy 4-5 na raz bez problemowo ;].
gdybym miał taki sprzęt to bym był KOKZ na 100 %
marbo-sport_pl
08-09-09, 16:14
Ja polecam wyciąg do ściany - będzie dużo stabilniejszy niż taki wsadzany do ławki
siwy170588
12-09-09, 17:26
ja polecam nie bawic sie w sprzet typu wszystko do wszystkiego za duzo motania ze miana konfiguracji jest sam kupilem osobna lawke osobne stojaki osobny wyciag i osobne siedlisko do wyciagu skoncze cwiczyc na laweczce a mam cos do przecwiczenia na wyciagu to poprostu podchodze do sciany i jade z koksem nie na nowy o motaniu sie w szczepianie elementow i budowanie z nich innej maszyny
takie jest moje zdanie pozatym jak ktos wyzej napisał jesli nie cwiczysz sam to jedna osoba moze robic na wyciagu droga na laweczce i potem sie ewentualnie zamieniacie a nie jeden czea az drogi skonczy
jesli sie myle to mnie spoliczkujcie heh