Zobacz pełną wersję : Czy mogą coś zrobić ??
Wiem że to może zdawać się głupie pytanie: Ale czy policja może coś zrobić jak idzie koleszka z koszulka a tam pisze JP , CHWDP itp. ??
nic Ci nie zrobią jesli chodzi o koszulke bo o ile sie nie myle to z "firma" takie zespołu się rozpowszechniło, chyba ze miałbyś napisane "jeba* policje" to tak a samo JP to nie.
no ale wiesz jak złapią Cie o coś innego to może mogli by Ci podarować a z taką koszulką to głupi nie są ;]
KwasiKa co zamierzasz z taką koszulką paradować? ja wiem że ta nasza policja święta nie jest ale jak by jej nie było to mieli byśmy tutaj drugi irak :yawn: i po drugie to siara z taką koszulką chodzić zbuntowany nastolatek jesteś? :whistle:
Ja nie chcę chodzić ale widzę że ludzie chodzą i mają i wiesz byłem ciekawy czy policja coś im może zrobić.
kolega za skarp;etki 500zl grzywny
heh chwdp---> ja człowiek z wioski ;) w zyciu bym tego nie założył, ogólnie dla mnie to prostactwo.. znałem juz takich hwdpowców a jak dostali lekki łomot to od razu na policje normalnie smiech na sali
co do noszenia tych koszulek to tez dla mnie jest smieszne. to całe jp na 100%, jak nie lubisz policji i na prawde jej sie nie boisz (jak kolwiek to rozumieć) to powiedz to im a nie dzieci po 12-14lat i na nk przy imieniu mają "jp100%" po prostu smiech ;] a zobaczy policji i sika, a Ci bardziej zbuntowani 16-19 w tych koszulkach tez nie wiem co chca pokazac. też jestem w tym wieku ale jakoś nie kręcą mnie te rzeczy, nie mam na razie nic do policji, moze jak zapłące pierwszy mandat :D
Napinacz01
02-09-09, 18:07
z tego co slyszalem mandacik w wysokosci 150 zl :)
Nie moga Ci nic zrobic bo specjalnie jp i chwdp jest w skortach a nie napisane jebac policje wyraznie.
gdybyś sam sobie napisał takie wyrażenie nie w skrocie to owszem ale jp to nie. ale i tak to wies ;]
skoro to legalnie sprzedają to ci przecież nikt nic za to nie może zrobić, ale wyglądasz w tym jak debil, ja nie rozumiem w ogóle po co jakieś ciołki udają "gangsterów" pieprzą jakieś głupoty, potem jak ludzie widzą skejta to mają o nim właśnie taką a nie inną opinie, przecież jest w Polsce ambitna muzyka (która niestety wraca do podziemia np. 52 no niby też zaczęli od hwdp , ale WYROSLI z tego)
Pozdro
Raz ze sam prowokujesz ,bo mimo ,że nie wprost to wiadomo do czego bijesz.Jeszcze zrozumiem kogoś komu policja zalazła za skórę ,ale ta moda śmieszy.Niektórzy z tych dumnych nastolatków nigdy nie mieli żadnych zatargów z policją ,a wykrzykują hasła.Żeby czasem kiedyś ci żaden nie pomógł,bo albo będziesz musiał zaprzeczyć sobie ,albo nie wybaczysz sobie takiej pomocy.
Anaboliczny Koks
02-09-09, 19:45
ja jebie idzie taki jeden z drugim kurwa za duze spodnie i oczywicie bluza JP ,a jak !!
I wozimy sie ! ,a co ,a policja przejedzie kolo nich to odrazu wzrok w ziemie i ida ,oni przejada to sie napinaja... Dziwne ,ze chuligani ( taki przyklad ) nie musza nosic takich gowien ...Bo wiedza co sa warci ,a taki jeden z drugim chce sie dowartociowac bo wlaczy mp3 1gb i slucha firmy ,albo innego gowna ...
Dziwne ,ze dawniej kiedy byla Milicja i wtedy to sie dzialo na meczach itd i takze byly zespoly hip hopowe np PFk to dlaczego nie spiewali co 2 zwrotke JP ?...
o jaa ale Wy macie problemy :)
Bo wtedy robili to punki hehe
Ja tam do ubioru nic nie mam czy muzy jakiejkolwiek.
o jaa ale Wy macie problemy :)
no niektórzy sami sobie życie utrudniają
http://nasza-klasa.pl/profile/17407278 kolo ma 12 lat xD ale juz gangi pewnie zakłada xD
"pier...l zajawki sezonowe i z dystansem traktuj modę."
Ja tam zatargów z policja specjalnych nie miałem co prawda mam tam jakiś mandacik za spozywanie ale spoko dostałem przez własną glupote i nie mam do nikogo żalu bo za co? chciałem przy kozaczyć i przejsc przez "miasto" z browarem to mnie to kosztowało i co mam za to policje obrazac bezsens...
Bo mnie też to śmieszy idzie taki 14latek i bluza JP itp. i myśli że jest kozak a wspólnego nic z policją nie miał. A jak nosi to taki który np. ma zawiasy bo miał narkotyki albo coś to jest od razu inna sprawa
jak chce byc kozak to niech powie gliniarzowi w oczy co mysli a nie jakies czajenie ze skrótami jp chwdp heheheh zal dla dzieci prawdziwy facet mówi co mysli a nie kryje sie za skrótami który mozna wrazie draki wytłumaczyć chwała wszytkim dobrym policjantom
prawda jest taka dostanie wpi***ol albo cos mu ukradna, nie minie 5 minut a biegnie z tym na policje. a jak nic mu nie potrzeba to co to nie on!JP I CHWDP
i to wielki z tym lans--ehh zenada
mam taką koszulke:twisted: jak mam patrol z psami to zawsze jest brecha :yawn:
na tym forum tajniacy tez sa :)
na tym forum tajniacy tez sa :)
pewnie czytają "dla zielonych" :yawn:
pewnie czytają "dla zielonych" :yawn:
hehe :smile:
Anaboliczny Koks
03-09-09, 07:20
haha Sona to co dales widziales co tam w podpisie zdjecia ma?
jak wstanie to jej ...uderze ją
jakis gangster
http://pwjna200procent.prv.pl/index.htm
- Straż pożarna, słucham?
- Ukradli mi BMW.
http://old.demotywatory.pl/uploads/1251816863_by_Draby.jpg
Anaboliczny Koks
03-09-09, 11:13
Punisher twoja strona ? xDD
hyhy nie, moja strona to e-kulturystyka.info :B