PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta - a - sranie

Pusia
01-09-09, 10:00
Witam ponownie,

Otóż nadal borykam sie z utrata masy, stracilem juz ponad 20kilo ale jeszcze zostalo z 13 do zrobienia i wiadomo, nie ma pozaru chce to rozlozyc na 6-7mc ale nie o tym mowa :)

W procesie utraty masy przeszedlem na ta diete ze duzo bialka malo weglowodanow. Z tym ze od kilku dni dopiero (na diecie jestem 4mc) zauwazylem pewna zmiane :D Otoz kiedy jak jadlem fastfoody i inne tego typu junk foody to brzydko mowiac sralem raz dziennie a niekiedy nawet raz na dwa dni... Natomiast teraz od kilku dni zdaza mi sie to po 4-6x dziennie i nie to zeby mnie to martwilo bo z technicznego punktu widzenia to bardzo dobrze ale niedlugo zaczyna sie szkola znowu i jednak miec sranie nontoper to nic przyjemnego :)

Moje pytanko jest nastpujace : Co z tym zrobic :) ?

Jak mawial Terencjusz 'wszystko co ludzkie nie jest mi obce'

Jolly
01-09-09, 10:02
Przyjdzie szkoła i nie będzie ci się chciało, psychika zrobi swoje, uwierz!

tm7
01-09-09, 10:25
W drugą stronę też to może zadziałać z tą psychiką, że będzie mu się chciało cały czas.

Ezachiel
01-09-09, 11:18
mi sie w szkole nigdy nie chce ;]

wydaje mi sie ze organizm jeszcze nie do konca sie przystosował do nawej diety
ale z drugiej strony 4 miechy to juz troche jest

Początkująca
01-09-09, 12:15
a nie lepiej by brzmiało

Dieta - a - opróżnianie ?

-
druga sprawa, co z tym zrobić;D
stary, chciałabym ale nie mogę Ci pomóc.

Papier do plecaka jakiś odświeżacz i do szkoły ;D

pure
01-09-09, 12:54
twoj organizm po prostu nie trawi tego co jesz, nie jest mu to najwyrazniej potrzebne do szczescia w takich ilosciach jakie mu serwujesz. jezeli chodzi o lepsza wchlanialnosc bialka to polecam witamine B6, w aptece bez recepty za 3zl kupisz.

Pusia
01-09-09, 13:25
a nie lepiej by brzmiało
Dieta - a - opróżnianie ?

Moze i lepiej, ale gorzej obrazuje powage sytuacji :)

Zrodlo bialka to normalne bialko rozpuszczane w wodzie, tunczyk, serki wiejskie/ser bialy, jajka

W szkole do klopa to tylko 'na malysza' bo kiepy w klopie plywaja i sa pogaszone :)

KowalX
01-09-09, 17:04
Witam ponownie,

Otóż nadal borykam sie z utrata masy, stracilem juz ponad 20kilo ale jeszcze zostalo z 13 do zrobienia i wiadomo, nie ma pozaru chce to rozlozyc na 6-7mc ale nie o tym mowa :)

W procesie utraty masy przeszedlem na ta diete ze duzo bialka malo weglowodanow. Z tym ze od kilku dni dopiero (na diecie jestem 4mc) zauwazylem pewna zmiane :D Otoz kiedy jak jadlem fastfoody i inne tego typu junk foody to brzydko mowiac sralem raz dziennie a niekiedy nawet raz na dwa dni... Natomiast teraz od kilku dni zdaza mi sie to po 4-6x dziennie i nie to zeby mnie to martwilo bo z technicznego punktu widzenia to bardzo dobrze ale niedlugo zaczyna sie szkola znowu i jednak miec sranie nontoper to nic przyjemnego :)

Moje pytanko jest nastpujace : Co z tym zrobic :) ?

Jak mawial Terencjusz 'wszystko co ludzkie nie jest mi obce'

ciepła herbata,węglowodany pełnoziarniste to co ma sporo błonnika masz pewnie lipę z przewodem pokarmowym i przyswajaniem pokarmów,albo problem z trawieniem produktów mlecznych(odstaw twarogi,mleko itp i zobacz co się stanie).Może zbyt dużo białka ,ogólnie to nie dobra sytuacja .Jeśli nie pomorze to co napisałem idź do lekarza.

Genowef
01-09-09, 19:09
Załóż pieluchę :lol: