Zobacz pełną wersję : 16lat 1 rok
Witam mam 16 lat i ćwicze troszkę ponad rok. Nie brałem do tej pory żadnych supli.:) Startowałem z typowego "patyczaka" Strasznie trudno jest mi przytyć.. Na poczku ważyłem 70kg, 29 w bicepsie i max 56kg na klate;D teraz to 82kg wagi, 39 w łapce i 98 na klate. Prosze o opinie wraz z krytyką. Nad czym bardziej pracować?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c98c68e2930dce4.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f74e3e1d88e8b033.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1d26179a54bdf937.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e5c66457c76e3da1.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/68fa8fb995cc12bd.html
30-08-09, 23:30
z tego co mowisz to najbardziej musisz pracowac nad jedzeniem i bedzie szlo szybciej , bo juz jest ok:twisted:
Takk.. właśnie mam dietę już od 2 tygodni i przytyłem 1,5kg!xD
No w końcu coś ciekawego się pojawiło!
Zrobiłeś to beż diety? Dobrze to wygląda.
Napisz jeszcze ile wzrostu i pokaż nogi :evil:
Jak to dobrze zobaczyć coś takiego a nie "tydzień na siłowni"
hmm... SOG
no nieźle... tylko wydaje mi sie ze klata troche mała w porownaniu do rreszty, szczegolnie na pierwszej focie. ale ogolnie jest dobrze
zdjęcia nóg zrobie w najbliższym czasie. Mam 185cm wzrostu. Wcześniej nie miałem żadnej diety, dopiero się zaczeła od niedawana bo uzbierałem troszkę pieniędzy:) dodam że zdjęcia są z przed 4 miesięcy
slim shady
31-08-09, 00:41
jest dobra definicja, pomimo ze nabrałes sporo kilo, nie bede oceniał konkretnych partii bo brakuje Ci jeszcze masy, ale jest na +, podpracuj diete i cwicz dalej, i wrzuc za jakis czas foty dla porownania
ps. nie masz fot zanim zaczełes cwiczyc ?
jest coś... ale przy okazji nie ma nic...
hmm jak dla mnie to nieźle oby coraz lepiej ci szło widze na parapecie puchary twoje ?
Odemnie sogacz :D
Bardzo ładnie, 12kg w rok i 10cm w bicu to świetny wynik. Jak tak dalej będzie szło to wróżę świetną sylwetkę.
zapodaj jakies zdjecia sprzed roku
No ladnie jak na roczek bez supli
zrob zdjecie z poza bicepsy bo na 39 mi to nie wyglada
Jeszcze troche kg masy i bedzie elegancko ale tez nie wierze za bardzo,ze tam jest 39 w tej lapie.
zrob zdjecie z poza bicepsy bo na 39 mi to nie wyglada
przy 185cm wzrostu jest to możlwie..
Nie rozumiem co wy zawsze z tym, że ktoś nie ma tyle w łapie bo na zdjęciach nie wygląda żeby miał. A dla mnie właśnie wygląda bardzo dobrze i nie mam wątpliwości, że jest jak kolega pisze. A teraz do autora wątku: dobrze wyglądasz, choć w rok 10cm w łapie, to chyba przed rokiem musiałeś jeść raz dziennie ;) idziesz w dobrym kierunku, po suple sięgaj tylko jak będziesz miał zastój przez dłuższy czas, bo tak naprawdę zazwyczaj są ch@#?a warte, no chyba, że masz ich całą szafę ;) jesteś w tym wieku, że twój organizm wytwarza właśnie teraz w sposób naturalny dużo testosteronu, stąd takie przyrosty. Nie zniechęcaj się i nie rób głupot jak za jakiś czas po prostu wszystko będzie szło jak krew z nosa, bo to normalne i trzeba wprowadzić coś do diety, do treningu lub po prostu zrobić sobie przerwę i będzie git. Jest fajnie oby tak dalej, a widać, że wiesz w jakim iść kierunku, więc pozostaje tylko dac ci soga :D
Z czego masz takie palce różowe na 4 zdjęciu :))
Nie mam zdjęć z przed roku bez koszulki, Tylko plecki... A zdjęcia bipa i nóg porobie w najbliższym czasie:). Za tydzień zaczynam pierwszy cykl z odżywkami. Diety trzymam się już 2tygodnie:) I mam 39cm w łapce ostatnio mieżyl mi kolega. Jestem dość wysoki. No i poważnie nie brałem jeszcze żadnych supli. Dodam jakieś foty tak za 3 miesiące, albo po cyklu dla porównania jak mi przybędzie pare kilo, teraz mam niby taką "rzeźbę" bo jestem bardzo chudy. I chcę to zmienić, ale z tym jest u mnie bardzo trudno.. Jem na prawde bardzo dużo i nieda się przytyć.
a palce pewnie od jakieś minetki! hahaXD
slim shady
31-08-09, 16:03
widocznie musisz jesc jeszcze wiecej
Nie mam zdjęć z przed roku bez koszulki, Tylko plecki... A zdjęcia bipa i nóg porobie w najbliższym czasie:). Za tydzień zaczynam pierwszy cykl z odżywkami. Diety trzymam się już 2tygodnie:) I mam 39cm w łapce ostatnio mieżyl mi kolega. Jestem dość wysoki. No i poważnie nie brałem jeszcze żadnych supli. Dodam jakieś foty tak za 3 miesiące, albo po cyklu dla porównania jak mi przybędzie pare kilo, teraz mam niby taką "rzeźbę" bo jestem bardzo chudy. I chcę to zmienić, ale z tym jest u mnie bardzo trudno.. Jem na prawde bardzo dużo i nieda się przytyć.
przez ten rok zupełnie nie jadles zadnych odżywek nawet białka?
jak mozesz to rozpisz swoja diete i plan treningowy z seriami i powt.
jest fajnie. popraw plecy i klatke, bo masz nieproporcjonalnie do lapy, ktora mi sie najbardziej u Ciebie podoba
DonMajster
01-09-09, 10:44
sam wiem jak to jest zaczynac od suchara:D takze sog dla ciebie pracuj dalej a bedzie jeszcze lepiej:)
łapy odstają na + od reszty
fajna sylwetka popracujesz nad masą i będzie git
Palce od minetki? ;| jeszcze nie robiolem lasce palcami minetki ;D Według mnie to język odpowiedniejszy ^^ ale ok nie zagłębiajmy się w erotykę i kamasutre :D Do autora tematu... jest na + a te 39cm moze i jest ;) On jest wysoki a na długiej ręce to mniejsze wygląda... ja też mam 192cm wzrostu i 39cm niecale w lapie i wygląda to bardzo podobnie... idziesz w dobrym kierunku. oby tak dalej ;))
aa jeszcze takie pytanie jedno. Na drążku się podciagasz? Bo najszersze toche słabawo :)
Sog leci za fotki i wiek ale na 39 w łapie i 82 na wadze mi to nie wygląda
Mam grube kości i biegałem 8 lat xd Waże 82 kg i mam 39 w łapie. Ważyłem sie u lekarza jak robiłem badania do szkoły, a pozatym moja waga pokazuje tyle samo rano po sraniu XXD
nie wiem czemu ale ja zawsze po sraniu jestem ciezszy niz przed :D
neoxiu: odpowiedz na mojego posta.
może się papier przykleja ;)
mam roczny plan treningowy xd co mniej więcej 2 miesiące zmieniam cykl, a cykli mam 5;D Wakacje oczywiście wolne.
A dieta jest jeszcze niedopracowana, jem tyle dziennie, aby zjeść 120g białka+ i 450+ węgli. Przypomne, ze ją zaczełem 2 tygodnie temu;D wcześniej nie jadłem żadnych odżywek. Nawet białka
:lol:
Jeden z cykli, a mianowicie cykl na masę wygląda tak:
I dzien
Klatka piersiowa
- Wyciskanie sztangi na lawce poziomej s. 6-8 p.
- Wyciskanie sztangielek lezac na lawce skosnej 5s. 6-8 p.
Biceps
- Uginanie ramion ze sztanga lamana stojac 3 s. 6-8
- Uginanie ramion ze sztangielkami siedzac 3s. 6-8
Brzuch
- Unoszenie kolan do klatki piersiowej w zwisie na drazku 3 s. max. Ilosc p.
II dzien
Lydki
- Wspiecia na palcach ze sztanga 4s. - 15-20p
Uda
- Przysiady ze sztanga 4s. 6-8p
- Wykroki ze sztanga na karku 4s. -8-10p
- Rzymski martwy ciag 4s 6-8p
III dzien
Barki
- Wyciskanie sztangi z klatki piersiowej 4 s. 8-10p
- Podciaganie sztangi wzdluz tulowia do brody 4 s. 8-10p
- Unoszenie sztangielek bokiem w góre w opadzie tulowia 4 s. 8-10 p