Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 25 powtórzeń

powermoc
29-08-09, 20:20
Witam zainteresowałem się tym treningiem http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=18900

I nie rozumiem do końca bo z tego co ja rozumiem to w każdym treningu mam ćwiczyć klate , plecy , nogi a gdzie barki bic i trip i czy do tego treningu mam to wrzucić i robic w kazdym treningu 6 parti mięśni i w tym teningu i na każdą partie 1 ćwiczenie i 25 seri po 3-6 razy (jakim ciężarem 85 % siły) i przerwy między seriami 60 sekund ?? by mi ktoś mógł pomuc ułożyć ten trening ?? i jak długo ma trwać ten trening

hans1237
29-08-09, 20:29
trwa róznie ale w godzinie sie zmiescisz,dobrze rozumiesz wszystko na jednej sesji,poczytaj o fbw

slim shady
29-08-09, 20:51
jak masz mały staz to sie nie zabieraj za ten trening, ja go robiłem i jest swietny, tylko ostro daje po dupie, to jest trening siłowy, a biceps i triceps sa wykorzystywane jako partie pomocnicze i sa angazowane przy innych cwiczeniach, ale na koniec treningu mozesz dorzucic po cwiczeniu na trica i bica, przerwy dłuzsze niz 60 s, to jest trening z duzymi ciezarami, wiec 2 minuty conajmniej

zreszta wszystko masz tam opisane, i dodatkowo sam ułozyłem plan i pytałem czy jest wporzadku

wybierasz ciezar jakim jestes w stanie zrobic max 4-6 powtorzenia