Zobacz pełną wersję : przyrosty po cyklu
jak wyglada sprawa przyrostow po odstawieniu saa? chodzi mi o dluzsza przerwe od saa dla regeneracji organizmu, w tym czasie jakies suple np. stack
cecha indywidualna :)
na poczatku zawsze są spadki i zapobiegasz to suplami itp
u mnie to zawsze wyglaalo tak. cykl. przyrost masy i sily. nastepnie odblok. jakies spadki, potem na sucho dojezdzalem do teogo co robilem na cyklu. i next bomba. teraz juz kupa czasu na offie. i jakos malo samozaparcia do diety i treningow. tak ze forma strasznie chujowa.
ale sa mozliwe przyrosty po cyklu, zalezy jeszcze na jakim jestes poziomie. np 130kg samego miecha to juz mozesz miec ciezko cos na suchaka zrobic
. i jakos malo samozaparcia do diety i treningow. tak ze forma strasznie chujowa.
mam to samo od jakiegos czasu
Czym człowiek starszy to bardziej leniwy.
prawda jest taka ze zeby byl ciagly progres to trzeba robic cykl odblok i od razu nastepna bomba;]
fallenursus
28-08-09, 22:55
Czym człowiek starszy to bardziej leniwy.
ehh co racja to racja...
prawda jest taka ze zeby byl ciagly progres to trzeba robic cykl odblok i od razu nastepna bomba;]
tylko ile tak pociagniesz
patryk1336
29-08-09, 11:12
do 40stki :d bo po co pakowac? zeby miec kuźwa większą trumne:d by te sempy sie nameczyli przy pogrzebie :)) xD
Znam starszych i żyją , ale fakt po 40 powinno się znudzić, wogłule to wszystko jest troche chore ale trudno takie życie :)
przy zachowaniu zdrowego rozsadku mozna i do 60ki dobrze wygladac.bo czemu i nie?.wszystko zalezy od organizmu.jeden koksuje az mu uszami wychodzi i nawet sie czerwony na twarzy nie zrobi a drugi po cyklu na propie i mecie sie przekreci
fallenursus
29-08-09, 20:41
po 40stce ja wskakuje na cruise'a , 200mg testu na tydzien i chuj. bedzie kasa to dojdzie minimum dawki gh ok 2iu 5on/2off dla lepszego samopoczucia :)