Zobacz pełną wersję : Boldenon(Zambon)10ml 200mg/1ml Opinie!! Pilne!!!!
Kumpel ma boldenon z firmu Zambon niby to jakiś under jest flakon 10ml.... na innym forum bardzo po tym jada że zamiast bolda to jest zwykły tesc tam dawany inniże kompletna prdróbka itp.......
LICZE NA WASZE WYPOWIEDZI,I JAKIE MACIE WIADOMOŚCI NA TEN TEMAT ..........
firma dosc lipna,
do nic pewniejszego nie masz dojscia..?
Ja to dla kumpla łatwiłem koles od którego biore powiedział że jak bedzie brał 400mg tego bolda i teści 800-900mg bo takiego ma Testosteron International pharmaceuticals 10ml 450mg/1ml to ładnie wcieknie....
hu***** ile w tym prawdy się okaże
tak samym tesciem podleje
cykl moze slabo wypasc...
jesli wszedzie bedzie testo to sporo wagi pojdzie a glownie retencja + fat,
właśnie tego sie obawiam bo jak bedzie podpucha z tym boldem......
ten teść ma 200mg enan
150mg cypio
100mg propa
i hu**** wie ja teraz z tym boldem.....na 2 tyg przed końcem kumple chce kupić wino i brac je 5 tyg..... pozniej clomid i hcg...
a jak bedzie duża retencja to nie dobry by był Tamoxifen?????
firmy dobrane z dupy. ip i zamboniak. zmien dila
firmy dobrane z dupy. ip i zamboniak. zmien dila
hehehehe Dobrane z dupy, ja sie nie znam na tych firmach dlatego wyjeb***** odrazu temat i chyba pozostane przy firmach Flor medico i Eap....
Niestety ale ht ma racje!
fallenursus
28-08-09, 22:59
450mg/ml...oj moze bolec dupsko ze hey:twisted: na takie stezenie dosc duzo chemi czeba zeby to sie czymalo wogole w zawieszeniu..... no ale to zalezy od UG. Kumpel wciskal 400mg/ml i 0 bolalo. lyknolem tego 8gram. zastanawiam sie co dokupic na jesien :) ciekawi mnie superdol na kicka i tura ostatnie 6 tygodni....
fallen superdol to przecież prohormon ..... jest wiele opini na ten temat a.e skoro to 1 raz bierzesz to looz może zadziałać ale z tego co ziomki ze szczecina mówili to najlepiej superdrol zapodac z trenadrolem lub oxynavarem lepsze kopniecie i oczwiście minimum 24 tab clomidu na odblok
A CO DO TEGO TEŚCIA 450MG TO KOLO ZAPODAŁ STRZAŁ I DZISIAJ SIE Z NIM WIDZIAŁEM I MÓWIŁ ŻE NIE BOLI ALE WSTRZYKIWAL TO Z 5 MINUT :d:d:d:d:d::d NAJBARDZIEJ BOJE SIE O TEN ZAMBON (BOLDENON ) OBY SIE NIE OKAZAŁ PRZYPAŁEM .... BO BEDZIE LIPA NASZCZĘŚCIE MAM 2 DOSTAWCE :twisted::twisted::twisted::
fallenursus
29-08-09, 05:41
ziomki ze szczecina chu..wiedza :) ze reklamowany jako pro hormon to nie znaczy ze to pro hormon :)
superdrol to steryd, silniejszy od mety. zostal wycofany z obiegu medycznego w latach 80tych o ile mnie muj stary lep nie zawodzi:) orginal wloski i tylko jedyne laboratorium we wloszech go produkowalo.:smile: teraz weszlo na rynek spowrotem ''jako pro hormon'' bo nigdy nie bylo na liscie zbanowanych supstancji FDA w stanach.ale juz niedlugo bedzie ban nastepny i superek sie zalapie na 100%. nie wiem czy lykne superka, ale klony d-rol sa bardzo tanie i dostepne w sklepie gdzie kupuje aminki i witaminy(polowa ceny mety). branie superdrola bez podkadu tescia jest beznadzienym wyjsciem bo blokuje lepiej od mety i pali libido. Bardzo szybki przyrost sili/masy juz w pierwszym tygodniu. Ja jestem cierpliwy wiec mnie w sumie wali czy bede mial kicka czy nie, 600 tescia i tak mnie pierdyknie w dosc szybkim czasie.to tylko takie chore pomysly ,kture i tak ze 20x zostana pozmieniane zanim cokolwiek zaczne:twisted:
jesli masz drugiego dostawce to nawet nie otwieraj zambonu. tylko sprzedaj komus niech sie martwi
od mojego 2 dostawcy moge mieć takie Boldki
1.Boldabolon Holandia EU, Europe Arena Pharmaceutic 2000mg/10ml 1 flakon
2.Boldenox Portugalia, Flor Medico Laboratories 2000mg/10ml 1 flakon
3.Equiplex 200 Axiolabs 2000mg/10ml 1 flakon
4.Ganabol Kolumbia, Laboratoros V.M.. Ltada 2500mg/50ml 1 flakon
a E.A.P nie dobry ??????
"
a i jest jeszcze jedna firma FAR-MAK czy "FARMAK" nie wiem jak to sie pisze
ogolnie to ost. czytalem art. na konkurencyjnym forum na temat bolda. ze jesli chodzi o undery to ciezko dostac legit bold. podobno chinole daja zwalowany material. tak ze ja na dzien dzisiejszy albo bym ladowal weterynryjny od weterynarza. a jesli by nie bylo mozliwosci to bym postawil na deczke.
450mg/ml...oj moze bolec dupsko ze hey:twisted: na takie stezenie dosc duzo chemi czeba zeby to sie czymalo wogole w zawieszeniu..... no ale to zalezy od UG. Kumpel wciskal 400mg/ml i 0 bolalo. lyknolem tego 8gram. zastanawiam sie co dokupic na jesien :) ciekawi mnie superdol na kicka i tura ostatnie 6 tygodni....
450mg enantu na 1ml, jest tak realne jak 150mg propa na 1ml, jak jazda maluchem z predkością 200km/h.