PDA

Zobacz pełną wersję : Meta Polska

wsp18
28-08-09, 14:19
witam mam problem gdyz nie moge wogole dostac polskiej mety pytalem sie w co po niektorych aptekach mowili ze niema niewiem cy mi nie sciemniali pytalem sie ogolnie i tez ciezko dostac co na to poradzicz/??

Aponax
28-08-09, 14:27
juz to sobie wyobrazam :
Wchodzisz do apteki i pytasz
- dziendobry dostane u paniu mete polska ? chce sobie zajebac apteczniaka na cykl ^^.
i wtedy sie dziw , dlaczego nei maja xD.
A tak btw. z metka polska problemu nie ma w moich okolicahc:].

Fehu
28-08-09, 14:28
jak załatwisz sobie receptę to nawet jak nie ma ;P to apteka Ci sprowadzi z hurtowni chyba że tam nie ma

wsp18
28-08-09, 14:37
nie no az tak nie ale poprostu pytalem sie czy mozna takie cos dostac w aptece a ona ze nie moze poprostu tak powuiedziala ze zobaczyla ze malolat a to steryd to tak sama z sibie odpowiedziala...chyba befde musial poprobowac z recepta tylko ze to tez nie jest proste

Fehu
28-08-09, 14:40
A co Ty myślałeś że ktoś Ci sprzeda takie coś bez recepty? polska jest krajem gdzie hmm dość ściśle są przestrzegane pewne reguły aptekarskie.. wydaje mi sie że po prostu polskie apteki dobrze funkcjonują bo gdyby tak każdy mógł sobie tak kupować co chce to by dilów nie było...Recepta zapomnij nikt Ci nie wypisze

wsp18
28-08-09, 14:45
nie choidzi mi oto ze bez recepty mi ktos to sprzeda wiem ze bez recepty ani rusz lecz porpstu sadzilem ze bedzie odpowiedz ze jest lecz na recepte a tu nic wiec juz pewnie sie najadlem tej mety bo o recepte trudno a z forum pewnie nikt w uklady niechce w chodzic >:/

Fehu
28-08-09, 14:49
Gdybym ja mógł kupic mete PL sam bym sobie kupił i schował na kiedyś ;) ale nie niestety nie mam znajomosci a to co u mnie lata to Eap za 2x co ceny czarnorynkowe

Anaboliczny Koks
28-08-09, 14:51
wsp18 powiedziala ,ze nie ma bo jej maz jest na cyklu ;d

wsp18
28-08-09, 16:08
hehe dobre :)

lg team
28-08-09, 17:44
zobaczyla mlodego kolesia co w sumie sam nie wie o co pyta to z miejsca odpowiedziala to co nalezy,

polo
28-08-09, 19:44
to to samo jakby wbić do apteki i powiedzieć
- poprosze coś żeby klepało ;)

smoki1
28-08-09, 20:15
metka z Jelfy jest,jesli w danej aptece akurat nie ma - to zamawiaja z hurtowni,i jest nastepnego dnia.
Ale zeby wzieli cie na powaznie,musisz pokazac recepte.

talentinho
31-08-09, 00:04
recepte mozna zalatwic ale nie jest latwo , mam bezproblemowy dostep do recepty na co tylko chcesz .. ale znowu u mnie w miescie juz apteki spalone i nie chca dawac nawet na recepte .. wsumie to tez zalezy kto pojdzie do tej apteki .. najlepiej wyslac starsza panne ale jakiegos suchego szczurka to moze da rade ;) recepta na metke to u mnie koszt ok 40zl a metka w aptece bodajrze 18zl ... ale coz z tego jak trzeba po innych miastach jezdzic .. lepiej kupic juz chyba od dilla .. ale raczej znajomego bo jak nie to mozna sie załapac na jakis shit ..

bez recepty ?? 1% szans .. ale byly przypadki :D ( nowe apteki i mlodzi farmaceuci )

BoloYeung
31-08-09, 10:08
recepta na metke to u mnie koszt ok 40zl a metka w aptece bodajrze 18zl ... ale coz z tego jak trzeba po innych miastach jezdzic .. lepiej kupic juz chyba od dilla .. ale raczej znajomego bo jak nie to mozna sie załapac na jakis shit ..

bez recepty ?? 1% szans .. ale byly przypadki :D ( nowe apteki i mlodzi farmaceuci )

to u was takie drogie bilety???

talentinho
01-09-09, 15:34
no tanio nie jest ...