Zobacz pełną wersję : Pytanie czysto teoretyczne, dla wiedzy.
Możliwe jest połączenie metanabolu z oxandrolonem?
w jakim sensie połączenie ? tzn. z 2 tabletek w 1 ? czy w trakcie cyklu , sprecyzuj pytanie ^^.
połączenie w cyklu. powiedzmy 100 tab mety 200 oxy.
i jest to dobry cykl czy raczej mozliwy ale nie dajacy dobrych rezultatów?
OXANDROLONE / ANAVAR
Czas aktywnego działania: do 8-12h
Przeciętne dawki: 20-50mg dziennie (dawka dzielona)
Przeznaczenie: siła, rzeźba, definicja
Działanie: efekty można zauważać od 2giego tygodnia (zależne od dawek)
Długość dawkowania: 4-6 tygodni
Wykrywalność: do 3 tygodni
Właściwości: bardzo silnie anaboliczny nisko androgenny, brak aromatyzacji, niska toksyczność
Blokowanie układu HPTA: bardzo niskie
Odblokowanie: 24h po ostatniej tabletce
Oxandrolone jest sterydem o słabym komponencie androgenicznym. Należy jednak zaznaczyć, że stosowanie Oxandrolonu w odpowiednich dawkach nie ma praktycznie żadnych skutków ubocznych.
Kulturyści i podnoszący ciężary lubią Oxandrolon z trzech powodów. Po pierwsze powoduje on silny przyrost siły. Podnoszący ciężary szczególnie cenią sobie Oxandrolon ponieważ powoduje on szybki przyrost siły bez przybierania masy. Połączenie Oxandrolonu z 20-30 mg Halotestinu dziennie wzmaga jeszcze jego efektywność. Podobne rezultaty można osiągnąć stosując Oxandrolon ze 120-150mcg Clenbuterolu dziennie. Oxandrolone sam w sobie nie powoduje przyrostu masy mięśniowej. Jednak jest udowodnione, że wzmaga i przyspiesza efekt działania wielu sterydów. Dobrze łączyć Oxandrolone z Deca-Durabolin, Metanabolem i różnymi testosteronami. Cykl 200 mg Deca durabolin na tydzień, 500 mg testosterone enanthate (primoteston depot, prolongatum) na tydzień i 25 mg Oxandrolonu dziennie zapewnia jednoczesny silny przyrost siły i masy mięśniowej.
Po drugie, Oxandrolone jest tak popularny ponieważ nie aromatyzuje się bez względu na wysokość dawki
Jest możliwość połączenia wszystkich środków jakie są, tylko czy to jest potrzebne i czy da to dobre rezultaty to już inna sprawa.
nie lepiej oxa łączyć w bardziej rozxbudowanych cyklach zamiast ją z metą łaczyć , nie lepiej z propem ?
jak powinien wyglądać odpowiedni cykl oxy połączonej z metanabolem?
Jak już musiał byś to klekotać w jeden cykl to pierwsze oxym a potem meta, ale jak dla mnie to beznadziejny pomysł.
1-5 20mg ed - meta jelfa
1-8 40mg ed - oxa geneza
taki cykl robi smaczek mniam :smile:
e dla mnie bez sensu.dobry cykl=testosteron
fallenursus
28-08-09, 19:02
Mo?liwe jest po??czenie metanabolu z oxandrolonem?
Tia.......
Nazwa fachowa Takiego polaczenia: TuRINABOL
fallenursus
28-08-09, 19:08
/edit
Double post
Ig , widze ze geneze poleciles :] , co sadzisz o Trenie lub boldku z tej firmy ?;]
po co kolega kąbinuje meta + oxa ???
bo poprostu boji się zastrzyków lub ich nie chce (bo sie boi)
a meta + oxa gorzej ci zaszkodzi niz oxa + test
z tej firmy wiem ze oxa tylko dziala bo kilka osob z otoczenia bralo ta oxe, reszty srodkow nie wiem,
Nie boje sie tylko nigdy nie mialem tego typu iniekcji ani nawet nie patrzyłem .. nie mam kumpla doswiadczonego w tych sprawach wiec nie ruszam :P poza tym nie planuje tego cyklu, temat z ciekawosci
Ig , moglbys sie popytac o tren ace oraz boldka z genezy ??byłbym wdzieczny :].