PDA

Zobacz pełną wersję : Jakie odżywki dukupic?

zolw
27-08-09, 18:08
siema.mam 180 cm wzrostu i 70kg wagi, staz pol roku. mam taka prosbe czy moze mi ktos poradzic jakie odzywkie konkretnie mam dokupic do kreatyny z olimpu i NO-exploda?chcialem cos na mase i jakies bialko moze.chodzi zeby nabrac troche masy mieśniowej?wiem ze dieta jest istotna ale nie mam za bardzo na to czasu.staram sie jak moge z tym i jakies odzywki bym potrzebowal do tego.z gory dzieki :)

regan14
27-08-09, 18:14
jak nie masz czasu na diete to o masie zapomnij.

Fehu
28-08-09, 10:32
jak nie masz czasu na dietę to o masie zapomnij.

To że nie ma dopiętej diety nie oznacza, że o masie może zapomnieć...
Jeśli bedzie trzymał się chociaż tych podstawowych zasad diety kulturysty + resztę uzupełniał z odżywki np. białkowej to moim zdaniem jak najbardziej może liczyć na dodatkowe kilogramy oczywiście może nie będą one tak szybko do osiągnięcia jak przy diecie 100%...
Osobiście znam ludzi którzy nie jedzą odzywek dieta to tylko takie podstawy a fajnie wyglądają tylko fakt faktem potrzebowali na to lat ;)...

No forum panuje dziwna moda taka tylko żeby kogoś zniechęcić!! nawet jak nie ma tej diety teraz a zacznie ćwiczyć i się w to wciągnie to sobie ja ułoży bo będzie chciał być większym!!! do nie których rzeczy dojrzewa sie z czasem

niewula
28-08-09, 14:02
zgadzam sie z toba fehu w 100% nikt od razu nie zacznie byc profesjonalista :)

z0rdi
28-08-09, 14:06
Ja tez na wszystkich forach tak jest
" po co to po co tamto daj sobie spokój jak nie masz diet to z tym skoncz ;/ "

Fehu
28-08-09, 15:05
Wiesz ja nie mówie, że dieta jest nie potrzebna jest i to najważniejsza, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma...a zdanie

w 100% nikt od razu nie zacznie byc profesjonalista :)
jest prawdziwe w 100% grunt to o coś się starać/walczyć wbrew wszystkim i wszystkiemu

regan14
28-08-09, 15:17
macie racje wjebcie mu 10 kg odzywek zamiast dobrej miski.i moze metke od razu.
zadna odrzywka mu zarcia nie zastapi. a jak jej nie ma wogole to zycze powodzenia.
dopiero jak ulozy sobie chociaz wzgledna diete to moze sie wspomoc odzywkami.
eot.

Fehu
28-08-09, 15:23
Po co się spinasz?
A tu o czym pisze?

eśli bedzie trzymał się chociaż tych podstawowych zasad diety kulturystyodżwyki to jest ta gorsza alternatywa, ale lepsza taka jak wcale!

Wiesz ja nie mówie, że dieta jest nie potrzebna jest i to najważniejsza, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się manie wolno zniechęcać chłopaka wazne ze zaczyna ;) a później jak mu sie ta droga spodoba siłą rzeczy ułoży sobie dieta

niewula
28-08-09, 16:57
regan jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to sie nie wypowiadaj

Hollowman
28-08-09, 21:35
panowie co to ta ''podstawowa dieta'' - przegladam forum i nie znalazlem nic (chyba ze gdzies ukryte) to bylbym wdzieczny jakby ktos mnie oswiecil

zolw
31-08-09, 16:08
nie chodzi mi o to ze w ogole nie bede trzymal diety.tylko nie mam czasy zeby sobie wazyc ile gram czegokolwiek mam zjesc i zeby wcinac o okreslonych godzinach, 5 razy dziennie. jakies odzywki potrzebuje dobre i mam troche na to kasy wiec czekam na propozycje. dzieki za wypowiedzi:)

zolw
31-08-09, 16:12
konkretnie chodzi mi o bialo i odzywke na mase z BSNu.ale nie chce przeplacac tylko tylko czegos dobrego. wiec mam nadzieje ze mi cos polecicie albo odradzicie to co chce kupic. bo po co placic za firme.