PDA

Zobacz pełną wersję : Kyakarstwo Doping

Wanted
26-08-09, 13:59
co byście doradzili trenuje kajakarstwo od 3 lat mam 18 lat i chce wziąć doping ( pierwszy raz ) nie wiem co jest dobre do takich treningów wytrzymałościowo-siłowych proszę o rade !! :)

slim shady
26-08-09, 14:04
cos na podniesienie wydolnosci serca, efedryna

Wanted
26-08-09, 14:14
efedryna tak a widać ja we krwi ?? ... bo ja zupełnie zielony jestem pod tym względem ... co to jest " receptory alfa i beta " ??

fallenursus
26-08-09, 14:24
wydajnosciowo, podobno dlugie cykle clenu, 2-3 miechy non stop. widzialem na innym forum, sam nie stosowalem,
na podniesienie czerwonych cialek we krwi, najlepszy eq./test

Wanted
26-08-09, 14:32
co do clenu to tu pisze ze ma podnosic temperature i ze skurcze łapia ... nie rozumiem tego za bardzo... A co Ty trenujesz jakiś sport wytrzymałościowy ?? czemu ma mi zwiekszyć czerwone krwinki ... ??

fallenursus
26-08-09, 14:37
correct me if im wrong ale...
im wiecej czerwonych krwinek, tym wieksza wytrzymalosc...

Wanted
26-08-09, 14:42

a przez efedryne nie schudnę ?? bo nie mam juz z czego chudnąć jestem dosyć mały moje wymiary to
wysokość: 177 cm
plecy : 95 cm
brzuch : 77 cm / 30 cal
wiec nie jestem wyrośnięty ...

Wanted
26-08-09, 14:42

correct me if im wrong ale...
im wiecej czerwonych krwinek, tym wieksza wytrzymalosc...

aha ...

fallenursus
26-08-09, 14:43
jesli boisz sie o schudniecie ,zwieksz kal. np. 2 szejki bialkowe dziennie

slim shady
26-08-09, 14:44
zwieksz kalorycznosc diety i nie schudniesz

fallenursus
26-08-09, 15:25
c/p
Clen obniża wydolność jedynie na początku poprzez właśnie zwiększone spalanie glikogenu. Przez to w początkowej fazie będziemy obserwowali szybsze zmęczenie. Kolejna kwestia to zwiększona kurczliwość mięśni która może zdyskwalifikować w danym treningu aerobowym (skurcz łydki i baj baj). Ale na dłuższą metę clenbuterol zwiększy wydolność. Kiedy organizm się do clenu przyzwyczai to dostajemy wszystkie plysy antyastmatyka-zwiększona ilość tlenu powoduje zwiększoną produkcję czerwonych krwinek. Wydolność wybitnie rośnie. Aktualnie lecę 2 miesiąc na clenbuterolu najpierw 200 tabsów Munsterka potem 100 spiro, od 3 dni jem salkę bo mi spiro następne dziś lub jutro przyjdzie i dokupiłem jeszcze 250 bułgara . 3 miechy temu męczyło mnie 3 X week bieganie. Od 1,5 miecha biegam 7 X week po ok 7 km nawet w pełnym słońcu. Pomomo upału brak tlenu nie występuje bo mamy na clenie maxymalnie rozszerzone oskrzela jak górale w Andach
[25/08/2009 9:45:45 PM] says: 3 miechy spokojnie można lecieć, tak leciałem w zeszłym roku i teraz też tak polecę. Narazie lecę 2 miesiąc. Znaczne zwiększenie wydolności obserwuje już w 3 tyg. Jem clena non stoper, 120 mcg spiro w 2 dawkach po 60 mcg. Undera Munstera jadłem 160 mcg. Do każdej dawki clena jest kawa. To chyba wszystko o co pytałeś.

Wanted
26-08-09, 15:39
c/p
3 miechy spokojnie można lecieć, tak leciałem w zeszłym roku i teraz też tak polecę. Narazie lecę 2 miesiąc. Znaczne zwiększenie wydolności obserwuje już w 3 tyg. Jem clena non stoper, 120 mcg spiro w 2 dawkach po 60 mcg. Undera Munstera jadłem 160 mcg. Do każdej dawki clena jest kawa. To chyba wszystko o co pytałeś.

napisałeś jem clena non stop czyli jakie dawki co ile ?? ja mam to wszystko co mi napisałeś zażywać czyli clena spiro i uder munster czy tylko clena ?? i jakiej firmy mam kopić ??dasz jakiś link do dobrego i taniego ... i lepiej to niż efedryne ... ?? i co to znaczy mcg :) ??

fallenursus
26-08-09, 15:45
pisze c/p, tzn copy/paste z innego zrudla.
ja tak dlugo clenem nie lecialem bo mnie wytrzymalosciowka wali :)
ale to co ten Pan tu pisze to jest z sensem..

Wanted
26-08-09, 18:38
ok dzieki bardzo ;] jesli ktos ma jeszcze jakas propozycje albo uprawia podobny spor prosze pisac ;]

Cielu7
26-08-09, 19:36
ludzie czy wy sie czasem zastanawiacie i czytacie komu dajecie porady ?? ten chłopaczek nie ma zielonego pojęcia o treningu diecie a supli na oczy nie widział wiec odsyłamy do działu dieta następnie trening

a i do autora bo mam wrażenie ze nie wiesz ale clena w sklepie nie kupisz jest to nielegalny środek kupisz go u dilera i grozi ci dyskwalifikacja jak cie przyłapią

fallenursus
26-08-09, 19:45
zauwaz ze nikt mu nic nie kaze brac. kolo sie tylko pytal. odeslany zostal do dzialu supli i diety.

fallenursus
26-08-09, 19:52
jedyne co naprawde jemu moge polecic, to sypianie w namiocie gdzie mozna zrobic cos a'la cisnienie jak na wysokiej altytudzie- naturalnie podniesie stan czerwonych krwinek.lub trening w tatrach :)

vold
27-08-09, 07:18
Jeśli chodzi o saa, najlepszym był by oxandrolon, maxymalne podniesienie siły, najmniejsze skutki uboczne.

lg team
28-08-09, 12:35
epo + test prop,
tyle ze prop tani, ale epo to kosmos, drozszy od gh,
znam 2 osoby co braly epo, biegacz i kolarz,
kurwa panowie - poezja co oni wyprawiali...

polo
28-08-09, 13:27
efedryna mu polecacie ?? to to soamo jak by anfe jadł i rujnował sobie zdrowie ,
najlepiej krótkie estry np prop + krótka deka , szybko przez organizm są wydalane i testów nie trzeba sie obawiać po 3 miesiącach od cyklu