Zobacz pełn± wersję : Glicerol
slim shady
25-08-09, 02:02
Witam ktos probował glicerolu (gliceryny) zastosowac do suplementacji ?
fallenursus
25-08-09, 02:25
no oczywiscie.
glycer grow- Controlled Labs:smile:
fallenursus
25-08-09, 04:12
na mnie to nie podzialalo tak jak powinno, bo mialem keto diete a to sie bierze z weglem najlepiej. Kumpel to bierze przed sesja zdejciowam jak robie ladowanie wegli, wtedy ladnie naciaga wode do miesnia i daje niezla pompe.
slim shady
25-08-09, 11:50
a odczułes jakas roznice na treningu ?
MolderDist
25-08-09, 13:20
Osobi¶cie nie brałem, lecz znam wiele osób, które zachwalaj± własnie glycer grow, tylko tutaj konieczna zwiększona ilo¶ć wody.
Do każdej porcji (najlepiej przed i po) minimum litr wody, wtedy efekty s± naprawde dobre.
Pozatym można gliceryne kupić w aptece i wtedy rozrabiać w odpowiedniej proporcji - coraz więcej ludzi widze tak robi, opinie można poczytać na innym forum.
Pozatym glicerol jest w jaki¶ tam stopniu również anabolikiem.
czyli tylko najdzie meisien woda?
slim shady
25-08-09, 14:37
czytałem na s f d , tak własnie mysle zeby kupic w aptece bo to grosze kosztuje, i 10 g 1,5 h przed kazdym treningiem, a wody chyba z 1,5 - 2 l , + zwykłe mono do tego
Massacra 2 ma ja w swoim składzie
czyli tylko najdzie meisien woda?wiaze komorki wody w miesiniach, przez co jest pompa, podobno podnosi rezultaty treningow siłowych i wytrzymałosciowych, ale to tylko czyjes opinie, jak przetestuje to bede wiedział ile w tym prawdy, Ambroziak na swojej stronie dokładnie opisał działanie
MolderDist
25-08-09, 15:18
Możesz spróbować, sam może sproboje ale to jeszcze troche bo teraz mam roztrenowanie, ogólnie gorszowe sprawy ten glicerol w aptece, tylko spooro wody trzeba wypić i to może być kłopot.
slim shady
25-08-09, 15:22
teraz pije po 8-9 litrow (ale przez to ze jestem w Chorwacji a tam temperatura niespada ponizej 35 stopni) w Polsce z 5 litrow napewno pije wiec dam rade, i kolejna korzysc, woda to jeden z lepszych suplementow ;)