Zobacz pełną wersję : Dieta a szkoła
Teraz zbliża się szkoła i będzie kiepsko o 5 wstać i dopiero 15- 16 w domu będę i jak tutaj stosować dietę? Brać pudełko z jedzeniem ? Poradźcie mi coś :)
Dziękować clap
oczywiscie ze tak.przygotowujesz jedzenie na wieczor albo rano jak Masz czas pakujesz i zabierasz
slim shady
24-08-09, 13:23
pudełko do jedzenia + widelec i po problemie
Damian st-ce
24-08-09, 13:26
Dodatkowo Gainer i po problemie :)
Jak będzie kasa to może i kupie gainier przydał by się :)
siwy170588
25-08-09, 19:36
normalna sprawa mam tak samo tylko ze nie ze szkoła tylko pracą na wieczor szykuje sobie jedzienie jak zdarzy ostygnac to pakuje do polemników kazdy posilek osobno wiec biore ich az 3 i w pracy do mikrofalowki i odgrzewam i nikt problemu o to nie ma, tylko musi ci sie chciec z wieczora troche czasu poswiecic i to przygotowac,zreszta jak chodzilem do szkoly to kolega tez przynosil ze soba jedzonko to z tajniaka pod lawkami zjadal i bylo ok
pozdro
Jak nie chcesz jeść obiadu(bo nie wszyscy chcą) to alternatywą jest odżywka białkowa. Ogólnie jak robisz kanapki to krój grubiej wędliny/sera, etc. Najlepiej by było wziąć ten obiad, ale czasami może to być barierą. Kumple sie smieją, dziewczyny się patrzą etc. Gainer według mnie w szkole jest kiepskim rozwiązaniem. Akurat z dostarczeniem węgli problemów nie ma.
siwy170588
25-08-09, 22:59
a jak bys przygotowal gainera w domu i zabral go do szkoly w jakiejs butelce nie wiem nawet po jakims energetycznym napoju zeby tylko nie bylo widac co jest w srodku to problemu chybaby nie bylo mieszasz pijesz i po sprawie nikt nie kaze chodzic z szejkerem do szkly i tam go przygotowywac
jesli sie myle popraw mnie
slim shady
25-08-09, 23:25
nie rozumiem was, czego tu sie wstydzic ? ja jem normalnie przy wszystkich i nikt nic nawet nie ma prawa powiedziec, wrecz nakrecił€m kolesi i wszyscy nosza zarcie do szkoły zeby przyjebac na masie, dla mnie siara jest byc grubaskiem i wpieprzac na przerwie drozdzowke czy batonik, dla mnie wstydem jest isc na kebab czy do fast foodu, trzeba miec jaja !!!!
slim shady zależy też do jakiej szkoły się chodzi bo jak jest to gimnazjum a w gimnazjach debili jest pełno i wtedy się użeraj z takimi. A jak już wyższa szkoła to już ludzie wiedzą bardziej o co chodzi i im to nie przeszkadza.
slim shady
25-08-09, 23:44
liceum, a gimnazjum to bład Polskiej oswiaty
nie rozumiem was, czego tu sie wstydzic ? ja jem normalnie przy wszystkich i nikt nic nawet nie ma prawa powiedziec, wrecz nakrecił€m kolesi i wszyscy nosza zarcie do szkoły zeby przyjebac na masie, dla mnie siara jest byc grubaskiem i wpieprzac na przerwie drozdzowke czy batonik, dla mnie wstydem jest isc na kebab czy do fast foodu, trzeba miec jaja !!!!
Słusznie gadasz, ale z doświadczenia wiem że jak jeden wyjmie obiad to zaraz większość się śmieje, przynajmniej w młodszych latach, bo mając po te 19-20 to już nie wypada. Taka specyfika ludzi.
no w zasadzie to ja tez nie mam alternatywy do jedzenia w szkole.. jedynie kanapki ;/;/
slim shady
26-08-09, 11:26
jak siada gosc co ma 100 kg to raczej nikt sie nie zasmieje :twisted: trzeba miec respect w szkole, jak Cie szanuja to nikt sie nie zasmieje ani dziwnie nie spojrzy, zreszta wszyscy wiedza ze pakuje :P
Hehe, widzę że poustawiałeś odpowiednio synków :yawn:, i bardzo dobrze.
W sumie śmieszne by było gdyby jakiś grubas z bicem 27cm siadł i zaczął szamać kotleta...
nie jestem zwolennikiem przemocy, ale wpie**ol jakiemuś większemu cwaniakowi dla przykładu i będzie spokój. gimnazjum to jeszcze ten etap gdzie koledzy nie muszą cie lubić, wystarczy że sie będą ciebie bali. a jak sie beda bali, to nawet schbowe będziesz mógł na parapecie w korytarzu szkoły tłuczkiem napier***ać i nikt się nei przyburzy :lol:
Nie musowo spuszczać wpierdzielu. Wystarczy że masz gabaryty jak slim, 44 w bicu, włosy na klacie i każdy się boi.
Bicie ma zastosowanie tylko wtedy jak ci dokuczają całą klasą. Wpierdzielisz jednemu, masz spokój na zawsze.
slim shady
26-08-09, 11:58
juz 47 nie zanizaj mi :D
Taa, slim je, dopóki dziewczyny nie zaczną się patrzeć :D
slim shady
26-08-09, 12:01
wydało sie :(
hehe, dobra, nie spamujmy już, bo zaraz znowu osta dostanę i będzie...:neutral:
slim shady
26-08-09, 12:03
dobrze Ci tak ! Spokojnie inni modzi boja sie zajrzec do tego działu
ale nie spamujmy :P
siwy170588
26-08-09, 16:03
w kazdej szkole i nie tylko w gimnazjum ale i w wyzszych szkolach sa nie inteligentni ludzie któży starają sie byc fajni i zauwarzeni robiąć komus na zlość ja osobiscie zawsze olewalem te osoby robilem swoje i malo co mnie obchodzilo ich zdanie i to czy sie na mnie krzywo patrzą jem tyle i juz moj problem moja sprawa a z dziewczynami jest tak najpierw sie patrza jak jesz i podsmiechuja a jak przybierzesz na sylwetce i sie troche wyćwiczysz to zaczynaja zagadywac i robia sie towarzyskie wtedy kolega co sie z ciebie smiali szczęka opada bolaski ktore jakis czas temu smialy sie z ciebie razem z nimi spedzaja z toba czas a oni dalej prubuja byc fajni i zabawni
olej tępaków i jedz jak nalerzy