Zobacz pełną wersję : co po treningu??
gustav1989
30-12-06, 15:29
co po treningu zjesc co jest odzywcze wiem ze makaron tunczyk banan.co jeszcze mozna np tabliczke czekolady??i drugie pytanie czy lepiej jest biegac po treningu czy w dni kiedy nie mam trenigu dodam ze robie teraz trening na amse
Przy treningu na mase raczej nie powinno sie biegac..ale niech sie jeszcze inni wypowiedzą..
no na mase nie powinno sie biegac.ale jak beigasz juz to lepiej w dni nietreningowe bo zabardzo nie bedziesz mial sily na trening :wink: duzo weglowodanow maja daktyle.mazesz wcinac tez rosne potrawy z ryzem
A po każdym treningu polecam owoc np 2x mandarynki, jabłko lub banan... oczywiście nie wszystko naraz :P
Ja wcinam banana, pół czekolady (gorzkiej) i ostatnio zacząłem garść rodzynek.
pzdr.
Banan lub dwa + kefir :wink:
Banan po treningu? Myslalem ze banan jest po to zeby ci energii szybko dostarczyc, a po cholere energia po treningu?
Po treningu imo powinno sie jesc jakis posilek z duza iloscia bialka. Nie znam sie za bardzo na diecie wiec jak co to mnie poprawcie
Po treningu węglowodany też są potrzebne bo organizmowi brakuje energi i bierze ją z tego białka które zjesz, dlatego po treningu wart zjeść pełnowartościowy posilek.
Oswieciles mnie swistak, dlatego masz sog dla ciebie
Ja zawsze po treningu jem porzadny posilek oczywiscie pierw kete z dextro:)
Pozdro
kete z dextro:)
Na cyklu to podstawa, zaraz po treningu (ja aż biegne chodź mam 15m. :razz: )
A po treningu to raczej węgle, troszke białka też-jak najbardziej.
Ale ja wcinam więcej białka na kolacje ostatni posiłek, żeby soię ładnie rozkładało w nocy jak śpie i rosne :wink:
pzdr.
Dokladnie ja wieczorkiem bialeczko z ostrowi sobie zawsze bachne:)
A tak to raczej porzadne rzarelko po treningu:)
Pozdro
A po treningu to raczej węgle, troszke białka też-jak najbardziej.
po treningu to same węgle proste a dopiero tak po 20 min białko
Po treningu - glutamina.
A jak się wykąpię, ubiorę - profi whey mass.
ja po treningu wpieprzam sobie 100g rodzynek :D same wegle:P a jakies poł godziny potem gainera :D pozdro
CreativePL
02-01-07, 17:43
cukry proste tylko i wylacznie zrob sobie koktajlik, sok owocowy jablko banan marchewka zmiksuj i juz
W owocach to maż raczej znikomą ilość węgli.
pzdr.
CreativePL
02-01-07, 19:08
nie no pomocniku poczytaj o cukrach prostych