Zobacz pełną wersję : Prohormony (trenadrol)
czy ktos z was juz próbował brac prohormony ?????
w tamtym roku miałem przyjemność zazywać ten środek (tenadrol) malutkie kapsułki 2 razy dziennie o tych samych porach co 6 h kap......
na poczatku myslałem że to nie możliwe co pisza diety jako takiej nie miałem ale systematycznie piłem gainera z samego po przebudzeniu 40g białka ostrowia wpc. przed treningiem 100g mass xxl i to samo po treningu i naprawde sprawdziło się 8 kg czystej masy z malutką ilością tłuszczu...... tylko taki tego minus że ten środek blokuje i to dosyc mocno....... a po dość czestym zazywaniu przestaje działać;/ jesli tylko coś więcej wiecie o tych prohormonach to licze na wasze wypowiedzi....
Bralem (M-Drol,MegaZoll)bylem zadowolony efekty mile naprawde sucha masa w moim przypadku 5kg a sila okropna byla az sie dziwilem ze to tak dziala pamietam ze bilem wtedy rekordy... lecz drugi raz nie bedzie wole strzykawe,bardziej jednak czuje Bombke,bebechy wole jak najmniej narazac na urazy... mam nadzieje ze oslaniales watrobe nerki itd.Pozdro
tak watrobe tak ale jak sami napisali ze nie wiedza jaka może byc toksycznośc dla nerek, z tego co wiem to trenadrol ma cos wspolnego z trenbolonem...... i jest jeszcze jeden Oxanavar ponoć selektywniejszy niż zwykły testosteron ale ile w tym prawdy to nie wiadomo może kiedys sie skusze na to zeby tylko przetestować, ale jak już mówiłem w tym roku trenadrol nie zrobił furory.......albo juz podjebki sla na rynek polski......
fallenursus
22-08-09, 01:20
prohormony...a fuu!:evil:
Nie jestem znawcą prohormonów ale zapewniam was że żaden trenadrol lub coś innego nie ma nic wspólnego z trenabolonem !
twierdzimy, że ze względu na mechanizm działania, Trenadrol jest najsilniejszym dostępnym dzisiaj środkiem pro hormonalnym. 17b methoxy-trienbolone wykazuje trzykrotnie wyższe powinowactwo do receptorów androgenowych niż czysty testosteron. Związek ten po przedostaniu się do krwioobiegu i związaniu z receptorami androgennymi wykazuje specyficzne działanie anaboliczne
Super anaboliczna formuła Trenadrol (17b methoxy-trienbolone) jest niemal 4 x silniejsza niż popularny steryd anaboliczny, znany jako trenbolon. Szacuje się, że działanie anaboliczne Trenadrol jest blisko 200 razy silniejsze niż metyltestosteronu.........
Hmmm..... ciekaw jestem czemu to tak kopie na poczatku??;/ http://allegro.pl/item711584704_orginal_trenadrol_od_kilosports_supe r_prohormon.html
A ja bym nie brał zadnych PH z KiloSportu...
(Sprzedaż sterydów i prohormonów jest zabroniona tak jest napisane na dziale doping ale przecież prohormony są legalnie sprzedawane poda ktoś link na priva gdzie można jakieś kupić? nie to żebym od razu chciał kupować bo za bardzo nie ogarniam tematu ale chce popatrzeć obczaić co i jak
fallenursus
23-08-09, 18:12
niektóre są zabronione.
tak, ale hamerykanska fda ma tak nasrane w prawach ze wystarczy zmienic nazwe i dopuszcza do sprzedazy. Superdrol od daaawno temu zabroniony w sprzedarzy ..a jednak klonow tego najbardziej popularnego szitu jest pelno ...
Nie wiem co wy w tym widzicie,
moje zdanie jest takie że albo szaleć i saa, albo być naturalnym i dochodzić do wszystkiego naturalnie odpowiednie żarcie itp, prohormony dla mnie mogą nie istnieć ale widze że ludzie biją na tym kase.
biją kapuste i to wielka kumpel sprzedaje właśnie te PH i mówi że ludzie wracają po to i nawet biora po pare opakowań na raz....... i to nie jest tanie 145zł za opak minimum ..... to jak koleś wydaje 750$ to lepiej za to kupić sobie dobry towar na cykl a za 700 to juz cos będzie miał.... takie jest moje zdanie..........
ja juz sie na tym przejechałem najpierw wziołem jedno opak.. z masówką i nieźle wciekło kilka miesięcy później wziołem i słabiej wbiło a teraz ostatnio brałem ph i też trenadrol i lipa..... i to straszna nic tylko miałem lepsza pompe na treningach.... niby różne rdzaje a pewnie wszystko na jedno kopyto........ i chyba juz tego nie kupie wole SSA
lepiej 200 sztuk aptecznej jelfy jest dużo lepszą inwestycją niż ph.
a cenowo wychodzi podobno.
po trenadolu kumpel narzekał na agresję i zgagi po cetabonie czy metce
nawet underowej tego nie miał.
Podobno 17b bardziej ora wątrobę niz 17a.