Zobacz pełną wersję : meta i propionat
wiek 18
staż 9miesięcy i 2miesięczna przerwa
przeciwskazania brak
poprzedni cykl meta z db pharm
waga 72kg
a więc do rzeczy chciałbym zrobić cykl na mecie z db pharm i propionacie, tylko jakim???
cykl miał by wyglądać tak jak voldemort podawał
1 - 5 tyg metanabol 15mg-20mg (ED)
1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
co o tym sądzicie i jaki propionat??
propionat jest 100mg czyli buteleczka 10ml starczy???
i jaki odblok???
fallenursus
20-08-09, 17:15
Meta I prop, jak myslisz, co cie pierwsze kopnie?
fallenursus
20-08-09, 20:46
Prop , ale mi chodzi o to ze meta jest do bani do propa. Lepiej dlugi ester np. Enan.
czyli voldemort podał cykl do bani sory ale tak to zrozumiałem.
cykl moze byc tyle ze propa musisz miec 20ml minimum takie w sam raz dla ciebie,walisz co drugi dzien,Vold dobry cykl podal zastosuj sie do niego abedzie ok jesli masz dobry towar oczywiscie...Szkoda ze tak szybko sie zlapales za saa bo widze ze juz mete sobie podjadles... z 2 latka mogles jeszcze poczekac...
fallenursus
21-08-09, 12:01
czyli voldemort poda? cykl do bani sory ale tak to zrozumia?em.
Ze podal to nie znaczy ze kazdy musi sie tym zgadzac:)
to na tych 20ml ile miałbym ciagnąć jak mozesz rozpisz
ja proponuje 1-8prop 100mg eod i 1-6 meta 30mg ed.
fallenursus
21-08-09, 16:31
Zolnierz,na takich dawkach on niebedzie wiedzial co sie dzieje. i jak w razie czegos zapobiec.
to nie jest gruby cykl.odblok clomid na drugi dzien po ostatnim strzale 100mg przez 3 dni. 2 opakowania wystarcza.po3 dniach po 50mg do konca tych 2 opakowan.nolvadex w pogotowiu
MolderDist
21-08-09, 17:00
Weź zolnierz ty powinines dostawać bana na każdym forum bo pieprzysz głupoty. Wiesz, że możesz komuś zjebać zdrowie?
Nie wiem czemu mu rozpisujecie cykl, chłopak sie nadaje do kreatyny a nie saa.
widać 2 zrospaczone dziecka nad moim postem
rob tak i juz propa bijesz co 2 dzien czyli np. pon,sr,pt,niedz,wt,czw...itd a mete szamiesz w kazdy dzien po 20mg lub 15mg zalezy tez jaka masz. pozdro
metke 10mg 1tabs 100tabsów w opakowaniu
rob tak i juz propa bijesz co 2 dzien czyli np. pon,sr,pt,niedz,wt,czw...itd a mete szamiesz w kazdy dzien po 20mg lub 15mg zalezy tez jaka masz. pozdro
taki cykl może być, ewentualnie propa zwiększyć na 75/100mg,
ale tak wiek i zaawansowanie kiepskie :(
no tak wiem ale czasu się niecownie! dzięki za porady
:lol: te 50 mg to stężenie jakie jest w 1 ml. Wiec kazdy koks moze miec inne stężenie ;)
zalezy jakiego masz propa. 50mg troche malo. dalbym te 75. zwazywszy na to ze pewnie bedziesz bil undera. a tam niema pewnosci ze jest takie stezenie jakie jest napisane na flakonie.
fallenursus
30-08-09, 15:31
50mg to jest 1ml??
boze...:pray: kto mu to rozpisal bedzie go mial na sumieniu:twisted:
mam u dila mete db pharm 10mg 100tabs i 20ml 100mg propionatu na te 6tygodni. zgadza się??