Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prośba o pomoc

Cell
19-08-09, 15:51
Witam mam do was doświadczonych pytanko zakupiłem w sklepie kreatynę w kapsułkach przyznam że są dość spore i trudno mi je połknąć moje pytanie brzmi czy jeśli wysypię zawartość kapsułki z kreatyną do wody lub soku winogronowego to zmieni się jego działanie lub czy pogorszą się wtedy efekty dodam że chodzę na siłownie od 4 miesięcy.

Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Pozdrawiam :smile:

wojtas3
19-08-09, 16:08
Cell jak można capsów nie umieć połknąć? ja to bym jabłko połknął jak bym musiał :yawn: możesz je wysypywać a i przygotuj się na wypowiedzi typu za wcześnie na krete jeszcze nie wykorzystałeś swojego potencjału bla bla bla :whistle:

slim shady
19-08-09, 16:19
mozesz wysypywac, nie zmieni sie działanie, nie widze w tym nic trudnego, pamietam jak połknełem 6 tabsow TCM naraz i dało rade

Kreta
19-08-09, 17:00
Czlowieku lykaj pojedynczo i zapijaj ciekawe jakbys mial do polkniecia Animal paka 12 tabsow i smierdza jak cholera. Nie marudz i lykaj przyzywczaisz sie po czasie;p

KowalX
19-08-09, 17:02
Witam mam do was doświadczonych pytanko zakupiłem w sklepie kreatynę w kapsułkach przyznam że są dość spore i trudno mi je połknąć moje pytanie brzmi czy jeśli wysypię zawartość kapsułki z kreatyną do wody lub soku winogronowego to zmieni się jego działanie lub czy pogorszą się wtedy efekty dodam że chodzę na siłownie od 4 miesięcy.

Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Pozdrawiam :smile:

o mój boshe przecież można połknąć 4 na raz bez problemu :)

26wisienka
19-08-09, 17:38
niektorzy maja odruchy wymiotne wiec nie latwo im polykac jakakolwiek tabletke

slim shady
19-08-09, 18:42
pijesz duzo wody przy tym i nie czujesz ze cos połknełes

Cell
19-08-09, 19:59
Ty to Ty a ja to ja nie mogę i tyle zresztą pisać że ja to mogę 5 połknąć na raz lub więcej to każdy sobie może pisać ale nie zawsze to musi być prawda ja mogę napisać ,że w domu mam słonia i co uwierzy ktoś

slim shady
19-08-09, 20:02
ja sie nie chwaliłem, tylko stwierdziłem ze mozna bez problemu,to zadne osiagniecie ;) nastepnym razem kup sobie produkt w proszku i po problemie

KowalX
19-08-09, 20:03
Ty to Ty a ja to ja nie mogę i tyle zresztą pisać że ja to mogę 5 połknąć na raz lub więcej to każdy sobie może pisać ale nie zawsze to musi być prawda ja mogę napisać ,że w domu mam słonia i co uwierzy ktoś

Kwestię wiary połknięcia 4kapsów żelatynowych ,a posiadanie w domu słonia to ogromna różnica ,albo nadinterpretacja.
chodzi o to ,że jeśli nie możesz łykać kapsów to czemu nie kupiłeś w proszku?

Cell
19-08-09, 20:25
KowalX otóż nie miałem pojęcia że te kaspułki są takiej wielkości a co do słonia to chyba nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi zresztą ja zapytałem się czy jak wysypie zawartość do wody do zmniejszy się działanie a komentarze typu że jak nie może połknąć kapsułki itp. kompletnie mnie nie interesują ,trochę wyrozumiałości jakoś 26wisienka potrafiła mnie zrozumieć . Wy nie możecie

Yosho
19-08-09, 22:22
Ja też go trochę rozumie... kiedyś ( jak tak miałem 11 lat) to bałem się połknąć nawet jedną tabletkę tranu:P
Ale raz byłem nabuzowany, wziąłem dwie naraz i chlip po wszystkim:P
Od tego momentu jest spokój:P
Raz mi tylko tabletka jak połknąłem w połowie drogi się zbuntowała, ale wytrzymałem:P

26wisienka
20-08-09, 15:31
Cell wiem o co Ci chodzi bo mam kuzynke ktora najmniejszej tabletki polknac nie umie.tylko wlozy do ust i od razu odruch wymiotny,zawsze musiala rozgniatac tabletki i mieszac z woda.chyba nie zmniejszy to dzialania,jak polykasz to musisz popic.
Wsyp do kieliszka zalej woda dobrze rozmieszaj i polknij.:lol:

Cell
20-08-09, 15:41
Dziękuje 26wisienka za zrozumienie ;) wiedziałem że kobieta mnie zrozumie

slim shady
20-08-09, 15:43
az sie wzruszyłem ;)

Ezachiel
20-08-09, 15:43
KowalX otóż nie miałem pojęcia że te kaspułki są takiej wielkości a co do słonia to chyba nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi zresztą ja zapytałem się czy jak wysypie zawartość do wody do zmniejszy się działanie a komentarze typu że jak nie może połknąć kapsułki itp. kompletnie mnie nie interesują ,trochę wyrozumiałości jakoś 26wisienka potrafiła mnie zrozumieć . Wy nie możecie

badz mezczyzna!
kobiety rozumiem moga miec z tym klopot (chociaz.... yyy xD)

rozpuscic mozesz nie zmniejszy to wartosci
kapsułka jest taka zeby lepiej sie śliznela.

Yosho
20-08-09, 16:25
Człowieku przełam ten lęk!!!

Sorki za szczerość, ale z twojej ostatniej wypowiedzi do Wisienki uznaje, że "lubisz sie schylać po mydełko"...:happy:

Sry ale taka prawda

26wisienka
20-08-09, 16:59
O matko:evil:

Nie tylko kobiety maja z tym problem.Dajcie chlopakowi spokoj.Nie umie polknac tabletki i od razu z niego geja robia:evil:

Damian st-ce
20-08-09, 17:08
Dajcie już mu spokój. Jak dzieci...

KowalX
20-08-09, 18:18
@Cell
Mister bez urazy i następnym razem kup proszek ;)

Anaboliczny Koks
20-08-09, 19:51
Moja mama tez nie polyka wklada do gardla i zalewa woda ^^ Ja tam biore 6 tabletek na raz i jazda ;d

Cell
20-08-09, 20:13
Yosho oj marnie marnie z Twoją interpretacją żal mi Ciebie, co mi po Twoim przepraszam jak mnie posądziłeś homoseksualizm masz ograniczone myślenie a do Twojej wiadomości to mam dziewczynę i mało mnie obchodzi czy mi wierzysz czy nie. Co ma lęk to tego że połknąć nie mogę i połykać nie zamierzam tych tabletek.

Cell
20-08-09, 20:17
Anaboliczny Koks a co mnie obchodzi ile bierzesz tabletek na raz dla mnie to możesz połknąć nawet całe pudło tabletek.

slim shady
20-08-09, 21:17
temat zamkniety, prosze juz nic w nim nie pisac, odpowiedz została udzielona w 2 pierwszych postach

Yosho
20-08-09, 22:19
Yosho oj marnie marnie z Twoją interpretacją żal mi Ciebie, co mi po Twoim przepraszam jak mnie posądziłeś homoseksualizm masz ograniczone myślenie a do Twojej wiadomości to mam dziewczynę i mało mnie obchodzi czy mi wierzysz czy nie. Co ma lęk to tego że połknąć nie mogę i połykać nie zamierzam tych tabletek.

Widzę, że trafiłem w czuły punkt:Dclapclap

adonis18
20-08-09, 22:24
sory slim, ale ważną rzecz musze dodać

twardym trza być nie mietkim :rockon: a jak przyjdzie ci pić piwo w kilka sekund, co wtedy, też będziesz miał z tym problem... i zamówisz lampke wina??

a tak w ogóle to za wcześnie jeszcze na kreatyne, bo nie wykorzystałeś potęcjału organizmu...

elo

Cell
21-08-09, 07:43
Yosho myśl sobie co chcesz mało mnie to teraz obchodzi.

Cell
21-08-09, 07:46
adonis18 co ma piernik do wiatraka a tak do Twojej wiadomości wolę wino i nie to tanie tylko wytrawne a zresztą możesz myśleć sobie co chcesz wali mnie nie ma zamiaru już odpisywać. adonis i nie mam zamiaru słuchać się ciebie smarkaczu