Zobacz pełną wersję : Masa na metanabolu.
STAŻ : ponad roczny
WZROST : 181
WAGA : 85
CEL : masa i możliwe jak najwięcej siły
PRZEBYTE CYKLE NA SAA : brak
PLANOWANE UŻYTE ŚRODKI : 100 metanabol razak + białko + kreatyna + witaminy
Znawcy tematu niech się wypowiedzą. Mój pierwszy cykl, musze poukładać sobie to jak należy żeby nie było lipy. Więc jak dawkować razaka - 25 mg wystarczy? Łatwo dzieli się tablety? Kwestia odblokowania- kupować clomid czy nie? Czekam na odpowiedzi.
stary w tym momencie to ty mozesz sobie kreatyne kupic bo to najlepszy moment a nie koksy:smile:
ze 2 lata cwicz jeszcze na sucho,
Tak myslalem ze tego typu beda odpowiedzi. Ale nie przesadzajmy = co to jest 100 mety?
dla niedojrzalego chlopca jakim niewatpliwie jestes ty? sam sobie odpowiedz...
chlopca :P:P
W końcu powie ktoś coś na temat tego cyklu bez patrzenia na wiek?
czlowieku jezeli wazysz 85kg Ty chcesz masy?? popatrz sobie zdjecia ludzi ktorzy waza85kg i przyrownaj do Siebie wtedy zobaczysz roznice ale to nie ilosc koksu im dalo tylko staz na silowni zacznij cwiczyc porzadnie to zobaczysz co z tych 85kg zrobic da sie.. jak bd chcial wziac to wezmiesz ale pamietaj przytyjesz napewno przychodzi okres gdy serca nie wydala bo za duzo sie przybralo zobaczymy jak bedziesz sie czuc plakac bedziesz i mowic mamie ze Cie serduszko boli jezeli chcesz zrobic z Siebie posmielisko wal ta mete a co tylko pamietaj ze w twoim wieku to jest duzy grzech wziasc nawet teglupie 100mety..
widziales mnie? jestes rok starszy i prawisz ;] czy to nie Ty pisales o przebytych juz ładnych cyklach ? śmieszny jestes..
3 tab. dziennie w odstępach 5 godz. do tego dorzuć sobie cynk jakiś i witaminy i jak będziesz po cyklu zdaj relacje bo zamierzam na zime też zrobić cykl na mecie jeszcze nie jestem pewien ;p
a co myslisz o kreatynie? po cyklu czy podczas? mono czy jabłko?
Fallen gdzieś napisał,że dobrze przy metce brać od razu kreatyne,ale nie wiem czy lepiej mono czy jabłko
Mono rulez walisz optymalną dawke i rośniesz jak na drożdzach , no ale wiek troche zamały zeby jechać na SSA , jeśli chcesz kilogramów to dieta
ale mono po cyklu czy w trakcie ..?
terrorsiejem
19-08-09, 13:58
po cyklu na podtrzymanie.
fallenursus
19-08-09, 15:02
Fallen gdzie? napisa?,?e dobrze przy metce bra? od razu kreatyne,ale nie wiem czy lepiej mono czy jab?ko
Przynajmniej jeden slucha na lekcjach
MONO. 15g dziennie Ci styknie
Jezu, jak chce niech wali sobie koksy, tylko że zniszczy sobie gospodarke hormonalną. Znam przypadek 15letniego koksa :).
Jezu, jak chce niech wali sobie koksy, tylko że zniszczy sobie gospodarke hormonalną. Znam przypadek 15letniego koksa :).
Co mu się stało ?
Chodzi Ci o tego 15letniego koksa? Nic, żyje sobie normalnie. Zobaczymy za x lat :)
dobra,kurcze panowie dajcie chłopakowi normalną odpowiedz.... :P 15mg razaka starczy,tabletki są łatwe do przegryzienia lecz się nie kruszą(przynajmniej ta stara wersja,trzymałem w ręku serie 003) teraz są już jakieś nowe te razaki ale podobno klepią jak stara,choc to tylko opinia kumpli z siłownii..... 15mg na 1cykl ci w zupełności starczy,pociągnij sobie 4tygodnie zjedz te 6tab clomidu tak jak to powinno być i będzie pięknie...:) tylko nie odpowiadam za twoje zdrowie... :P
3 tab. dziennie w odstępach 5 godz. do tego dorzuć sobie cynk jakiś i witaminy i jak będziesz po cyklu zdaj relacje bo zamierzam na zime też zrobić cykl na mecie jeszcze nie jestem pewien ;p
tak oczywiście, świetne doradztwo na pierwszy cykl dla siedemnastolatka 30mg mety dziennie, za dwa lata proponuje 200mg dziennie.
wiec proponujesz 15 mg? Co z tym odblokowaniem? Dla pewnosci wziaść?
moim zdaniem odbloku nie warto robić po takim małym cyklu.
o kur** dzięki Vold,że skumałeś..... miało być 1,5tabletki dziennie czyli 15mg.. sorki za mój błąd...
terrorsiejem
20-08-09, 15:35
moim zdaniem odbloku nie warto robić po takim małym cyklu.
z kąd wiesz że go nie zablokuje ?
Po takiej małej dawce raczej jest to mało prawdopodobne, a odblok to przeciez tez mocny srodek...
mateohzp tak jak Ci pisał fallen 15 dziennie po cyklu najwyzej troche zwiększ dawke i juz co do odbloku to powinieneś Clomid i juz