PDA

Zobacz pełną wersję : Czy ten rowerek jest ok

P@ul
14-08-09, 14:46
Witam
Zacząłem urządzać sobie małą siłownie na swoje potrzeby (bardziej ćwiczenia rekreacyjne, amatorskie niż tak na poważnie) w domku i mam pytanie czy słyszał ktoś o sprzęcie do ćwiczeń firmy hop-sport czy na domowe warunki jest to dobry sprzęt w głównej mierze chodzi mi o rowerek tej firmy (zamieszczam link do tego rowerku:

http://www.abcfitness.pl/index.php?p92,rower-spinningowy-hs-64r-gratis-hop-sport

czy za cenę 500 zł (bo tyle gdzieś chce wydać na rowerek) mogę kupić coś lepszego niż ten powyżej.
Czy atlasy hop-sport sa dobrym sprzetem dla potrzeb domowych (bo cenowo są dość atrakcyjne, ale jak mowia co tanie to drogie )

slim shady
14-08-09, 22:23
nie znam tej firmy, nie kupuj atlasow, sa nie potrzebne, wystarczy gryf , łweczka, obciazenie itp i zrobisz wszystkie cwiczenia, pozniej mozna dokupic wyciagi, szczerze to nie wiem jakie sa ceny rowerkow ale nie dałbym za niego 500 zł

P@ul
14-08-09, 23:21
no ja mam ograniczoną pzrestzreń w domu (mały pokój na to) wiec za duzo sprzetu tam nie wrzuce kupiłem juz ławeczke i nhantle mam cos 50 kg obciazenia 9planuje dokupić teraz wiecej) i chcialem kupic też rowerek zeby cos zbic tuszczyku (pozatym w zimie mi brakuje jazdy na rowerze)

slim shady
14-08-09, 23:28
najlepiej ogladac osobiscie sprzet, moze marbo Ci cos doradzi. ALe jesli chodzi o atlas to sie nie opłaca, lepiej zainwestowac w te obciazenie, drazek :)

pozdro