Zobacz pełną wersję : Enantat i Prop czy tylko Enantat?
Witam chce sobie juz przygotowac nastepny Cykl bo u mnie to troche trwa az dostane moje rzeczy jakie sobie rzycze no i chce to juz miec zalatwione i chcialem sie zapytac co wy o tym myslicie. Ja mam 18 Lat 178cm wzrostu i waze 80 Kilo. Staz 3 Lata.
1-12 Enantat e4d 250mg
6-12 Propionat e2d 50mg
albo
tylko
1-12 Enantat e4d 250mg
no a odblock z Clomidem i Tamoxifen z 30 tabletek Clomid i 30 Tamoxifen.
Teraz obecnie biore ZMA i Tribulus po moim ostatnim Cyklu i planuje to tez zrobic po nastepnym po Odbloku.
Dzieki wam pozdrowienia!!!!
fallenursus
14-08-09, 00:55
propa mozesz pyknac na kicka ze 4 tygodnie razem z enta. potem dalej strzelac samego enta.
Dorzuć najlepiej jakas deke ...najlepiej z Normy pozdr.
a sorry zapomnialem napisac....bralem enant e5d 250mg , 12 tygodnie :)
Masa :) troche wiecej jej chce ale tez zeby nie bylo to tylko woda i slyszalem ze prop buduje bardziej sucha mase!
fallenursus
14-08-09, 19:04
kwestia diety
Jak był już sam testo to proponuje enant lub susta/oma i do tego deca, lub krótki cykl prop + npp.
tańszym kosztem dał bym:
1 - 6 tyg meta
1 - 8/10 tyg omo
nie ale ja sie za orale takie jak meta itd. wogole niechce brac...tylko inj. mi to bardziej odpowiada...
fallenursus
20-08-09, 03:02
jesli nie pekasz przed dluzszym cyklem, pykaj bolda+testa, ale to ci wyjdzie dobre 14 tygodni. na mase bardzo dobra deka, ale ja uwazam ja jako jedna z najbardziej gownianych sterydow. masa beznadziejna, duzo skutkow ubocznych jak dla mnie. boldek da ci bardzo ladna mase przy ktorej nie bedzisz musial ubijac np. winem. przyrost wolny,ale staly. injekcje przy takim czym mozna na sile robic raz na tydzien, ale to wtedy bedzie dosc duza strzykawka :twisted:
hcg obowiazkowo, bo bedziesz przymkniety dlugo.
krotki cykl na mase? prop/npp udezasz mocno i dosc krotko bo juz w 6 tygodni mozna sie na sile uwinac, ale uwazam ze przedluzenie propa o 2 tygodnie wiecej jest bardziej uhm zdrowsze? chuj w sumie wie jak sie nandro zachowa w Tobie czy w kazdym innym kto nie bral. ciut wiecej propa jak npp powiedzmy ze jak bijesz 100mg propa e2d to mykasz 75mg npp, w tym samym strzale.
wcale nie musisz chrupac orali, jest naprawde duzo opcji.
To zapodaj sam enant, ewentualnie do tego deca lub jak wspominałem krótki prop i npp.
twoja pierwsza opcja enant z propem jest zbyteczna.