Egzul
12-08-09, 18:31
Witam na poczatku powiem cos o sobie, mam 24 lata, 180 wzrostu okolo 70kg, zaczalem cwiczyc w 14-15 roku zycie intensywny trening trwal okolu roku, pozniej bylo roznie, 6 m-cy trening, 2 wolne, 2 m-ce trening- 2 wolne itp, az przestalem calkowicie, jak zaczynalem cwiczyc mialem 28 cm na lapie, wiadomo ze jeszcze dojzewalem ale z natury jestem szczuply i mam jak to sie mowi lekkie kosci, obecnie mam okolu 34-35 cm. Bralem kiedys odzywki jakas kreatyne i masowki ale nie pamietam jakie, pozniej troche koksow (ale bylem mlody i glupi i nie mialem zbytnio kogo sie poradzic) nie mialem pojecia o jakis cyklach, odblokach, oslonkach itp, bralem testosteron, metke, omadren i anapolon ( nie odrazu, w duzych roznicach czasowych) obecnie chce od nastepnego miesiaca zaczac znow cwiczyc, tym razem juz na stale, przygotowuje sie do tego juz dluzszy czas. mam zamiar pocwiczyc pierwsze pare miesiecy na sucha, sama dieta, pozniej jakis cykl dwa na koksach, a reszte juz tylko na odzywkach. I moje pytania
1 czy po np tych 2 cyklach to co uzyskam, uda mi sie podtrzymac na samych odzywkach?? czy trzeba robic kolejne cykle na koksach aby roslo
2 nie chce sie faszerowac litrami koksu, nie chce zbyt duzych skutkow ubocznych, wiec jak bede bral rozsadne dawki rozlozone w dobrym czasie 3
(zeby zdrowie nie ucierpiala za mocno) to efekty tez beda zadowalajace?
3czy oslonki i odbloki sa ogolnodostepne w aptece??
no i prosba czy moglby ktos mi rozpisac cykl w "normalnym jezyku" tzn nie znam skrotow i slungu o sterytach itp tzn nie znam wszystkich koksow, oslonek i odbloow.
dodam jeszcze ze mam zamiar wziasc deke i suste, ewentualnie cos lepszego jak jest dostepne( dlatego teraz o to pytam bo juz zaczynam zbierac kase)
no i jeszcze jedna prosba o to aby nie pisac daj spokoj pocwicz 3 lata na sucho pozniej mysl o koksach, albo zacznij od metki (no chyba ze zaczac od metki aby w nastepnym cyklu byly lepsze efekty i podloze dla lepszych dopalaczy) z gory dziekuje
1 czy po np tych 2 cyklach to co uzyskam, uda mi sie podtrzymac na samych odzywkach?? czy trzeba robic kolejne cykle na koksach aby roslo
2 nie chce sie faszerowac litrami koksu, nie chce zbyt duzych skutkow ubocznych, wiec jak bede bral rozsadne dawki rozlozone w dobrym czasie 3
(zeby zdrowie nie ucierpiala za mocno) to efekty tez beda zadowalajace?
3czy oslonki i odbloki sa ogolnodostepne w aptece??
no i prosba czy moglby ktos mi rozpisac cykl w "normalnym jezyku" tzn nie znam skrotow i slungu o sterytach itp tzn nie znam wszystkich koksow, oslonek i odbloow.
dodam jeszcze ze mam zamiar wziasc deke i suste, ewentualnie cos lepszego jak jest dostepne( dlatego teraz o to pytam bo juz zaczynam zbierac kase)
no i jeszcze jedna prosba o to aby nie pisac daj spokoj pocwicz 3 lata na sucho pozniej mysl o koksach, albo zacznij od metki (no chyba ze zaczac od metki aby w nastepnym cyklu byly lepsze efekty i podloze dla lepszych dopalaczy) z gory dziekuje