PDA

Zobacz pełną wersję : Redukcja na T3 itp.

metadon
11-08-09, 15:44
Witam
Mam kumpla który ma ok,180-185cm wzrostu i wazy prawie 100kg.Postanowił sie odchudzic, ale przy jak najmniejszym wysilku.
W zwiazku z tym pomyslalem, ze moglby wziac clena albo T3:yawn:
i tu jest maly problem bo on nie chce zadnych underow.musi byc apteka:twisted:
W zwiazku z tym mozecie mi podac apteczne nazwy t3,clena i pewnie jakichs SAA bo do t3 by wypadalo.chodzi mi o pelna nazwe i producenta.clen podobno niedostepny w PL, ale moze byc tez apteka niemiecka...

lg team
11-08-09, 15:58
cyto

http://i43.tinypic.com/m7dx1t.jpg

clen

sopharma, oxyflux, spiropent + chinskie wynalazki, niektore wrzucalem do tematu z fotami,

w clena koles moze inwestowac ugl bo sa niektore ok, ale w T3 wylacznie apteczne!!!

no i niech doda efke do redukcji,

fallenursus
12-08-09, 00:22
jak masz czas proponuje poczytac
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=19127

a efekt koncowy mozna obadac tu
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=21007

vold
12-08-09, 13:15
sam kiedyś miałem decydować się na T3, ale po cyklach znajomych ten środek jak dla mnie jest niesamowicie przereklamowany, 100 razy lepsze efekty zrobie na heliosie i będe zdrowszy, ale to tylko moje zdanie.

lg team
12-08-09, 20:45
przereklamowany to bym nie powiedzial, bo reklamowac mozna metke czy testosteron ale nie T3 bo to nie zabawka ani srodek wysokiej popularnosci,
bardziej niebezpieczny owszem,

vold
12-08-09, 20:52
Chodzi mi o wygórowane działanie.

fallenursus
12-08-09, 20:55
W jaki sposob niebespieczny? Jak ktos ma genetycznie slaba tarczyce to tak ale inaczej...?

lg team
12-08-09, 20:58
stosujac nieodpowiednie dawki, nieodpowiedni okres przyjmowania ze zdrowego czlowieka moze sie zrobic chory czlowiek, i takim to sposobem z docelowego siegniecia po t3 moze sie zrobic przymusowe sieganie po hormony tarczycy,

fallenursus
13-08-09, 00:15
to mozna powiedziec o kazdym hormonie :smile:
anywayz..u mnie to raczej bedzie jako jeden z lepszych i przyjemniejszych w uzyciu zabawek:)

keenedo
13-08-09, 10:23
Niech kumpel kupis sobie plastry odchudzajace w aptece;)hehe

lg team
13-08-09, 10:47
to mozna powiedziec o kazdym hormonie

nie mozna,
metka czy testo mozna sie bawic, t3 nie, latasz po forach to zapytaj kogos grubszego o t3 - czy to zabawka jest, to ci powie, a jak ty sadzisz ze tak to laik jestes i nie wisz o czym rozmawiamy nawet,

fallenursus
13-08-09, 11:09
Gdybym nie wiedzial co biore to bym nie bral.Tylko Trzeba wiedziec oczywiscie jak zeby sie nie uszkodzic. Nawet nie umiejetne picie wody z kranu cie zabije.

lg team
14-08-09, 10:51
brales undera jak pamietam, wiec moze nawet nie brales t3...
roznie to bywa,

fallenursus
14-08-09, 15:21
po tym co sie wydziwialo przy t3 raczej nie mam watpliwosci ze byl legit :) zreszta u nas jak ktos robi walki,bardzo szybko sie rozchodzi po klijenteli i takie ug ma koniec biznesu. nie wszyscy robia t3 u nas. tylko ci lepsi powiedzmy ci renomowani :) jesli to tak wogole mozna nazwac. dawka wstepna t3 jak sam widzisz na twoich fotach jest 25mcg(zamienna), biorac pod uwage ze kazde podawanie tescia zwalnia naturalna produkcje hormonu tarczycy, podawanie jej zew. jest uhm.. heh ,zalecane, rowniez przy masowaniu.bardzo dobrze rozklada papu tak gdzie najbardziej potrzebne.nie tylko mozna ''dobrze podjesc'' ale przynajmniej ta kupa zarcia masz pewnosc ze zostanie dokladnie wchloniona.
duzo badan nie tlumacza moze u was ,ale czytalem na temat gdzie grupe ludzi ktora miala podawane t3 przez kilka lat przez bledne stwierdzenie niedoboru tarczycy przez lekarzy, po zaprzestaniu i zejsciu z niej piramidka, o dziwo tarczyca im wystartowala. naprawde baaardzo trudno rozlozyc tarczyce na amen.chyba ze ktos ma zakodowane genetycznie. zauwaz ze kazdy pacjent mial to w rodzinie. matka mojej panienki bierze t4 codziennie( u nas tylkot4 przepisze lekarz), moja mala ma tarczyce w porzadku, ale jej siostra juz mniej. nie do takiego stopnia ze musi brac zew. ale musi uwazac z dieta jak narazie.
a co do underow to jak najbardziej mozna trafic na walka, ale przewaznie w sprzecie drogim takim jak oxa itp.trudno o legit i dobrze sterzona oxe po tej stronie oceanu.