PDA

Zobacz pełną wersję : Mrowienie w 3 i 4 palcu lewej ręki

kruku666
11-08-09, 11:44
Witam! Niecały tydzień temu byłem po dwumiesięcznej przerwie na siłowni. Zrobiłem dość solidny trening i okazało się, że chyba aż za solidny... Ogólnie miałem zakwasy, przy czym w lewej ręce na tyle duże, że praktycznie każdy ruch sprawiał ból. Dodatkowo od tego czasu w małym i serdecznym palcu odczuwam mrowienie (w tym drugim mniejsze), mam w nich pełne władanie i czucie jednak cały czas odczuwam z tego powodu dyskomfort. Myślałem, że przejdzie, jednak mija 6 dzień, ból znikł a z tym jest bez zmian. Czym to może być spowodowane i jak sobie z tym poradzić?

Wiki
11-08-09, 12:22
kiedyś tak miałem ale tylko przez 1 dzień i przeszło samo.
do lekarza idz.

hans1237
11-08-09, 13:14
no to kręgosłup kolego,jestem pewien ze przejebałes sobie grzbiet,mam tak obecnie,masuj palce i rozgrzewaj przejdzie samo.

Jolly
11-08-09, 20:48
Wygląda mi to na uszkodzenie nerwów obwodowych, tzw parestezja. Idź do lekarza.

lovelas69
11-08-09, 21:24
proszę jaki dr House się znalazł... za dużo seriali Jolly :D

Jolly
11-08-09, 21:38
o co ci kaman?

lovelas69
11-08-09, 21:54
tak sobie piszę, że dr Hosue i tyle :smile:
P.S Bez napinki

Jolly
12-08-09, 12:07
Spox :twisted:

hans1237
13-08-09, 09:04
własnie nie jest spox bo dostaje osta za słowo które wsumie nie jest wulgaryzmem jakims wielkim a nie wysłałem tego zeby obrazic kogos,poza tym dostaje osta od człowieka który jest modem ale przepraszam jakim modem?0,5posta dziennie to jego srednia wpada od czasu do czasu na forum w temacie nie odpowiedział co jako mod powinien rady udzielic ale zamiast tego wpada i daje osta sobie myslac ze mnie naprostuje hehehe smiech na sali nie pierwszy raz,człowieku zajmij sie działem tak jak trzeba potem dawaj osty,chyba czas na zmiany panie admin bo niektórym upał nie słuzy.

lachu
13-08-09, 10:00
dokładnie hans.

a co do tematu maiałem tak przez cały tamten tydzien tylko ze cała reka mi cierpła.
a to było spowodowane przetrenowaniem. i przeszło samo

Jolly
13-08-09, 21:19
własnie nie jest spox bo dostaje osta za słowo które wsumie nie jest wulgaryzmem jakims wielkim a nie wysłałem tego zeby obrazic kogos,poza tym dostaje osta od człowieka który jest modem ale przepraszam jakim modem?0,5posta dziennie to jego srednia wpada od czasu do czasu na forum w temacie nie odpowiedział co jako mod powinien rady udzielic ale zamiast tego wpada i daje osta sobie myslac ze mnie naprostuje hehehe smiech na sali nie pierwszy raz,człowieku zajmij sie działem tak jak trzeba potem dawaj osty,chyba czas na zmiany panie admin bo niektórym upał nie słuzy.

Ale o kim mowa?

Yosho
13-08-09, 21:49
Łoj chłopie po coś tyle trenował... przerwa = powolutku wszystko a nie naraz..

kruku666
13-08-09, 23:12
No wiem, poprostu kiedyś takie treningi nie skutkowały czymś takim, ale widać za dużą przerwę zrobiłem ;) Jutro profilaktycznie przejdę sie z tym do lekarza i dam znać.

hans1237
14-08-09, 08:27
Ale o kim mowa?

ten co o nim mowa dobrze wie,ale nie moge wiecej pisac juz bo zostałem zastraszony na priv i jak nie zamkne ''mordy''to lece z forum

Jolly
14-08-09, 08:29
Jeśli uważasz że ost był niesłuszny masz pełne prawo napisać odwołanie do admina.

Pozdro.