Zobacz pełną wersję : Krótkie pytanie...
Witam. Mam jedno pytanie bo ABS jest na wyrobienie miesni brzucha a A6W na ich ukształtowanie TAK? i wlasnie chcialem sie zapytac czy mozna robic ze rano abs a wieczorem a6w robic? jestem poczatkujacy :neutral:
oba są na to samo
nie można łączyć
nie kumam czym się różni wyrobienie od ukształtowania
Oba ćwiczenia są na brzuszek. ABS bardziej pod kontem masowym. Jednak jak chcesz mieć kaloryfer to bez dietki się nie obejdzie. Nie rób jednego i drugiego w ten sam dzień.
acha dzieki!
a ktorym cwiczeniem szybciej wyrobie sobie brzuch( nie chodzi mi o jakis super kaloryfer) ale o taki sredni :P ABS czy A6W lepsze? chodzi mi o czas :P
żadnym szybciej, po prostu trzeba zbudować mięśnie i obniżyć do odpowiedniego poziomu tkankę tłuszczową(dieta). Robiłem oba kilka razy i powiem ,że abs najlepiej abs2 jest mniej monotonny i mniej poświęcasz na niego czasu.
acha dzieki a jaka diete polecasz do ABS?
chodzi ci o zgubienie tkanki tłuszczowej?
nie myl treningu abs z abs2 ,bo to niebo ,a ziemia :)
tak chodzi mi o zgubienie tkanki tłuszczowej
a czym sie rozni abs od abs 2? i jaki lepszy według Ciebie ? :)
dieta wysokobiałkowa ,warzywa ,dużo płynów najlepiej wody.
czym się różni hmm... to całkiem inne treningi :) zdecydowanie lepszy ABS2 niż ABS
hmm ale abs2 to chyba dla zaawansowanych, no nic dzieki za pomoc
sprobóję ta diete i zwykly abs :> narazie :)
hmm ale abs2 to chyba dla zaawansowanych
nie, jest lepszy dobór ćwiczeń
a6w - nie każdy daje radę ;)
żadnym szybciej, po prostu trzeba zbudować mięśnie i obniżyć do odpowiedniego poziomu tkankę tłuszczową(dieta). Robiłem oba kilka razy i powiem ,że abs najlepiej abs2 jest mniej monotonny i mniej poświęcasz na niego czasu.
Wydaje mi się że jeśli chodzi o a6w a abs(1) to przy a6w lepiej rosną mięśnie.
robiłem a6w i oba abs kilka razy i się zgadzam abs1 jest średni co innego abs2
a6w nie każdy daje radę do końca
No ja również. Ogólnie preferuję a6w, jednak zamieniam sobie rowerek na nożyce. :)
acha okey dzieki ! :>
no a z ta dieta moze przesadzilem bo ja gruby nie jestem i tak szczerze to brzuszka czy oponki to jakiejs nie mam wiec chyba wezme sie za a6w choc przy abs czuje ze wszystko sie jakos tak robi na brzuch a przy a6w tez ale jest ciezsze :P
Przy standardowym A6W pominięte są trochę boczne partie.
nie zabieraj się za a6w jak masz słaby brzuch ,bo skończysz daje na to około 20dnia :)
to za co mam sie wziasc? abs1 ? bo abs 2 to trzeba chyba z drazkiem itp a ja na chacie teraz nie mam takich rzeczy :/ xd
weź się za ,któryś abs i jak skończysz a6w :)
acha spoko a ile sie powinno dni robic ten abs 1 ? :P
4 razy w tygodniu abs2 jedynka nie pamiętam chyba tez
acha a przez ile tych tygodni? :P
aa jak bede robil od pon do piatek ?