Zobacz pełną wersję : Vibro Max
Co sądzicie i tej maszynie... podobno to CUD MIÓD I ORZESZKI...
ale tak szczerze to sam nie wiem tak do końca... trochę czytałem i ludzie chwalą, ale to oczywiście reklama itp...;/ Może ktoś to ma??:happy::whistle:
Może i coś daje. Ja takich maszyn nie uznaje, wręcz denerwuje mnie to jak ludzie myślą że kupią sobie maszynę i ona zrobi wszystko za nich bez żadnego wysiłku, a jeszcze bardziej wnerwia mnie to jak ten pomysł wprowadzają w życie... Jestem zwolennikiem wysiłku i muszę na treningu mieć mokre czoło i plecy, lubię to, a nie siedzenie czy stanie na jakieś platformie przed TV.
Yosho: to pic na wodę, jak większość gadżetów z media-markt.
Właśnie też tak sądzę, że to pic na wodę no ale ludzie wierzą...:whistle::whistle:
Właśnie też tak sądzę, że to pic na wodę no ale ludzie wierzą...:whistle::whistle:
Ludzie nie, ale ciule...
Nie masz mózgu, masz pieniądze - kupujesz :P
Ludzie widza na ekranie że jakiś chłop i laska którzy spędzili ponad pól życia na siłowni, używają takiego sprzętu do tego ktoś im wmawia ze tylko na tym zrobili taka sylwetkę to człowiek mniej obeznany i nie zbyt rozgarnięty z kompleksami kupi to xD
No właśnie, to jest właśnie chwyt marketingowy :D
tylko czy normalny czlowiek to kupi? nie. kupi to tylko ten ktoremu nie szkoda pieniedzy na takie glupoty
bo jesli ktos w tym panstwie ma zone dzieci na utrzymaniu jeszcze zarobi 1200zl a 800 wyda na oplaty to sie martwi jak przezyc wiec raczej taki czlowiek tego nie kupi
a za to bogaty zobaczy byle gowno za 10000zl i mu ktos powie ze dobre to kupi bez wachania
daje czy nie wszystko rozbija się o to czy efekty uzyskane dzięki temu warte są swojej ceny.Jak dla mnie nie.Zresztą co innego pobudzać mięśnie przez "masaż",a co innego przez ostry trening.
tylko czy normalny czlowiek to kupi? nie. kupi to tylko ten ktoremu nie szkoda pieniedzy na takie glupoty
bo jesli ktos w tym panstwie ma zone dzieci na utrzymaniu jeszcze zarobi 1200zl a 800 wyda na oplaty to sie martwi jak przezyc wiec raczej taki czlowiek tego nie kupi
a za to bogaty zobaczy byle gowno za 10000zl i mu ktos powie ze dobre to kupi bez wachania
Kupi ten który jest zielony w fizjologii i kulturystyce.