Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Vibro Max

Yosho
10-08-09, 12:04
Co sądzicie i tej maszynie... podobno to CUD MIÓD I ORZESZKI...

ale tak szczerze to sam nie wiem tak do końca... trochę czytałem i ludzie chwalą, ale to oczywiście reklama itp...;/ Może ktoś to ma??:happy::whistle:

3ndriu
10-08-09, 12:07
Może i coś daje. Ja takich maszyn nie uznaje, wręcz denerwuje mnie to jak ludzie myślą że kupią sobie maszynę i ona zrobi wszystko za nich bez żadnego wysiłku, a jeszcze bardziej wnerwia mnie to jak ten pomysł wprowadzają w życie... Jestem zwolennikiem wysiłku i muszę na treningu mieć mokre czoło i plecy, lubię to, a nie siedzenie czy stanie na jakieś platformie przed TV.

Jolly
10-08-09, 15:41
Yosho: to pic na wodę, jak większość gadżetów z media-markt.

Yosho
10-08-09, 22:47
Właśnie też tak sądzę, że to pic na wodę no ale ludzie wierzą...:whistle::whistle:

KowalX
10-08-09, 22:48
lepsze elektrody :D

Jolly
11-08-09, 21:02
Właśnie też tak sądzę, że to pic na wodę no ale ludzie wierzą...:whistle::whistle:
Ludzie nie, ale ciule...

sl4by
11-08-09, 21:16
Nie masz mózgu, masz pieniądze - kupujesz :P

Ludzie widza na ekranie że jakiś chłop i laska którzy spędzili ponad pól życia na siłowni, używają takiego sprzętu do tego ktoś im wmawia ze tylko na tym zrobili taka sylwetkę to człowiek mniej obeznany i nie zbyt rozgarnięty z kompleksami kupi to xD

Jolly
12-08-09, 14:09
No właśnie, to jest właśnie chwyt marketingowy :D

niewula
12-08-09, 22:11
tylko czy normalny czlowiek to kupi? nie. kupi to tylko ten ktoremu nie szkoda pieniedzy na takie glupoty
bo jesli ktos w tym panstwie ma zone dzieci na utrzymaniu jeszcze zarobi 1200zl a 800 wyda na oplaty to sie martwi jak przezyc wiec raczej taki czlowiek tego nie kupi
a za to bogaty zobaczy byle gowno za 10000zl i mu ktos powie ze dobre to kupi bez wachania

KowalX
12-08-09, 22:18
daje czy nie wszystko rozbija się o to czy efekty uzyskane dzięki temu warte są swojej ceny.Jak dla mnie nie.Zresztą co innego pobudzać mięśnie przez "masaż",a co innego przez ostry trening.

Jolly
13-08-09, 21:05
tylko czy normalny czlowiek to kupi? nie. kupi to tylko ten ktoremu nie szkoda pieniedzy na takie glupoty
bo jesli ktos w tym panstwie ma zone dzieci na utrzymaniu jeszcze zarobi 1200zl a 800 wyda na oplaty to sie martwi jak przezyc wiec raczej taki czlowiek tego nie kupi
a za to bogaty zobaczy byle gowno za 10000zl i mu ktos powie ze dobre to kupi bez wachania
Kupi ten który jest zielony w fizjologii i kulturystyce.