PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie dla każdego!:D

Yosho
10-08-09, 11:05
Mam takie pyt: oczywiste jest, że piwo i wóda nie pomaga w budowaniu mięśni. Jest ZABRONIONA podczas cyklów np. kreatynkaclap

Większość z was na forum ma 18 - 26 lat ( tak na oko:P)
Więc imprezy wskazane, ale tak bez piwa czy czegoś mocniejszego to tak trochę NIEKIEDY bezsensu:P Czy was to nie wkurza...???? Dodatkowo te wszystkie DIETY to też to knajpki zawsze coś zdrowego i tak w kółko... niekiedy gdy nie ma cyklu można łyknąć, ale ile tego jest:P (malutko):D

MhL
10-08-09, 11:17
Nie musisz, nic na sile.
Osobiscia wypijam 2 piwa, plus mineralna, norma w weekend.
Setke tez walne, ale nie wiecej.
Twoja decyzja.

wojtas3
10-08-09, 11:43
na początku to mnie wkurzało i cierpiałem na myśl o tym że nie mogę się napić a teraz szkoda mi tych co piją zwłaszcza tych co robią potem z siebie durni i przywykłem do gadek typu wojtas czemu nie chcesz się napić dawaj na browara w tym kraju ludzie nie potrafią uszanować abstynencji nie potrafią za huja pana

Fehu
10-08-09, 11:45
Jestem tylko i wyłącznie amatorem i po prostu czasem wypije piwko dwa czy nawet trzy :) i jest ok :) wódki raczej nie lubię więc pije bardzo rzadko
Wszystko jest dla ludzi trzeba tylko wiedziec kiedy powiedziec sobie STOP

Yosho
10-08-09, 11:55
Nie musisz, nic na sile.
Osobiscia wypijam 2 piwa, plus mineralna, norma w weekend.
Setke tez walne, ale nie wiecej.
Twoja decyzja.

Człowieku ja mam 15 LAT:happy::happy: Więc nie piję:D Zadałem takie pytanko,że tak powiem na przyszłość. Bo czytałem niekiedy posty typu żadnego alkoholu, nie jedz świństw itp. Na pewno nie będę chlał jak niektórzy "obywatele z mocną głową:P", ale nie kiedy piwko czy nawet setka z kumplami by szło opróżnić;)

I też chodziło mi o to że piwko i wóda trochę zmniejsza rezultaty przyrostu, więc nie wiem czy się opłaca pić

3ndriu
10-08-09, 12:02
Jeśli Cię to wszystko "wkurza" odpuść sobie, masz czerpać przyjemność z tego co robisz, a nie się męczyć.

Fehu
10-08-09, 13:05
Na temat alkoholu na pewnym konkurencyjnym forum jest całkiem ciekawy artykuł

Sosna91
10-08-09, 16:15
Fehu to wyslij mi na PW.

co do alko w wakacjie pije wódke co tydzien, piwa nie lubie nie pijam wcale praktycznie. po za wakacjami nie pije w ogóle i mi to nie przeszkadza bo nie ma tak fajnych imprez, no pomijajac sylwka.

Jolly
10-08-09, 18:02
Odnośnie Alkoholu:
Idąc na imprezę należy wziąć ze sobą bańkę 5 litrowej wody. Pijąc kielicha należy zapić szklanką wody. Piwo litrem, etc. Raz że mniej się upijecie, a dwa że zmniejszy się kaloryczne działanie alkoholi.

Sosna91
10-08-09, 18:57
a ja wlasnie pije zeby mnie wzielo :D po co mam pic 1litr wódy i rano nie widziec na oczy jak można nie jesc przed imrpeza i na pusty żołądek walnac ze 3 sety i juz jest okej ;] ja chce byc ekonomiczny nie zalezy mi na tym czt wypije wiecej od kolegi ;] jak czuje sie jzu okej to nie pije i tyle.

Yosho
10-08-09, 19:08
Czyli tak piszą, że alkohol bardzo przeszkadza w rośnięciu mięśni, a tu się dowiaduje, że to nie do końca prawda:lol::lol:

Anaboliczny Koks
10-08-09, 19:31
podstawowy budulec mięśni = białko
A co alkochol robi z białkiem ? scina je ,czyli na moja glowe miesien nie ma tego jak za bardzo pobrac .

KowalX
10-08-09, 19:34
alkohol odwadnia więc nie jest dobry dla mięśni

dla osób młodych też jest bardziej szkodliwy :)

Yosho
10-08-09, 20:48
Moim zdaniem użytkownicy ( a są tacy) co przesadzają z wszystkim:P Np. zawsze przestrzegają dietę itp. Można nie kiedy odpuścić ( OCZYWIŚCIE NIE CAŁY CZAS!). Piłkarze piłkarscy też mają ładne mięśnie na brzuchu i nogach a co chwila piszę imprezka itp...

Wszystko dla ludzi, ale z umiarem:P

Yosho
10-08-09, 21:09
dinozaur z tą pizza i hamburgerami se jaja robisz czy tak poważnie:P??
Jestem jeszcze nowy, więc nie wiem szczerze jak wyglądasz:P

Yosho
10-08-09, 21:51
Aha:D Wszystko jasne:happy:

lovelas69
10-08-09, 21:59
Odnośnie Alkoholu:
Idąc na imprezę należy wziąć ze sobą bańkę 5 litrowej wody. Pijąc kielicha należy zapić szklanką wody. Piwo litrem, etc. Raz że mniej się upijecie, a dwa że zmniejszy się kaloryczne działanie alkoholi.

lul to spędziłbym imprezową noc na sikaniu... hehhee zapewne ładnie wyglądałbym z tym baniakiem- znajomym musiałbym sprostować, że to dla dzieci z Afryki albo, że chciałem podlać kwiatki, bo inaczej wzięli by mnie za idiotę :twisted:
"miszcze" można wszystko tylko trzeba wiedzieć jak, kiedy i gdzie :smile:
poza tym nie ma tutaj w tym temacie żadnego zawodowego kulturysty więc przestańcie już tymi dietami cud nie piciem itp. :D

KowalX
10-08-09, 22:01
ja tam napisałem co powoduje jak pytał nie mówię ,że nie piję :)

Yosho
10-08-09, 22:06
Tak szczerze to wątpie, żeby na tym forum był jakiś abstynent 100%:whistle:

wojtas3
11-08-09, 09:11
Yosho ja jestem abstynentem ale głównie nie pije nie z tego powodu że ćwiczę po prostu ja już swoje wypiłem i za dużo nie przyjemności mnie spotkało z tego powodu

Yosho
11-08-09, 09:21
Tak to jest ;) Młodość ma swoje minusy:P

hans1237
11-08-09, 10:51
powiem tak,nikt na forum nie jest zawodowcem ani nawet amatorem porządnym(nikt nie startuje)wiec bez cisnien mozna dietke olac na kilka dni mozna wypic flaszke,czy isc do baru na pare piwek,nic sie nam nie stanie pany co innego np.andrzej m on sobie nie pozwala zapewne,ja osobiscie juz tydzien niemam diety i nie cwicze poprostu odpoczywam i zwalniam tępo bo w takie temperatury nie umie trenowac,dzisiaj wznawiam ale lekko!! a co do trunków to piwko zimne w takie lato hmmm orgazm........albo zimna vódka+rolmops

Yosho
11-08-09, 11:03
hans, ale z ciebie Smakosz:D:happy:

Fehu
11-08-09, 12:11
powiem tak,nikt na forum nie jest zawodowcem ani nawet amatorem porządnym
a Cielu?

Jolly
11-08-09, 12:41
lul to spędziłbym imprezową noc na sikaniu... hehhee zapewne ładnie wyglądałbym z tym baniakiem- znajomym musiałbym sprostować, że to dla dzieci z Afryki albo, że chciałem podlać kwiatki, bo inaczej wzięli by mnie za idiotę :twisted:
"miszcze" można wszystko tylko trzeba wiedzieć jak, kiedy i gdzie :smile:
poza tym nie ma tutaj w tym temacie żadnego zawodowego kulturysty więc przestańcie już tymi dietami cud nie piciem itp. :D
No wlaśnie tylko tyle że jest to dość śmieszyne i moczopędne... :evil:

Bull2
11-08-09, 12:42
ja chleje codziennie. MAciek mi rosnie ale jest dobrze. Przyjdize wrzesien to ostry zapierdol i tyle :D