PDA

Zobacz pełną wersję : Omnadren help !

macmac12
09-08-09, 14:31
jest to mozliwe zeby schudnac po omnadrenie ? zajebalem juz 3 i nie ma zadniego efektu po za - 1kg
Wczesniej bralem odzywki + l-glutaminie + bialko + creatynie przytylem 5kg ale juz przestalem brac kreatynie i bialko zostala mi tylko l-glutamina ale juz tylko na 1 dzien
Omandren 1x zajebalem tydzien temu moze za wczesniej jeszcze na efekty ? a moze nie bedzie zadnych ?
Prosze o porade
Pozdrawiam

misiek18425
09-08-09, 14:40
kup omnadren w czopikach i stosuj dodupnie efekty beda blyskawiczne:yawn::yawn::yawn:

macmac12
09-08-09, 14:42
Wes ssij pale frajerze nie pisze do ciebie i wypeirdalj z tego wontku jak masz taki glupoty pisac

macmac12
09-08-09, 15:13
ok juz wiem

Daj Buziaka xD
09-08-09, 17:58
Zacznij jeść....

macmac12
09-08-09, 19:14
Wtym prblem ze ja duzo jem
Po jakim czesie powinno byc widac efekty ? 1 tydzien to chyba za malo
To ponoc na zanik mieśni wiec nawet nie cwiczyc powinny byc efekty

fallenursus
09-08-09, 19:57
Wtym prblem ze ja duzo jem
Po jakim czesie powinno byc widac efekty ? 1 tydzien to chyba za malo
To ponoc na zanik mieśni wiec nawet nie cwiczyc powinny byc efekty

niezly belkot
odpusc sobie
nie ma tojak zabierac sie zacos o czym sie nic nie wie

macmac12
09-08-09, 19:59
Wiesz kim ty jestes nie bede pisal
Po 1 to nie ja po 2 pytam sie dla kolegi
A po 3 ja mam z was wysztkich najwieksza wiedzie na temat kulturystkity itp

myst0
09-08-09, 21:36
Wiesz kim ty jestes nie bede pisal
Po 1 to nie ja po 2 pytam sie dla kolegi
A po 3 ja mam z was wysztkich najwieksza wiedzie na temat kulturystkity itp

To po co ten temat leszczu ?

saint_84
09-08-09, 22:56
macmac12 ten nick chyba mówi sam za siebie...o pisowni nie wspomne.

urlich28
10-08-09, 00:32
Starczy! Nie wiecie kim on jest ?!:yawn:

sl4by
10-08-09, 01:18
Skąd się biorą takie dzieci ? Po co w ogóle zakładasz temat skoro jak sam piszesz masz z nas wszystkich największą wiedzę o kulturystyce ? Powiedz koledze z piaskownicy że na razie niech się dobrze odżywia i pił mleko to będzie wielki... a Tobie polecił bym kilka lekcji polskiego i wizytę w poradni psychologicznej...

vold
10-08-09, 06:49
maciusiu dwunastoletni, jeszcze raz kogoś obrazisz i lecisz do domku!

Nie wiesz jak się zachować nie dostaniesz żadnych informacji które są ci potrzebne w 100% a bez nich nawt 100 omki nic nie da.

macmac12
11-08-09, 20:20
Ej moderator sam widzisz napsialem a kondony sie wpierdalaja i robia afere dzieci takie internetowa ja ich tak nazywam nie pisza nic na temat a szukaja afery jak rudkowski jakis to jakis dzici jebanie
Czemu po samej omie nic nie pujdzie ? wlasnie chudnie po niej nie wiem czemu ?
Mam cwiczyc wiecej np 2x dzienne ? czy 3 razy w tygodnu dodam ze ja juz zawansowanie mam treningi ? i umiem cwiczyc diete tez mam dobra a po odzywkach poszlo mi 6kg a po sterydach bede chudnal ?
pozdraiwam 12 lat ty masz chyba ja sram na te forum to po 1 ty chcesz mnie banowac ? zobacz lepiej kto zaczol na huj jest tutaj 20 odpowiedzi zadna nie na temat ? wes pomysl z kim ty tu siedzisz
Pzdraiwam :)

macmac12
11-08-09, 20:36
o kurwa massz 49 na łapie ?
Ja pierdole 13 tez duzy okres juz czasu ;/
ja cwicze 2 lata mam 38 ;p prawie ale waze malo 70kg
Ale nie 49 przesadziles troche ;p
slyszalem o 47 łape ale nie o 49 ;p

fallenursus
11-08-09, 20:52
Ej moderator! Podpadles! Macius Cie znajdzie I Wysadzi w powietrze

sl4by
11-08-09, 20:57
Maciuś naprawdę idź na te lekcje polskiego... a po za tym jest coś takiego jak kultura wypowiedzi...Zdecyduj się czy tą omke bierzesz Ty czy Twój kolega :

"wlasnie chudnie po niej nie wiem czemu"

"Mam cwiczyc wiecej np 2x dzienne ? czy 3 razy w tygodnu dodam ze ja juz zawansowanie mam treningi ? i umiem cwiczyc diete tez mam dobra a po odzywkach poszlo mi 6kg a po sterydach bede chudnal ?"

Maciuś zaczął siać postrach na naszym forum ^_-

macmac12
11-08-09, 21:13
sl4by powiedz mi czy ty nie masz np kolegow ? czy nie mozesz zajac sie graniem w gry ? po co piszesz na tym wontku ? szukasz kolegow ? czy lubisz robic z siebie ganstera ?
Chcesz mnie wkurwicz tylko smieszysz to po 1
Wes czloweku idz sie powiesz ja bym to na twoim miejscu zrobil jak nie rozumiesz o czym ja wogole pisze

sl4by
11-08-09, 21:22
Myślę że nie tylko ja mam problemy ze zrozumieniem twoich zdań :

"Wes czloweku idz sie powiesz ja bym to na twoim miejscu zrobil jak nie rozumiesz o czym ja wogole pisze "

Mógł byś mi wytłumaczyć co trzeba zrobić żeby móc "iść się powieszyć" ? Jak to się robi ?

macmac12
11-08-09, 21:28
dobrze napisales okolice krakowa bo do krakowa nawet sie nie porownij

sl4by
11-08-09, 21:32
Haha a co to ma za różnice czy się jest z Krakowa czy z innego miasta ? Macmac12 żegnam Cie, dyskusja z Tobą nie ma najmniejszego sensu ponieważ jesteś zbyt głupi żeby rozmawiać z kimś powyżej 3 lat.

kamil1141
11-08-09, 22:20
wez macmac12 balasie idź stad siejesz tylko zamęt !!

saint_84
11-08-09, 22:45
Panowie,nie wiem co to za przygłup jest,ale brak słów na jego wypowiedzi.
Możesz mieć 12 jak i 40 lat ...inteligencją nie grzeszysz za nic w świecie.
Albo babkę Ci wyruchał jakiś hitlerowiec i po POLSKU pisać poprawnie nie umiesz,lub bardziej prawdopodobne wada genetyczna...clap

Pędź stąd bo dupą w pysk dostaniesz wsioku :whistle:

vold
12-08-09, 13:08
Ej moderator sam widzisz napsialem a kondony sie wpierdalaja i robia afere dzieci takie internetowa ja ich tak nazywam nie pisza nic na temat a szukaja afery jak rudkowski jakis to jakis dzici jebanie
Czemu po samej omie nic nie pujdzie ? wlasnie chudnie po niej nie wiem czemu ?
Mam cwiczyc wiecej np 2x dzienne ? czy 3 razy w tygodnu dodam ze ja juz zawansowanie mam treningi ? i umiem cwiczyc diete tez mam dobra a po odzywkach poszlo mi 6kg a po sterydach bede chudnal ?
pozdraiwam 12 lat ty masz chyba ja sram na te forum to po 1 ty chcesz mnie banowac ? zobacz lepiej kto zaczol na huj jest tutaj 20 odpowiedzi zadna nie na temat ? wes pomysl z kim ty tu siedzisz
Pzdraiwam :)

Pomyśl!!!!, jeśli potrafisz , ŻARCIE! to ma dużo wpływu, nawet na omie przy samym białku i odpowiednim treningu konkretny fachowiec bedzie robił rzeźbe!

Jedno co daje Ci ta oma to jest to że masz nerwy i nie mozesz powstrzymać emocji, NA FORUM NIE PRZEKLINAMY !!!

popraw sie chłopcze!

macmac12
12-08-09, 13:50
Przepraszam
Dieta ma duzo wiem ale ja mam takie cos ze jak nie cwicze przynajmnie 5 razy w tygodniu to nie mam szans na 1kg nawet
ostatnio kupilem białko 5kg 80% + l-glutaminie 1kg 100% , creatynie
przez niecale 2 miehy 6kg + 3,5 cm na łapie
To czemu po samej omnadremie ma mi nic nie pojsc skoro to jest najlepszy srodek na rozbubodowanie miesni on jest na zanik wiec musi cos dac
w sunmie ja bym polecil l-glutaminie kocur
to po omie nie mam szans na przytycie ? nawet łapa mi nic nie pojdzie

keenedo
14-08-09, 10:12
ale z ciebie samochwała ,jak masz najwieksza wiedze to sam doradz temu koledze a nie wypisujesz i jeszcze sie madrujesz kozaku...napewno masz 17 lat i kujesz sie jak głupi...w wieku 17 lat niemyslałem o kreatynie!!!

macmac12
14-08-09, 14:55
Nie bede ci pisał ile mam lat bo mam wiecej od ciebie na 100%
Pisałem ze sie znam ale na cwiczyniach na sucho a nie na koszeniu jakims smiesznym co nic nie daje
Ja w niecale 2 lata pracujac fizycznie cieszko zrobiłem lape 38cm na sucho przy mimimalnym jedzeniu i bez zadniej diety wiec nikt mi nie powie ze na sucho nie mozna przytylem 17kg w 1.5 roku na sucho bez zadniej diety czlowkieu wes sie ogarnij i nie mow mi co mam robic