Zobacz pełną wersję : jak najwieksza sila z jak najmnijszej masy...
jest to moj pierwszy post wiec bardzo prosze o pomoc. Potrzebuje odzywke od ktorej dobrze rosnie sila a jak najmniej masa. Istnieje takie cos?? Czy kreatyna sie nadaje??
Pozdrawiam
sa ale brales juz cos kiedy czy nic.i podaj staz
Po kreatynie idzie zarowno masa jak i sila.
staz mam dosc duzy jak na moj wiek bo 3 lata a sam mam 16 lat , 68 kg i 175 cm... tluszczu brak bo spedzam 4-5 h dziennie na korcie jako zawodowiec. Odzrzywki ktore bralem dotychczas to kreatyna ale trener polecil jakas kreatyne z jablczanu czy jakos tak, sam nie wiem o co chodzi :) Bralem tez HMB ale to juz dawno oraz przez wakacje bialko... teraz mam taki problem ze nie moge juz przybrac na masie bo to bedzie niebezpieczne dla moich nog ale chce przybrac na sile chociaz nie jest zle bo wyciskam 95 kg
Pozdrawiam i bardzo prosze o pomoc
P.S nie w chodza w rachube zadne srodki nie dozwolone...
dobrze trener radził
jabłczan kreatyny może być
jezeli jest kasa to możesz spróbować animalpak'a
moze x-panda daje dobre efekty
trener polecil jakas kreatyne z jablczanu czy jakos tak, sam nie wiem o co chodzi
chodzi o jabłczan kreatyny. jednym z lepszych srodkow zawierajacych taka kreatyne jest Reactor Pro 3 z treca. mocny srodek , daje dobre efekty. znajomy zyskał + 15 kilo sily xDD
NIKOLIS 168
29-12-06, 17:00
ale niewiem czy jabłczan na pierwszy cykl!
Żeby były najlepsze efekty po jabłczanie należy przed tym zrobić 3 cykle prawdziwego monohydrytu który daje również mase, a znów jabłczan jest to środek raczej tylko na siłe polecam Reactorka albo ACTIVITA TCM PRO też jest niezły! :cool: