Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Bolesne skurcze tricepsów.

Daj Buziaka xD
06-08-09, 21:20
Joł.

Mam problem, bo jade właśnie na mecie i cypku. Problem polega na tym, że triceps jakby kurczy sie strasznie i przesuwa się na biceps. Dzieje sie to przy wyprostowanych rękach. Sprawia to straszliwy ból. Wątpie, że to brak witamin bo wszystkiego mam pod dostatkiem magnez, cynk, omega3 itp... Czytałem że przy saa są możliwe takie skórcze, ale aż takie ?? Macie na to jakiś sposób ?

xxmłodyxx
06-08-09, 21:50
ale o co ci chodzi dokładnie...??ze cie skurcze łapiąw triceps???to moze byc brak magnezu albo potasu....jedz duzo pomidorów

Wiki
06-08-09, 21:51
To od SAA. Spróbuj może masaży.

xxmłodyxx
06-08-09, 21:52
przeciez pisze ze jedzie na koksie a nie na saa...chyba ze ja az tk ciemny jestem i mi sie myli...bo met to koks no nie??a ten cypek to co??

Daj Buziaka xD
06-08-09, 21:57
przeciez pisze ze jedzie na koksie a nie na saa...chyba ze ja az tk ciemny jestem i mi sie myli...bo met to koks no nie??a ten cypek to co??

Młody, nie wiesz o co chodzi to jak możesz pomóc ? "koks to nie saa"- ja Pier*ole...

Wracając do tematu, to te skurcze są tak porworne, że nie da sie tego opisać, wolałbym tępą igłe 08 wbijać w trica niz ten skurcz czuć ;/ Jem wszystkiego mase, pomidory też wchłaniam i jak juz mówiłem witaminy biore.

niewula
06-08-09, 23:00
no troszke nie ogarniety ale wybaczamy mu to :)

KowalX
06-08-09, 23:11
myślę o kłuciu w nogi :)
może magnez,sód

zrób z tego sok:
1.
-150 gram wiśni;
- 1 jabłko
2.
- 3 łodygi selera naciowego;
- ćwiartka ogórka
3.
- pół selera;
- 2 duże marchwie.

masz trzy przepisy powinno pomóc ,albo złagodzić .najlepiej pij każdy.Wypijaj trzy na dzień nie więcej.

fallenursus
07-08-09, 00:48
a wiecie ze w tym pieprzonym kraju nie ma wisni?:evil:
na mecie tez mialem skurcze lydek i to niezle, kup jakis magnes, lub te soczki jak masz czas :smile:

Daj Buziaka xD
07-08-09, 11:36
Ok. Spróbujem xD

Ja mam drzewka wiśni, więc nie ma problemu ;P A magnez łykam też :)