Zobacz pełną wersję : Metka i Cypio rozpiska
Witam,
Staż 2,5roku,wiek 24l / 76kg / 179 wzrostu,jest to moj drugi cykl.Pierwszy byl konkretny ale dopadly mnie spadki,brak czasu na silke i masa pracy.
Zanim napiszecie ze za malo itd,odpisze ze tylko to mam pod reka.
100tab metki pl i 10ml cypio,6kg staku,jablczan krety i glutamina.
Chcialbym lightowo zaczac i nie wiem jak to polaczyc czy zaczac razem brac czy
cypio po mecie itd.
Nie wiem tez ile i co na odblok czy paka clomidu starczy?
planuje:
1-5 miecia 15 mg
1-6 cypio 200 mg E5D
Nie wiem jak rozsadnie to razem polaczyc,czy codziennie mietka i co 5 dni cypka?
Poprawcie mnie jezeli sie myle:errf:
Pozdrawiam!
fallenursus
06-08-09, 04:28
6 tygodni cypia to jakies nieporozumienie. puknie Cie w 4tym czy 5tym dopiero i co wtedy?
fallenursus co wtedy tego nie wiem...dlatego pytam na forum jak lepiej zrobic.Cypka jeszcze nie kułem wiec nie wiem jak sie zachowuje...
moze dokupic jeszcze jeden flakon 10ml?
Pomozcie mi to rozpisac:errf:
Daj Buziaka xD
06-08-09, 09:28
Jade właśnie na podobnym cyklu. Tylko, że ja biore treścia z Ip 1 ml e7d i mete 20mg ed. Teraz jest już 4 tydzień i słabo kopie więc wszystko podkręcam, mete do 30mg ed i treśća do 1 ml e5d.
Co do tego cypka, to pierwsze 2-3 strzały to nie widać za bardzo efektów, ale jak sie zaczyna rozkręcać to ładnie idzie. Nie wiesz jak działa, to bij e7d- 1 ml. zobaczysz co i jak potem najwyżej zwiększysz. Narazie nie dokupuj nic, chyba że masz 100% pewności że nie fake.
red89bojler
06-08-09, 10:44
peace and love ;D siła z wami ;) siemaka mam pytanie ) bo zakładam temat i nikt mi nie odp wiec sory ze wam sie tu wryje w tematyke ....... mam anticatabolan , gainer mtc , nitro bolon 2 i 200 ryskij metki ;> pytanie brzmi -- co jak z czym i wogole :0) wiek 20 staz z 2 lata waga 81kg wzrost 180 , biceps 40 na klate z 130 , kiedys tam se sporadycznie szamałem metke ale kupa byla straszna :)
Daj Buziaka xD
06-08-09, 12:11
red, Zacznij tą mete najpierw. proponuje 25mg ed. Ciągnij to cały czas. Oczywiście możesz tego gainera jeść w czasie brania mety, wszystko wg diety. anti i nitro zostaw sobie jakk już skończysz mietka, to spadki będą mniejsze. Kup jeszcze jakąś kreatyne, to powinno zmniejszyć spadki :)
red89bojler
06-08-09, 12:47
no ja tak mysle czy nie fajnie by było zrobic tak - zaczac szamac ta metke z tym gainerem i nawet jszcze z tym anticatabolanem co by tak na mase a potem na koncu to jeszcze dopompowac tym nitrem ;>
Daj Buziaka xD Czemu slabo idzie?
Cypka i metke polska mam z pewnego zrodla,bo sam dil na tym jedzie.
W sumie dobry pomysl E7D,ale jak to połaczyc i co na odblok?
Czy np start poniedzialek 20mg metki ED i w niedziele strzal cypio?:neutral:
Daj Buziaka xD
06-08-09, 19:29
Daj Buziaka xD Czemu slabo idzie?
Cypka i metke polska mam z pewnego zrodla,bo sam dil na tym jedzie.
W sumie dobry pomysl E7D,ale jak to połaczyc i co na odblok?
Czy np start poniedzialek 20mg metki ED i w niedziele strzal cypio?:neutral:
Bo wszystko z saa u mnie słabo idzie xD
Zrób tak. Zaczynasz w poniedziałek 20 mg metyy i strzał treścia. Okres poltrwania cypka to 8 dni więc powinno sie co 7 dni bić. Także e7d bij i będziesz zadowolony;] Jak masz środki to dokup jeszcze flakon cypka. Możesz jeszcze zejść na jakiś krótszy estr, ale to jak masz więcej kasy. JJa bym kupił jeszcze flakon cypka i gitara :P
Co do odbloku, to wg mnie to hcg i clom lub samo hcg. Pierwsza wersja de luxe xD
Daj Buziaka xD
06-08-09, 19:32
no ja tak mysle czy nie fajnie by było zrobic tak - zaczac szamac ta metke z tym gainerem i nawet jszcze z tym anticatabolanem co by tak na mase a potem na koncu to jeszcze dopompowac tym nitrem ;>
Jedz mete z gainerem, Anti zostaw jak skończysz mete to sie bardziej przyda:!:
Po mecie nawalasz krete mono i nitro, lub najpierw krete potem nitro.
Cypio traktuj podobnie jak enant, wiec wszystko jasne, musisz dokupic.