Zobacz pełną wersję : Spam vol. 2
Ello Wszystkim czas na spam vol.2
Jak lecą wakacje?
Siemasz, wielki powrót :)
Wakacje jak każde bida z nędzą ;)
Gdzie ban? :P
Jolly wie gdzie ban ;) :D A wróciłem sobie ;) w nowej lepszej formie "psycho-fizycznej" ;d
Jolly zmotywował :D
Dokładnie tak było ;d heh bedzie dobrze ;D
Proste że tak, podczepiaj się pod jakiś dział, na moda :)
Jestem tego samego zdania, nawet powiem że innej opcji nie ma :)
Tak, jak sie nie podczepi to będzie miał z nami do czynienia.
nie mam Panowie na to wpływu ;) ale dzięki za miłe słowa.
a modowanie ciężki sport
Ale po robocie możesz pogadać na w strefie `vip`, hehe, z resztą podczep sie do tego gdzie są rekrutacje modów...
Rozejrzymy się popatrzymy no i podejmie sie decyzjie ;D
a przyznam Wam Panowie że internet bez Was nie ma dla mnie racji bytu
To zmień nazwę topiku na `Telenowela Kulturystyczna` :P
Ale widzę ze na forum słaba frekwencja?
heheh moja.klasa.pl ;] ale teraz to ide spoć bo do pracy trza o 5wstać ;] jak ja to kocham xd
z chęcią podczepiłbym się :smile: byłby ze mnie mod pierwsza klasa :smile:
heheh moja.klasa.pl ;]
nie twoja ,ale nasza ;) hehe
pzdr
heheh moja.klasa.pl ;] ale teraz to ide spoć bo do pracy trza o 5wstać ;] jak ja to kocham xd
Nie słyszałem o czymś takim.
Lovelas: na foto gallery sie podczep...
dzbanekzwd
06-08-09, 07:41
spać czy wstawać o 5 ?:smile:
pisze przecież że wstawać.
no i nie głaszcze CIe po jajkach :D ale dziś była wypłata !! ;D 1,5tysia nie jest zle ;] jak na wakacyjna robote ;] drugi miech tez robie ;] trza na odzywki zarobic xD
znajdziesz mi lepiej płatną na miejscu na wakacje?
nie specjalizuje sie w ukladaniu kostki, kryciu dachow itp. ;]
wiec ciezko cos lepiej platnego ;]
no i nie głaszcze CIe po jajkach :D ale dziś była wypłata !! ;D 1,5tysia nie jest zle ;] jak na wakacyjna robote ;] drugi miech tez robie ;] trza na odzywki zarobic xD
Wypłata i nic % >?
mi sie wydaje ze 1500 to wcale nie tak mało niejeden zap.... za 650 czy 700 :)
Fehu spokojnie jutro praca to dzis na trzezwo :D ale jutro juz 18stka wiec bedzie chlanie i sobota do clubu ;] bedzie hardcorowo. musze wejsc na dopalacze.pl i cos znalesc ciekawego bo sily braknie chyba ;]
1,5tys jak dla mnie to wystarczająco ;] w robocie sie nie narobie tylko ze wstawac musze wczesnie i klade sie spac przed 22 ale cóż.
sosna daruj sobie dopalacze bo masa spadnie hehe:P
co fakt to fakt spada masakrczynie przez lato ale cóż zamierzam w weekendy sie dobrze bawic jak na tygodniu pracuje ;] po wakacjach ostra harówka znów ;]
tez bym chciala zeby mi masa przez imprezowanie spadala hehe ale niestety to stres ja zabija ;/
co fakt to fakt spada masakrczynie przez lato ale cóż zamierzam w weekendy sie dobrze bawic jak na tygodniu pracuje ;] po wakacjach ostra harówka znów ;]
hehe ja od 2miechów zero siłki i diety :)
no ja tak na odwal sie cwicze, w pn zrobilem klate-trica jako tako.
we wtorek juz tylko plecy
a bica zrobilem dzis przed chwila
a powininiem dzis barki kaptury. a w tym tygodniu juz ich nie zrobie tak samo jak nog choc lubie je cwiczyc. ale cóż ;]
p.s Marurka nie marudz bo fajna laska z Ciebie wieć nie narzekaj że masz za duzo masy ;] pięknego ciałka nigdy za wiele hehe
znajdziesz mi lepiej płatną na miejscu na wakacje?
nie specjalizuje sie w ukladaniu kostki, kryciu dachow itp. ;]
wiec ciezko cos lepiej platnego ;]
A obecnie co robisz?. Ja robie na felinie w lublinie, 2,8k idzie wyciągnąć.
a ja zatrudniony po znajomosci do zakłądu i jestem operatorem piły taśmowej, tne stal, żeliwo co tam dadzą na mniejsze;p w sumie spoko jak naloze płaskowinik z 5m i ustawie automat to tnie samo caly dzien a ja tylko przy niej siedze z mp3 na uszach albo film se obejrze na fonie ;] tylko spac sie chce jak nie wiem.
ale to tylko robota na wakacje. ;] pozniej sql.
mi sie wydaje ze 1500 to wcale nie tak mało niejeden zap.... za 650 czy 700 :)
nie znam takich co za 700zł robia...
No za staz chyba tyle placa czy nie? Ja nie wiem ile sie teraz zarabia :)
najniższa krajowa to jest teraz ponad 1000 (ale dokładnie nie wiem)
No za staz chyba tyle placa czy nie? Ja nie wiem ile sie teraz zarabia :)
Hehe, staż to inna sprawa, ale zgadza się :P
za staz jak dostaniesz 500zl to bedzie dobrze
a w normalnej robocie to u prywaciarza i tak cie w huja przytna i nawet tego tysiaca nie bedziesz mial
To nie wiem co to za robota, naprawdę!
przeciez kryzys:twisted:
ale Obama stwierdzil wczoraj, ze w USA juz po kryzysie:yawn:
a najnizsza to ponad 1k ale brutto(chyba 1276 o ile dobrze pamietam)
1021zł z tego co mi sie wydaje...
jak na wsi płacisz za chatę parę stówek na rok to wystarczy hehe
moja babcia płaci około 100zł per miesiąc na wichurze :)
No ale za rok pare stówek? :PP
no wyjdzie jakieś 1200 ;p :)
To tyle co miech w dużym mieszakaniu w mieście. A duże te mieszkanie chociaz?
moja głowa... niech te wakacje sie skoncza bo chyba stane sie sucharem ;<
4kg mniej przez miesiac wakacji juz. ale imprezki obowiazkowo ;] wczoraj 18stka dzis juz nie mam sil xD ale masa z wami idfe soac.
A ile masz teraz?, z 88kg?
http://e-kulturystyka.info/images/ca_evo2/statusicon/post_new.gif Dzisiaj, 06:34 #70 Vys-89 (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=12792)
Moderator #Dla zielonych
http://e-kulturystyka.info/images/avatars/noavatar.gif (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=12792)
SOGi:
Ostrzeżeń: 1
Chyba rano wstajesz :D
3 miesiace bez siłowni ;( same kontuzje, raz bark, raz grypa żołądkowa, teraz palec złamany z przemieszczeniem .. ;/ pozdro
Wiesz, nie przepadam spać na kacu :D
no wczoraj na wage wchodziłem to 87,4kg ;/ ale na czczo. a było 91,3kg przed wakacjami, generalnie spadki zauważalne niestety ale nie mierze się żeby sie nie załamać ;] ale postanowione że od pn biore sie już porządnie za siłke a we wrześniu 3ci cykl i koniec, trza nadrobić i jeszcze na plus wyjśc ;]
a może to też troche wody odeszło bo mało pijam, w rokui szkoneym sie zmuszałem a teraz to pijam nawet w upały może z 2l albo i nie,
Wiesz, nie przepadam spać na kacu :D
no ja też ale do 10 to daje rade, pozniej juz gorąca w pokoju i mnie mdli xD
Heh, 4kg sporo, ja przytyłem 3,5, ale wpierdziela się dobrze...
od pn-pt staram sie szamac jak trzeba no ale weekend jest masakra, do tego spie po 6h nie da rady wiecej. ale co mi tam, wole sie bawic poki moge bo chleba z tego nie bede mial to tylko dla mnie. ;]
Ja k*rwa teraz nie piłem dość długi czas :) antybiotyki + panienka i nie dało sie;) ale to i to się skończyło więc wczoraj ładnie się zepsułem ;( a dzisiaj afterparty nad wodą ;) trening zrobiłem rano na lekkim kacu i było ok
To tyle co miech w dużym mieszakaniu w mieście. A duże te mieszkanie chociaz?
coś jak kamienica 2pokojowa czyli spore(to dom wielorodzinny)
no w mieście ceny masakryczne
no nie jestem trzeżwy poraz pierwszy ;] tak to jest się wkręcić jako kierowce ;]
ale polecam wam Protector, Wola krzysztoporska ;] kawałek drogi miałem ale myślę że teraz będę cześciej tam wbijał ;]
do kiedy Lovelas ma bana?
Za co oczywiscie dziekujemy naszym drogim zielonym kolegom...
na wzor stalinizmu proponuje wprowadzic na forum dżolinizm:twisted:
i zasade: jeden ban to tragedia-milion to statystyka:evil:
Lovelas dostał bana do póki Syzyf nie skończy roboty ;]] wiec na zawsze ;]
do kiedy Lovelas ma bana?
Za co oczywiscie dziekujemy naszym drogim zielonym kolegom...
na wzor stalinizmu proponuje wprowadzic na forum dżolinizm:twisted:
i zasade: jeden ban to tragedia-milion to statystyka:evil:
tiaaa bana ja mu sprzedałem po ogólnej konsultacji...
jeden ban to tragedia-milion to statystykaChyba stalin jest dla Ciebie autorytetem skoro uzywasz jego cytatów (po przekształceniu)
Odezwał sie i nasz forumowy siewca zamętu...
To, że miałeś/masz do Lovelasa jakiś problem to nie znaczy, że sie musiałeś wpierdalać, bo on bodajże pisał do dżoliego...najlepiej sobie też daj znowu,najwyżej wrócisz jak Ci sie zachce...przecież masz układy...
wpierdalać to się możesz co najwyżej Ty:)
a lovelas wypadł po głosowaniu ;) a ze akurat ja go zbanowałem to tylko zbieg okoliczności..
a jak mi się kiedyś zachce to dam sobie "znowu" bana i nic Ci do tego ;) a jak będę chciał to znowu wrócę ;D fajnie prawda?
Odezwał sie i nasz forumowy siewca zamętu...
forumowy adwokat lovelasa
tu moge spamowac a wiec : :yawn: :yawn: :smile:
To sobie daj...I t5ak jak bedziesz chcial to "koledzy' Cie przywrócą z chęcią:yawn:i nie adwokat tylko denerwujące jest wasze zachowanie...coś jak za komuny--->kto podniersie rękę na wladze na forum temu władza tą rękę odrąbie(patrz Lovelas czy Aponax).Tylko pogratulować podejścia
http://i29.tinypic.com/1487l1.jpg
lovelas sobie zasłużył w przekonaniu wielu uzytkoników. Co do Aponax-a nie bój się o niego:) jest b. wartościowym użytkownikiem i bana nie dostanie! a za co ostrzeżenia ma to akurat nie pamiętam i mi się sprawdzać nie chce, ale patrzać na to że sie zna -pomaga to pewnie te ostrzezenia kiedys straci
lovelas sobie zasłużył w przekonaniu wielu uzytkoników.
Mam nadzieje , ze nie chodzi Ci o tych co to na niego najezdzali bo "tak wypada, bo przeciez wszyscy to robia"...
lovelasa nie ma i raczej nikt za nim nie placze forum dalej się rozwija, w co po nie którzy nie wierzyli
nie wchodziłem nigdy do tego działu....i sie zastanawiałem gdzie wy tyle postów napisaliscie...a to tu:evil::evil:MEGA SPAMERZY
trzeba jakos nabic sobie postow :yawn:
to ja odzwieze ten temat i powiem ze fajnie sie czyta te wasze spory wszystkie:) teraz prym wiedzie mma przy okazji walki Pudziana... fajnie, za to lubie to forum.... peace....:smile:
Gra ktoś w Comandos 2 przez neta??
jak banowaliscie czlowieka z mojego miasta mialem dlugo przerwe od forum... nie bede rozkopywal starych spraw, co nie co czytalem dlaczego zbanowany. dino ma racje jaki byl to byl ale dobre teksty mial :twisted::whistle:
fallenursus
16-12-09, 02:27
http://i91.photobucket.com/albums/k287/shannie_04/funny%20pics/urallsheep.gif
http://i23.photobucket.com/albums/b354/ScarMeLikeYouUsedTo/funny/Racist-sheep.jpg
fallenursus
06-03-12, 04:20
.....and i was like "dude everytime you call im in a meeting or in the shower"
...and he was like " screw you all im going to sleep"
..then i started googling and found out she's a curator at local museum.
Buehehe.
kurcze nawet nie wiedzilalem ze jest taki temat :D
fallenursus
03-06-12, 06:05
Red line @15 000 RPM
ostry sex mloda laska grillowanie wino z gwinta.
I am that damn good.
Fallen tu zawod na gornika chyba zmienil... xD odkopywac tematy z 09 ;p
A tak po za tym to zastanawiam sie czy brac mono... xD i chyba jutro sobie jakies kupie w lbn. Ale wkurwia mnie to miasto, Nawet sporo osob trenuje a jedyne dwa sklepy z suplami to w paco suple chujowe i vitaminshop ale ubogo tez... Jezeli ktos by gdzies w centrum otwozyl sklep z suplami to sadze ze hajs by robil kosmiczny....; )
a no odkopał go w marcu 2012. nie lepiej na necie kupic? raczej ciezko spotkac w sklepie normalnym tansze suple niz na allegro czy gdzies w necie.
chyba ze jakies przeterminowane :D
fallenursus
03-06-12, 14:52
Sxukalem wlasnie x krotkim terminem bialek w vitamin shop wczoraj w stanach chuja mieli. Lyklem yohe:)
Celnik pyta co mamy - panie poduszki za 30$... Noto dziekuje i milej podrozy do domu.
A w bagazniku ciuchow i pierdol na 400 baksow.
Sxukalem wlasnie x krotkim terminem bialek w vitamin shop wczoraj w stanach chuja mieli. Lyklem yohe:)
Celnik pyta co mamy - panie poduszki za 30$... Noto dziekuje i milej podrozy do domu.
A w bagazniku ciuchow i pierdol na 400 baksow.
Ty to jesteś ;***
Ziom ;)
fallenursus
06-07-12, 04:34
yep i sroooooo!!!
2230 grillowanie...
a co za tym idzie ??
mloda laska i ostre....
Odpowiedni temat
Jaka może być dobra "chwytliwa" i krótka nazwa dla profilu (facebook) nt, doradztwa żywieniowego i metodologii treningowej (głównie mma)
Dietetyka w Oktagonie ;p ?
dawacpomysly
beda sogi
o/
fallenursus
24-10-13, 13:00
Najt zawsze możesz dołączyć do mnie. Linki masz w podpisie
Gangsta Latino
25-10-13, 20:27
jak najlepiej ustawić parametry telewizora jeśli chodzi o obraz (jasność, kontrast itp) ? Telewizor 40 cali. Ten model; http://www.ceneo.pl/16371376
Monter coś tam poustawiał, ale jak sam ustawiłem to obraz był lepszy, a może będzie jeszcze lepszy. Przede wszystkim jak najlepiej jasność i kontrast. 50%?
fallenursus
25-10-13, 20:51
http://thepiratebay.sx/torrent/3959234/
Ten uzywam i nie narzekam :)
In case ur wondering Yes i know it all.
Os. Dzisiaj mam zadziorny dzień :)
Gangsta Latino
27-10-13, 11:24
kto leczy kaca, przyznać się!
fallenursus
27-10-13, 14:33
Kaca....TiA...dziedobry klauny byliście już w kościele?
Gangsta Latino
27-10-13, 14:45
a ty byłeś się wyspowiadać?