Zobacz pełną wersję : ''Marchewka''
Elo Koksy
Mam takie małe pytanko czy jak będę jadł marchewkę to moja skóra nabierze brązowego kolorku? Bo tak słyszałem że jak się marchewkę to tak
Tak tak to szczera prawda ale jedna na czczo,a potem dwie przed treningiem i 3 po i na noc jedną................:-)
Żartuję!!!
Możesz jeść zawiera pewnie spore ilości beta karotenu ale prędzej pożółkniesz od niej od nadmiaru ww witaminy jak będziesz za dużo jadł.
Nie lepiej słonko i codziennie beta karoten w tabsie???
fallenursus
02-08-09, 00:28
melanotan lepszy od marchewek....
Elo Koksy
Mam takie małe pytanko czy jak będę jadł marchewkę to moja skóra nabierze brązowego kolorku? Bo tak słyszałem że jak się marchewkę to tak
tak to prawda skóra zmieni kolor ,ale nie na brązowy lecz bardziej pomarańczowy,przynajmniej podobny.Ale nie przesadzaj gdyż beta-karoten może być szkodliwy w nadmiarze.
Jem sobie 1 marchewkę dziennie :)
to brazowy nie bedziesz, zresza tutaj bardziej oddziwlywanie na melanine by musialo byc aby uzyskac braz ;)
To jeść melanine ? ale jak
pewnych rzeczy nie zmienisz :) tylko opalanie
fallenursus
05-08-09, 03:26
pewnych rzeczy nie zmienisz :) tylko opalanie
M E L A N O T A N fpipe no ilez mozna powtarzac:twisted:
M E L A N O T A N fpipe no ilez mozna powtarzac:twisted:
hehe :twisted:
Elo Koksy
Marchewka nie ma melaniny żeby zmieniała kolor skóry. Po długim okresie spożywania nabierze jedynie lekkiej barwy.