PDA

Zobacz pełną wersję : Mój temat niestety zamknięty...

lovelas69
01-08-09, 15:36
Miałem wkleić więc wklejam co prawda nie jest to w koszulce tylko w 6 swetrach ale zawsze coś...

Lovleas widać Ci tą klate jak ubierzesz koszulke? Bo wydaje się płaska.
http://img148.imageshack.us/img148/5378/01082009098.th.jpg (http://img148.imageshack.us/i/01082009098.jpg/)
dla porównania
http://img228.imageshack.us/img228/7213/03222009116.th.jpg (http://img228.imageshack.us/i/03222009116.jpg/)

P.S Dziękuję za uwagę.

NeverLetGo
01-08-09, 21:37
dobrze jest... w koszulce widać że tyrasz!!!

moge sie mylic ale nie poszlo troche masy od czasu ostatnich zdjec?
w koszulce wyglada masywniej...

p.s. no i chyba brzusio trzeba ogarniac powoli...

Rambo19
01-08-09, 21:52
Cienias z Ciebie lovelas69 (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=3807)

Jolly
01-08-09, 22:03
Niezła Koszula...

jaca666
01-08-09, 22:20
Brzuch odstaje ponad klatkę kolego.Jak już chciałeś przyświrować to trzeba było go wciagnąć....

fallenursus
02-08-09, 00:35
Brzuch odstaje ponad klatkę kolego.Jak już chciałeś przyświrować to trzeba było go wciagnąć....
przynajmniej jeden przytomny :):twisted:
ale moze byc rowniez ze koszula tak krojona i chuYowo wisi. mam pare takich, to teraz nie nosze :) na zime sie zawsz przydadza brzucho zakryc

DemonWojny
02-08-09, 08:31
nie ma to jak obcisla pedalska koszulka na jakims cieniasie rotfl

lachu
02-08-09, 08:45
he he he chyba bedzie ostrzreżenie.
ale czemu na cieniasie? widac kolo juz niezle cisnie.

lovelas69
02-08-09, 08:55
Cienias z Ciebie lovelas69 (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=3807)

nie ma to jak obcisla pedalska koszulka na jakims cieniasie rotfl

Zdjęcie tak jak obiecałem w poprzednim temacie, wstawiłem, chciałem być słowny i pokazać swoją płaską klatkę. Na tym zdjęciu w tych 6 swetrach, na brzuch nie zwracam uwagi bo go ćwiczę i jest krata. Świrowanie itp. zostawiam innym leszczom na tym forum. A efektywnego rzeźbienia brzucha życzę Tobie jaca. Dzięki za pozytywne komenty :smile:
też was lubię i pozdrawiam

lovelas69
02-08-09, 09:14
okej... nie chce mi się robić poraz kolejny zdjęcia żeby komukolwiek cokolwiek udowadniać... :smile:
na zdjęciu stoję bez nabierania powietrza tylko, że z profilu...
ale z tym, że klaty mi nie widać heh- okej przyjmę to z pokorą... :smile:
szkoda, że ja nie widzę zdjęć tych napinaczy :twisted:
pozdro i dzięki za opinię :smile:

lovelas69
02-08-09, 09:19
P.S Na wcześniejszych zdjęciach też nie było klaty, na tych też nie ma i dodatkowo brzucha w swetrze :smile: ale to było do przewidzenia bo jestem zwykłym gościem, który z siłownią ma niewiele wspólnego :twisted: i po to jestem na tym forum żeby się uczyć od was bardziej doświadczonych i super fajnie wyglądającyh

lovelas69
02-08-09, 09:24
hehehe no mega kaloryfera nie ma... jest po prostu widoczna kostka, brzuch nie odstaje niczym od tego, który był na poprzednich zdjęciach, jest ciut lepszy...
P.S Ale foty już nie wstawiam, bo za każdym razem każdemu będę musiał zawsze coś udowadniać...
Może coś w styczniu dopiero...

sts
02-08-09, 10:25
dobrze jest a niektórym dzieciom z kompleksami nigdy się nie będzie widzieć
(tak jak panu z ostrzeżeniem)

hans87
02-08-09, 11:03
jest dobrze lovelas. niektórzy poprostu zazdroszczą ci takich efektów i ci jadą.

Aponax
02-08-09, 11:52
lovelas , dobrze jest tak trzymac:]. Chyba cos masy nabrales ostatnim czasy ?Pokazuj krate na brzuchu - dzieci ktorzy wypisuja "cienias" nie wstawili zdjec dlaczego ?poniewaz maja 28-30 w bicepsie i kozakuja:].
Zreszta ile ty masz lat ze musisz cos udowadniac im ? 10-12 ? zapewne nie , wiec wstawiaj zdjecia i tyle;].

BTW. nie czytalem komentarzy po przeczytaniu 1 odpowiedzi odechciało mi sie czytania wypocin dzieci ktorzy ewidentnie "chca" udowodnic lovelasowi ,że sa debilami do kwadratu:].

jaca666
02-08-09, 12:09
Lovelas ale ja nie twierdze że nie masz kraty bo jak byś oglądał jakieś zawody kulturystyczne to byś wiedział że można mieć zabójcze mięśnie brzucha przy lekko odstającym maćku.Wielu tak ma albo od hormonu wzrostu wzdęty brzuch(zawodowcy) albo zbytni przerost wewnętrznych organów albo za dużo ww itp ale tłuszczu można mieć niewiele i idealna kratkę a jednak brzuch odstaję.
Może źle mnie zrozumiałeś albo ja źle się wyraziłem.Po prostu wciągnął byś brzuch i by była gitara i nikt by nic nie sapał a tak małolaci mogą mieć obiekcje że skoro Ci odstaje to masz dużego maćka.....
Do tej pory biernie przyglądałem się Twoim kłótnia z innymi ale jak chcesz i ze mną zadrzeć tylko powiedz.

xxmłodyxx
02-08-09, 12:23
dobrze jest...w koszulce lepiej wygląda ale to już tak jest...mimo to ze ci brzuch odstaje to i tak mi się podoba....Nie kazdy musi miec płaski brzuch zeby sie lepiej czuł przy dziewczynach...

Lukaszr0
02-08-09, 12:24
Jak dla mnie jest dobrze, chodź mogło być lepiej jak na taki staż. Łapa na spory plus tak po za tym :)

pawelek616
02-08-09, 12:44
Bezsęsowny temat, bęzsęsowna gadanina o "odstającym" brzuchu, bezsęsowne komentarze nastoletniego "kozaka" z przed ekranu monitora.

jaca666
02-08-09, 13:26
I do tego bezsensowna ortografia.

NeverLetGo
02-08-09, 13:33
heheh to byo dobre... :lol:

fallenursus
02-08-09, 15:17
stary, nie pekaj, robisz tak.
kilkanascie ml syntholu zalatwimy.
powbijamy w brzusio
narobimy fotek
i bedzie gites.
a po 3ech dniach wszystko wruci do normy, nie pekaj olej nie szkodliwy:twisted:
i sie wkoncu odczepia :)

chodzi tylko oto ze jak bym Cie widzial na ulicy to bym wiedzial ze pijesz bialko.
i to sie liczy! wszyscy o tym wiedza, nikt sie nie przyznaje....

Galileus
02-08-09, 16:43
Ladnie, pieknie. Sprytnie, biale pogrubia czyt. w tym przypadku 'powieksza' xD

lovelas69
02-08-09, 17:32
hehe dzięki, dzięki

Ladnie, pieknie. Sprytnie, biale pogrubia czyt. w tym przypadku 'powieksza' xD

P.S Wcześniej były zbyt małe zdjęcia przez co wg innych chciałem się powiększyć, później było powiększone i nagle zrobiła mi się płaska klata i w ubraniu pewnie nic po mnie nie widać, że ćwiczę. Teraz mam bęben i specjalnie ubrałem się w białe bo powiększa haha :twisted:
kur... no przekminki są niesamowite
Sorry mogłem zapytać się Was w jaki kolor powinienem sie ubrać i w jakiej pozycji stanąć... bo ciągle się chce powiększać :smile:

lovelas69
02-08-09, 17:39
P.S2 Jaca nie miałem zamiaru Cię zaatakować po prostu powiedziałem, że życzę Tobie powodzenia bo śledzę Twoją relację. Zdaję sobie sprawę, że nie mam idealnego brzucha i ogólnie całej sylwetki ale po to ćwiczę i pracuję żeby było lepiej. Nie jestem super wąski w talii, nie mam 70 cm w pasie... nie mam super kaloryfera jak co poniektórzy wyżyłowani na tym forum, ale kostki widać... :smile:

chodzi tylko oto ze jak bym Cie widzial na ulicy to bym wiedzial ze pijesz bialko.

wszyscy o czym wiedzą, że pije białko :smile: ? bo nie kumam :D

jaca666
02-08-09, 17:42
Spoko lovelas ja tez nic do Ciebie nie mam a redukcją już tak nie żyje bo problemy rodzinne itp i nie da rady.Tzn ćwicze ale mniej i nie z takim zapałem.
Jak się wszystko ułoży to będę zasuwał....

A o co Fallenowi chodzi tez nie wiem....

Infidel
02-08-09, 17:47
stary, nie pekaj, robisz tak.
kilkanascie ml syntholu zalatwimy.
powbijamy w brzusio
narobimy fotek
i bedzie gites.
a po 3ech dniach wszystko wruci do normy, nie pekaj olej nie szkodliwy:twisted:
i sie wkoncu odczepia :)

Powodzenia z tym syntholem, ja bym tego nie ruszył.

jaca666
02-08-09, 17:50
Powodzenia z tym syntholem, ja bym tego nie ruszył.

To był żart a jak chcesz coś się dowiedzieć o syntholu to poszukaj sobie filmików z Gregiem Valentino i zobacz mix debila i oleju!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rBBWMRRWOrM&feature=PlayList&p=C3F3DDD37FBD84A4&index=0&playnext=1

Aponax
02-08-09, 19:31
znajac fallena chodziło o saa ^^ albo tez ze cwiczysz i pijesz białko :D.

Sosna91
02-08-09, 20:50
to i ja skomentuje ale obiektywnie.

łapke fajna bo w koszulce też ją widać nawet tricka wieć jest okej co do klaty to po prostu taką masz genetyke że ona jest ale nie jest tak wypukła i dlatego możę jej tak bardzo nie widać choć w ciasniejszych koszulkach jest widoczna i co do komenta z przed paru stron że pedalska no to do koscioła przecież moze i nie pasuje ale na impreze trzeba sie lansować ;] gorzej jak goscie po 50kg zakładaja obcisle koszulki i spodnie wtedy porażka. dobra starczy ide w kime bo od piątku wale sake ;] wiem że to zle ale po prostu nie moge inaczej, o masie nie wspomne dzis stanąłem i waga 3,5kg w dół 1cm w łapie mniej innych częsci nie mierzyłem, ostatni trening 2tygondnie temu, masakra ale musze sie wziąć porządnie za trening i mam nadzieje ze rzeczywiscie miesnie maja tą pamięć i szybko wszystko wróci do normy. pozdro all.

fallenursus
02-08-09, 22:39
znajac fallena chodziło o to ze cwiczysz.
clapclap

Anaboliczny Koks
03-08-09, 08:56
Sosna mięśnie nie pamiętają mówie Ci to jest pierdzielenie :D

A co do Lovelaska to dobrze jest ,a brzuch wam sie wydaje bo ma tak zaje*** klate rozwinieta ze ten sweterek wisi na dole i tak sie wydaje :D

NeverLetGo
03-08-09, 09:49
A co do Lovelaska to dobrze jest ,a brzuch wam sie wydaje bo ma tak zaje*** klate rozwinieta ze ten sweterek wisi na dole i tak sie wydaje :D[/QUOTE]

musiałem pare razy przeczytać żeby cokolwiek zrozumiec :lol:

Anaboliczny Koks
03-08-09, 11:27
bo jest w języku podwórkowo-kulturystycznym xD

xxmłodyxx
03-08-09, 12:15
A co do Lovelaska to dobrze jest ,a brzuch wam sie wydaje bo ma tak zaje*** klate rozwinieta ze ten sweterek wisi na dole i tak sie wydaje :D

musiałem pare razy przeczytać żeby cokolwiek zrozumiec :lol:[/QUOTE]

albo ty ciezko kapujący jestes.....albo ja tak samo mówie jak anaboliczny...bo załapałem pierwszym razem...i tez mi sie zdarza ze cos komus mówie a on nie łapie

lovelas69
05-08-09, 08:55
moje sadło
http://img229.imageshack.us/img229/4636/20090511021.jpg (http://img229.imageshack.us/i/20090511021.jpg/)
coś tam jest... bez fantazji ale tragedii też nie ma :smile:

lovelas69
05-08-09, 09:01
P.S Dodam jeszcze, że zdjęcie najlepiej oglądać 1,5 metra od monitora :twisted:
hehhe dobra koniec wypocin...

KowalX
05-08-09, 14:35
Jedziesz na czysto i dobrze wyglądasz.

pzdr

Jolly
05-08-09, 17:15
DemonWojny zakończył karierę na naszym forum :D

hans87
05-08-09, 17:46
lovelas nie jest zle. jakie suple szamałes w swojej przygodzie z siłką?

Fehu
05-08-09, 18:46
DemonWojny zakończył karierę na naszym forum :D

Którym to niby jak byłem ;) ale jednak nie (lovelas myliłeś sie)

Co do samych fotek lovelasa uważam, że b. dobrze wygląda, (odziwo musze to przyznać)

Jolly
05-08-09, 20:17
Naprawdę? <rotfl>

Fehu
05-08-09, 20:38
Tak biorąc pod uwagę jaki zrobił progres... gdzieś tu kiedyś latało jego zdjecie za nim zaczął ćwiczyć tylko nie wiem ile lat mu to zajeło

Jolly
05-08-09, 20:40
Ale ja mówię o tym koncie... :D

Fehu
05-08-09, 20:49
hehe ;) no to lovelas dostał ode mnie komplement nalezy mu sie:)

Jolly
05-08-09, 20:51
Kłamiesz, tu cię złapałem :D

grr, dobra czaje, nie doczytałem, niemniej demon zasłużył...

slim shady
05-08-09, 22:01
nie spamowac bo dostaniecie bany !!!!!!!!

Marcinek
05-08-09, 22:37
o chłopaki widze dym jak zawsze, jezeli chodzi o osobe lovelasa :)

co do zdjec to ladnie, tyraj chlopak tyraj, ja wracam do formy po 3 mscznej przerwie pozdro!

lovelas69
06-08-09, 00:44
Lovelas ja tam kochy nie widze :)
Ale sylwetka spoko :)

mówiłem żeby oglądać w odległości minimum 1,5 od monitora... :twisted:

dzięki za komentarze... tym razem bez napinki...

co do supli:
na początku dawno temu był monohydrat z Vitalmaxa i dextroza z tej samej firmy plus jakieś białko z Treca, którego wszamałem tylko 1,5 kg :smile:, ze 3 razy tribulus z treca plus 2 razy BCAA rozgałęzione chyba po 300 kapsułek (nie pamiętam dokładnie), z 4-5 razy odżywka węglowodanowo białkowa (3kg jedna pucha) ze Sports One, Storma jedną puchę plus Shock therapy też jedna pucha z Universala, białko 6 kg z HiTec'a, Green Magnitude z Controlled Labs, a obecnie tylko Purple Wrath z tej samej firmy. Może jeszcze coś pominąłem ale nie pamiętam dokładnie, dodatkowo spożywałem różnego rodzaju witaminy itp.
Nigdy diety nie trzymałem, nie wyliczałem kcal itp. po prostu jadłem śniadanie obiad z dwóch dań i kolację i tego trzymam się do dzisiaj plus jakieś dodatki :smile:
P.S Praktycznie sylwetkę wyrobiłem tylko na siłce domowej.

hans87
06-08-09, 07:10
troche tych supli juz wszamałes, ale ogólnie na plus ;) dalszej wytrwałosci zycze.

kamil1141
06-08-09, 14:38
jak dla mnie przecietnie. ale zycze postepów :) Pozd

lovelas69
06-08-09, 15:18
:smile:

ciaastek91
06-08-09, 15:39
lovelas, ty nie pisales gdzies czasem, ze masz krate na brzuchu?
jesli tak, to czemu klamales?

lovelas69
06-08-09, 17:39
lovelas, ty nie pisales gdzies czasem, ze masz krate na brzuchu?
jesli tak, to czemu klamales?

nie pisałem, ze kratę tylko widoczne kostki :smile:
ciesz się ciastek, że Ty jesteś super fajny :) poza tym Twoje wypowiedzi są mało istotne bo Ty zawsze masz jeden cel w moich tematach.
Nie zadawaj głupich pytań czemu kłamałem itp. bo moje wypowiedzi zawsze są szczere w 100% :twisted:

Jolly
06-08-09, 18:32
eee, zostaw ryśka!

ciaastek91
06-08-09, 18:58
a czym sie rozni krata od widocznej kostki?
bo nie kminie...

z tego, ze jestem super fajny to rzeczywiscie sie ciesze, no bo jakby nie patrzec jest to powod do dumy :D

hvy_weight
06-08-09, 19:41
jest kurwa dojebane w chuj mi sie podoba a jak ktoś pisze ze jest chujowo to niech ssie pałe