PDA

Zobacz pełną wersję : co na drugi cykl ?

wojtas3
01-08-09, 12:14
kończę cykl na mono z olimpu i jestem ogromnie rozczarowany może coś ta siła poszła na ale spodziewałem się lepszych efektów nie wiem może na mnie mono słabo działa a mam jeszcze 300capsów w domu i zastanawiam się co wziąć na 2 cykl na pewno nie będzie to samo mono zastanawiałem się na cp + mono (przecież nie wyrzucę tych 300capsów:smile:) może mono + jabłko cm3 ? do tego na pewno bcaa i może coś jeszcze? dieta oczywiście jest :twisted: czekam na pomoc :neutral:

u.waw.pl
01-08-09, 12:26
Jak mogło nie być efektów ? Co to za dieta ? Jaki trening ?

slim shady
01-08-09, 12:27
zrob przerwe tyle ile trwał cykl, skoro mono słabo na Ciebie działa to mozesz sprobowac jabłczanu albo magnezanu, spokojnie mozesz dorzucac do tego mono, ale podejrzewam ze musiałes gdzies bład zrobic

niewula
01-08-09, 13:14
przerwa i polaczenie z cp by bylo fajne

wojtas3
01-08-09, 22:31
u.waw.pl dobra dieta niezły trening :lol: nie jestem jakimś całkowitym żółtodziobem siła trochę poszła nie wiem może za dużo się spodziewałem co do tego cyklu co do tego cp i mono to brałbym cp przed i po treningu a mono w nie treningowe 2 razy może być?

KowalX
02-08-09, 16:15
zdarzają się czasem osoby na ,których kreta nie działa tak rewelacyjnie .
spróbuj z aakg ,ale połączone z cytruliną :)

wojtas3
02-08-09, 16:45
KowalX no właśnie na dniach zamierzałem kupić ale to z olimpu bo to z treca dość drogo wychodzi jak byś stosował w treningowe i nt? jak długo powinno się stosować? i czy ilość capsów uzależniona jest od masy ciała?