Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaką odżywkę zastosować - proszę o pomoc...

marek119
30-07-09, 22:50
Witam mam 18 lat , 178 cm wzrostu i 65kg wagi ...Chciałbym ważyć chociaż z 70-75 kg i nie musi być już więcej :) jeśli chodzi o mnie to mam chude kości ( niestety taka budowa ciała )..Jeśli chodzi o mój wygląd to jestem chudzielec lecz nie aż taki perfidny , żeby było strasznie widać , żebra czy kości...
Ale też nie należę do tych średniaków , gdyż mam bardzo chude ręce i resztę ciała.
Od razu wam mówię , że chcę zacząć chodzić na siłownie tylko nie wiem czy będę miał do niej dostęp dlatego chciałbym , żebyście mi napisali jaką kuracje mógłbym zastosować na masę ( już nie muszą to być mięśnie tylko chciałbym zakryć co nieco i wyglądać bardziej "puszysto" ).
I nie gadajcie mi "lepiej idź na siłownie , ułóż dietę , zastosuj odżywki " bo naprawdę mi to bokiem wychodzi jak mi na innych forach nikt nie chce pomóc :( przecież to ja płacę a nie Wy ...
Dlatego naprawdę proszę o fachową , wyrozumiała pomoc co mógłbym zażywać , żeby przytyć ...Nie wierzę , że nie ma jakiś odżywek/preparatów dla tych co chcą przytyć a nie ćwiczą...
Na razie nie dysponuję dużym budżetem...Na allegro jest mnóstwo tanich "niby" dobrych dopalaczy ale ja się na tym nie znam a więc możecie mi coś z allegro polecić...

http://www.allegro.p..._metanabol.html co o tym sądzicie ?? pewnie jakiś syf zważając na cenę ??

Będę wdzięczny za linki do odżywek albo czegoś innego...A właśnie co myślicie o megace - tym płynie co tak chcę się po nim jeść i ludzie po 14kg w miesiąc tyją ??

marek119
30-07-09, 22:59
http://www.allegro.pl/item692329298_megabol_testosterol_jedyne_legalne_s terydy.html ... - jest wiele tego typu rzeczy na allegro i ludzie to kupują co o tym sądzicie ?

wojtas3
31-07-09, 09:13
marek119 szczerze odradzam zakup takiego badziewia jedyne co to dietę musisz sobie ułożyć wtedy waga skoczy :whistle:

marek119
31-07-09, 11:06
Ale z jakich powodów odradzacie czegoś takiego ? chciałbym wiedzieć bo z tego co zauważyłem bardzo dużo ludzi to kupuje...np. ten testosteron na bazie sterydów...

niewula
31-07-09, 11:32
przewaznie sa to ludzie ktorzy wierza wlasnie takim naciagaczom

maly25
31-07-09, 23:13
nakup duzo ryzu ,makaronu,platkow owsianych i ogulnie jedz duzo przynajmniej 5 posilkow dziennie,nawet mozesz walnac miche ryzu,lub odrzywke typu gainer 1 godz przed spaniem jak chcesz zeby cie troche fatem nalalo

niewula
01-08-09, 09:07
no ja mysle ze kazdy pragnie zeby go fatem zalalo...

wojtas3
01-08-09, 09:38
niewula ta to moje marzenie :twisted: ja zaczynałem ćwiczyć to miałem w dupie czy mnie zaleje tłuszczem czy nie teraz się trochę pozmieniało :yawn:

Kłos
01-08-09, 11:41
Ten testosterol nic nie daje szkoda kasy. Najpierw uluz sobie porządną diete z dużą nadwyżką kloryczną i mozesz dorzucić do tego gainera, jeżeli nie będziesz cwiczył to nic innego nie bierz bo nic nie da. pozdro

KowalX
02-08-09, 16:18
Najpierw uluz sobie porządną diete z dużą nadwyżką kloryczną i mozesz dorzucić do tego gainera,pozdro

to nie jest dobre rozwiązanie.gainera dajemy gdy nie możemy dostarczyć odpowiedniej ilości kcal.wystarczy dieta z nadwyżką

marek119
05-08-09, 17:08
Powiem wam , że każdy gada "zbuduj solidną dietę " a teraz jem wszystko co poleci i już mi się bardziej moje ciało podoba :) nie interesują mnie mięśnie tylko , żeby się trochę "zatłuścić" Dobra i solidna dieta jest dla tych co chcą zbudować mięśnie a nie się zatłuścić trochę.

Nie trzymam profesjonalnej diety lecz jem regularnie o wyznaczonych godzinach a na obiad co mama ugotuję i efekt widać.
Praktycznie nie dopuszczam do takiego stanu aby organizm domagał się jedzenia "ciągle najedzony jestem"
A jak leciutko organizm się domaga to wszamie jakieś migdały/orzechy/owoc
I jestem głęboko przekonany , że przytyję.

slim shady
05-08-09, 21:51
chcesz sie zatłusicic to zamieszkaj w McDonaldzie, kiedys bedzie trzebo to spalic chyba ze chcesz bys sumo to ok

marek119
05-08-09, 22:17
Kurde człowieku :) chciałbym się trochę zatłuścić :) nie tak , że faldy zwisały.
Pokaż mi osobę która chcę aby kości miała na wierzchu.
Ja właśnie jestem taką osobą która chcę zdobyć troszkę tłuszczu aby ręce , nogi jakoś wyglądały.
Jak będę pracować to sobie zacznę ćwiczyć ( dieta + trening ).