Zobacz pełną wersję : czy spofa superanabolon to dobre npp??
jak w temacie.
cenowo wyglada fajnie, jakie sa wasze opinie na jego temat.
planuje połaczyc z winkiem i propem.
co sadzicie???
jesli orginal to polecam,
orginału nie bedziesz miał napewno, a podszewka będzie wyglądać identycznie,
cenowo wychodzi najdrożej.
no wlasnie sie tak zastanawiam, czy oplaca sie podrabiac cos co kosztuje 40-50zł w detalu???
czy jesli mam tego poleciec 1-6 100mg to znaczy ze 100mg na jeden strzal czy na tydzien
bo jesli na strzal to faktycznie mega drogo wyjdzie.
co wychodzi wobec tego lepiej cenowo??
ciaastek91
01-08-09, 00:28
no chyba wiadomo, ze na 1 strzal.
bijesz 100mg eod, do propka super srodek, sam bym sie decydowal, gdyby nie to, ze jestem na 99% pewny, ze trafie walka :)
fallenursus
01-08-09, 00:42
celuj 75mg npp eod
100mg propa eod.
nie na tydzien :)
nas robia npp 150mg/ml teraz cena dosc smieszna bo 85$can
propek 65$, 100mg/ml wszycho po 10ml
2 flachy propka/1 npp. i smigam :)
juz mi sie wlos jezy , bo kumpel wlasnie to zamowil+flacha suspy na sprubowanie,a ze sie przeprowadza wiec ten sprzet do mnie przyjdzie i jak tu trenowac silna wole?:twisted:
ciaastek91
01-08-09, 00:47
i jak tu trenowac silna wole?:twisted:
w bardzo prosty sposob, otrzymujesz stuff, pakujesz ladnie i wysylasz do mnie :D
to co tu walic aby nie bylo szajsu?
fallenursus
01-08-09, 01:44
ja Ci tu juz niestety nie pomoge, nie wiem co wy tam macie :( ja na swojego underka niestety nie moge nazekac. 3 cykle juz poszly miedzy mna i kolega na roznych srodkach i zawsze bylo fajnie...te 150mg/ml npp troche mnie wsumie nurtuje, moze bolec:) cene miedzy 100/150 podniesli o 10$
niestety drogo,
np. ładując 100mg co 2 dni to 4 zastrzyki superki co 2 dni czyli ok 12 zast tygodniowo :)
fallenursus
01-08-09, 17:15
niestety drogo,
np. ładując 100mg co 2 dni to 4 zastrzyki superki co 2 dni czyli ok 12 zast tygodniowo :)
huh? mozesz to napisac po polsku prosze?:smile:
12 strzalow na tydzien? przeciez to mozna w jedna strzykawe nabic... walac nawet eod masz4 strzaly..chyba?
tak tak, voldiemu dokladnie o to chodzi, ale tak czy inaczej sa to 4ml aby powstalo 100mg a te 4ml to prawie cala paczka bo w paczce jest 5 sztuk. i jest to niestety kosztowna zabawa. wychodzi okolo 4 razy drozej niz jakis underek.
kto zna dobre underki????