Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : nie wiem co wybrac

xxmłodyxx
29-07-09, 00:00
nie wiem co wybrac....czy cos na spalenie tkanki tłuszczowej czy lepiej dołozyc i budowac mase miesniową...nic nie brałem chofdz czesto sie przymierzałem...i jesli juz cos do spalania to co??gdzies tak do 70zł bo wiecej mi szkoda no moze do 80zł...albo jakąs odrzyke na mase ale zeby miała mało wegli bo nie chce łapac tłuszczu tyko suchy miesien...co mi doradzicie???prosze o pomoc

slim shady
29-07-09, 00:21
w Twoim wieku to raczej odpowiednie odzywianie wystarczy, a jak sie uprzesz to i lekki trening

fallenursus
29-07-09, 01:09
trenbolone najlepiej enthate, solo,albo dodac tak z pol grama deki do tego.:twisted:

p.s sry. nie moglem sie powstrzymac:)
tzn ze juz nie chcesz rosnac ? kiedys sie chyba pytales o hormon wzrostu czy mozesz brac, nie?

daj se spokuj z suplami bo Ci w tym wieku nieppotrzebne

xxmłodyxx
29-07-09, 01:13
pytałem sie...ale uswiadomiłem sobie troche ze bede woliej rósł i nic nie zrobie...A moge wziaśc hmb z arginin??i czy hmb jest dobre???na splanie??

fallenursus
29-07-09, 01:23
stary masz 14 lat, rurki z kremem na Ciebie podzialaja bardziej anabolicznie niz suple.
kurwa serio

xxmłodyxx
29-07-09, 01:32
15 mam w tym roku, ale to i tak cały hu* zmienia...diety ja nie dam rady utrzymac...starsze chłopaki tak samo mówia ze diety nie dali ardy utzymac, bo to wiesz na wsi to jesz co ci matka ugotuje...

slim shady
29-07-09, 01:46
w tym wieku szkoda dziecinstwa na diete taka profesjonalna, zdecyduj sie jaki masz cel, chcesz schudnac to ogranicz słodycze i fast foody i zacznij grac w piŁke biegac

D3
29-07-09, 08:17
15 mam w tym roku, ale to i tak cały hu* zmienia...diety ja nie dam rady utrzymac...starsze chłopaki tak samo mówia ze diety nie dali ardy utzymac, bo to wiesz na wsi to jesz co ci matka ugotuje...

No to daj se spokój z siłownią, a zajmij się np. zbieraniem truskawek i biegaj codziennie.

regan14
29-07-09, 10:37
diety nie mozesz utrzymac?- to zrob tak jedz min 5. razy dziennie byle co(oczywiscie nie mowie tutaj o chipsach czy lodach) tylko cos pozywnego i latwego do zrobienia. kanapke z serem chyba umiesz zrobic? byle bys nie byl glodny.

na suple przyjdzie czas.

xxmłodyxx
29-07-09, 16:20
to czyli co??mam przestac czwiczyc???czy cwiczyc???z wami sie nie da dogadac...lol...jestem z takiej miejscowosci co chłopaki zaczynali cwiczyc nawet w 6 klasie juz i teraz łdnie wygladaja i na zawody jezdzą

niewula
29-07-09, 17:17
to pogratuluj im odemnie ....
chcesz lepiej wygladac w przyszlosci czy tylko teraz?
bo jak taka dorga bedziesz szedl to powodzenia i krzysz na droge

wojtas3
30-07-09, 09:33
xxmłodyxx nas się pytasz czy masz ćwiczyć? sam sobie odpowiedz na to zajebiście trudne pytanie :yawn: