Zobacz pełną wersję : Kreatyna mega caps
Witam ,mam pytanie mam 250tabsów cretaynki mega caps i po sylwestrze je wezme tylko mam pytanie ile one moga dac masy <tak okolo bo wiem zze kazdy organizm jest inny i kazdy ma inna diete> ale tak mniej wiecej??mam 17 lat ,180cm i 63 kg wagi ,ale jestem dobrze wyrzezbiony tylko mi masy brakuje i nei wiem jak ja wznies chociaz o 5-7 kg?moj staz to 6 miesiecy POzdro i dzieki za odp
No ciezko bedzie ale mozesz nawet ze 3 kg masy zalapac moze wiecej ale pamietaj dietka i dobry trening.
Pozdro
Chociaz 5-7 kg? hehe...
Ja bylem bardzo szczuply i 120 tabsow olimp creatine mega caps + gainer z kreatyna + 150 tabsow l-glutamine z activiti = 3kg i nawet sporo siły.
Jak chcesz jak najlepsze efekty to do tej kreatynki dorzuc glutamine i tauryne.
czemu ciezko za molo tabsów?? czy cos nie tak wiem ze powinienem kupic cos do wspomagania np dextroze ale nie mam juz kasy:/ ale jak to da lepszy efekt to kupie jakos ,a wiec ??
dextroza zwiększa efektywność kreatyny nawet o 50% a kosztuje naprawde nie dużo 10-20 zł
5-7 kg to bardzo duzo...
A kreatyna najlepiej dziala w polaczeniu z tauryna i glutamina jak juz napisalem.
aha to dziki z aporady ale jak cos to piszecie wszytsko co wiecie i czego doswaiadczyliscie POZDRO
[ Dodano: 29-12-2006, 11:47 ]
A co sadzicie o tej kreatynie maga caps ??