PDA

Zobacz pełną wersję : Co lepiej zrobić ? ZMA+Tribulus lub Nitrobolon albo cell pump z biogenixa ?

GregorAKAmasa
26-07-09, 15:55
Siema wszystkim ,

mam pytania odnośnie paru spraw . Chce zrobić cykl i nie wiem jaki lepiej bedzie , oczywiście chodzi mi o mase i siłe .

i mam do wyboru ,

albo cykl na kreatynie z vitalmaxu , lub z olimpu mono , albo jablczan , lub zamiast tego to kupic nitrobolon II ( 2 puszki ) i do tego łączyć mono + gainer...

lub biogenix'a Cell pump tez ze 2 puszki by zrobić pozadny cykl ...

albo zastanawiam się nad ZMA + Truibulos.
na allegro znalazłem takie coś , pokaze wam do przykladu :

http://allegro.pl/item692447262_trec_zma_tribulon_jak_sterydy_testos teron_odzywki.html#gallery

To co doradzacie ? zma i tribulos , czy nitrobolon + mono i gainer

? oczywiscie do tego ZMA i tak był brał jakieś białko , gainer itp... + np mono

Tylko co lepiej wyjdzie mi na wieksze efekty??

I niech ktoś mi powie bo nie umiem znaleść, co lepsze kreatyna monohrydant czy jabłczan kreatyny ??

po czym wiecej sily i wogole jest??

pozdro i czekam na odpowiedzi ,

Dane o mnie już podawałem w innych tematach jak pytałem o coś . ale podam jeszcze raz byście wiedzieli

Wzrost: 188
Waga: 86
Staż: pół roku
Dieta: mam odpowiednią
Cel: siła masa

wojtas3
26-07-09, 17:22
GregorAKAmasa ale namieszałeś nic nie kombinuj tylko jakieś mono białeczko ewentualnie bcaa activliba (polecam) i wszystko

fallenursus
26-07-09, 18:06
a niby naco w twoim wieku tribulus i zma ma byc ? clap

wojtas3
26-07-09, 18:41
dokładnie fallenursus w twoim wieku to co innego :yawn: ale jak cie znam to ty troszkę mocniejsze suple preferujesz :twisted:

niewula
26-07-09, 20:53
wez sie czlowiku ogarni bo sam nie wiesz czego chcesz

sz.barti
06-08-09, 21:49
Masz troche maly staz poki co powinienes pocwiczyc jeszcze z pol roku i samo bedzie szlo, tribulus i zma sa dla osob powyzej 27 lat poniewaz produkcja testosteronu u takich osob jest mniejsza. Twoj organizm produkuje wystarczajaco duzo testosteronu wiec daruj sobie zma i tribulusa (sam bralem i uwazam ze szkoda pieniedzy) Z uwagi na twoj staz nie polecam brac zadnych stakow bo twoj orgnizm bardzo dobrze zareaguje na np. monohydrant kreatyny (ktora jest duzo tansza niz jakikolwiek stack), a stacki zostaw na pozniejsze cykle zrob sobie 2-3 cykle na mono a potem pokombinuj ze stackami. Polecam ci tylko to co sam bralem. Wiec tania i dobra jest kreatyna z megabolu (jede nz niewielu ich produktow) jedna puszka starczy ci na cykl, po za tym niezaleznie od stazu powinienes brac aminokwasy BCAA dobrze wychodza mega capsy z vitalmaxa, po za tym dieta ona jest najwazniejsza i gwarantuje sukces. Bez diety nic nie zbudujesz chocbys nie wiadomo jak cwiczyl, to tak samo jakbys chcial zbudowac dom bez cegiel, nie da sie i tak samo sie nie da zbudowac miesni bez diety. Dobrze wiem ze to drogi sport dieta kosztuje suple kosztuja ale staraj sie jest jak najlepiej jedz duzo ryzu, makaronu, jajek (jesli jestes aktywny to nawet 10 dziennie ci nie zaszkodzi), jedz tynczyka i przede wszystkim kurczaka. To tyle jak masz jakies pytania to pisz w miare mozliwosci odpisze.

KowalX
06-08-09, 21:57
kup creapure i serwatkę cmf :) ,a nitro nie ma sensu .zresztą nowa mieszanka jest do bani.resztę przeznacz na wodę

niewula
06-08-09, 22:57
a sz.bartki jesli chce sobie ponabijac postow to niech idzie do hp ..
nastepnym razem zobacz date

sz.barti
07-08-09, 00:17
dobra nastepnym razem sopojrze na date