GregorAKAmasa
26-07-09, 15:55
Siema wszystkim ,
mam pytania odnośnie paru spraw . Chce zrobić cykl i nie wiem jaki lepiej bedzie , oczywiście chodzi mi o mase i siłe .
i mam do wyboru ,
albo cykl na kreatynie z vitalmaxu , lub z olimpu mono , albo jablczan , lub zamiast tego to kupic nitrobolon II ( 2 puszki ) i do tego łączyć mono + gainer...
lub biogenix'a Cell pump tez ze 2 puszki by zrobić pozadny cykl ...
albo zastanawiam się nad ZMA + Truibulos.
na allegro znalazłem takie coś , pokaze wam do przykladu :
http://allegro.pl/item692447262_trec_zma_tribulon_jak_sterydy_testos teron_odzywki.html#gallery
To co doradzacie ? zma i tribulos , czy nitrobolon + mono i gainer
? oczywiscie do tego ZMA i tak był brał jakieś białko , gainer itp... + np mono
Tylko co lepiej wyjdzie mi na wieksze efekty??
I niech ktoś mi powie bo nie umiem znaleść, co lepsze kreatyna monohrydant czy jabłczan kreatyny ??
po czym wiecej sily i wogole jest??
pozdro i czekam na odpowiedzi ,
Dane o mnie już podawałem w innych tematach jak pytałem o coś . ale podam jeszcze raz byście wiedzieli
Wzrost: 188
Waga: 86
Staż: pół roku
Dieta: mam odpowiednią
Cel: siła masa
mam pytania odnośnie paru spraw . Chce zrobić cykl i nie wiem jaki lepiej bedzie , oczywiście chodzi mi o mase i siłe .
i mam do wyboru ,
albo cykl na kreatynie z vitalmaxu , lub z olimpu mono , albo jablczan , lub zamiast tego to kupic nitrobolon II ( 2 puszki ) i do tego łączyć mono + gainer...
lub biogenix'a Cell pump tez ze 2 puszki by zrobić pozadny cykl ...
albo zastanawiam się nad ZMA + Truibulos.
na allegro znalazłem takie coś , pokaze wam do przykladu :
http://allegro.pl/item692447262_trec_zma_tribulon_jak_sterydy_testos teron_odzywki.html#gallery
To co doradzacie ? zma i tribulos , czy nitrobolon + mono i gainer
? oczywiscie do tego ZMA i tak był brał jakieś białko , gainer itp... + np mono
Tylko co lepiej wyjdzie mi na wieksze efekty??
I niech ktoś mi powie bo nie umiem znaleść, co lepsze kreatyna monohrydant czy jabłczan kreatyny ??
po czym wiecej sily i wogole jest??
pozdro i czekam na odpowiedzi ,
Dane o mnie już podawałem w innych tematach jak pytałem o coś . ale podam jeszcze raz byście wiedzieli
Wzrost: 188
Waga: 86
Staż: pół roku
Dieta: mam odpowiednią
Cel: siła masa